HansRobot Vehicul autonom multisensing R AGV

Elfin-Ex este un robot colaborativ rezistent la explozie, proiectat pentru medii industriale periculoase. Cu certificare pentru protecția împotriva exploziilor și un design robust, acest cobot aduce siguranță și eficiență în operațiunile din industriile petrochimică, de vopsire și de servicii automate.
 
Alege optiune:
Cod Produs: 1-7891 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
Robotul Elfin-Ex reprezintă o soluție avansată pentru automatizarea proceselor în medii industriale cu risc de explozie. Conceput și construit pentru a rezista în condiții extreme, acest cobot este certificat pentru protecția împotriva exploziilor și este ideal pentru utilizare în industriile petrochimică, de vopsire și în alte medii cu pericole similare.

Cu o carcasă solidă și etanșă, Elfin-Ex asigură protecție împotriva pătrunderii apei și a prafului, având clasificarea IP66. Această caracteristică îl face potrivit pentru mediile cu umiditate ridicată sau praf intens. De asemenea, este echipat cu un sistem de presiune pozitivă compensată, care previne pătrunderea gazelor explozive sau a prafului în componentele interne ale robotului.
 

 

Operarea Elfin-Ex este intuitivă și accesibilă, chiar și pentru utilizatorii fără experiență tehnică avansată. Interfața drag-and-drop și programarea automată facilitează configurarea și utilizarea robotului în diverse aplicații industriale. De asemenea, robotul poate lucra alături de operatori umani fără a necesita bariere de siguranță suplimentare, deoarece este proiectat ca un cobot (robot colaborativ).

Flexibilitatea și adaptabilitatea sunt alte caracteristici importante ale Elfin-Ex. Poate fi configurat și adaptat pentru diverse sarcini și medii de lucru, sporind astfel eficiența și productivitatea în linii de producție. Fiind o soluție economică și cu necesar redus de întreținere, Elfin-Ex oferă un randament ridicat și rentabilitate pe termen lung pentru companiile care își doresc să îmbunătățească siguranța și eficiența operațiunilor lor industriale.

 1. Rezistență la explozie: Certificat pentru a opera în medii periculoase cu risc de explozie, fiind proiectat conform standardelor naționale și internaționale pentru protecția împotriva exploziilor.
 2. Protecție IP66: Carcasa robotului oferă protecție împotriva pătrunderii apei și a prafului conform standardului IP66, făcându-l ideal pentru medii cu umiditate ridicată și praf intens.
 3. Sistem de presiune pozitivă compensată: Previne pătrunderea gazelor explozive și a prafului în componentele interne ale robotului, contribuind la siguranța operațiunilor.
 4. Monitorizare în timp real a presiunii: Senzorii integrați asigură monitorizarea continuă a presiunii aerului, detectând schimbările și reducând astfel riscul de explozie.
 5. Interfață intuitivă de programare: Interfața drag-and-drop și programarea automată facilitează configurarea și utilizarea robotului, fără a necesita cunoștințe tehnice avansate.
 6. Flexibilitate și adaptabilitate: Poate fi configurat pentru diverse aplicații industriale și poate lucra alături de operatori umani fără bariere de siguranță suplimentare, ca un cobot colaborativ.
 7. Eficiență operațională și rentabilitate: Oferă un randament ridicat și o rentabilitate pe termen lung, având un necesar redus de întreținere și fiind o soluție economică pentru optimizarea proceselor industriale.

 

 1. Capacitate de sarcină: Variază în funcție de model, dar poate fi de exemplu între 5 kg și 10 kg, în funcție de necesități.
 2. Rază de acțiune: De obicei, este de câțiva metri, permițând robotului să ajungă la o gamă largă de locații în spațiul de lucru.
 3. Grade de libertate: Numărul de axe de rotație și articulații care permit robotului să se miște și să orienteze în diferite direcții, de exemplu, 6 grade de libertate pentru un braț robotic tipic.
 4. Repetabilitate: De obicei, este de sub un milimetru, asigurând precizie în mișcările repetate ale robotului.
 5. Viteză maximă: Viteza cu care robotul poate executa mișcările, măsurată de obicei în grade pe secundă pentru articulații sau metri pe secundă pentru deplasare.
 6. Sistem de operare: De obicei, robotul utilizează un sistem de operare dedicat pentru control și programare.
 7. Interfețe de comunicare: Include porturi și protocoale de comunicare pentru integrarea cu alte echipamente și sisteme din fabrică, cum ar fi Ethernet, USB, etc.
 8. Dimensiuni și greutate: Dimensiunile fizice și greutatea totală a robotului, importante pentru integrarea în spații de lucru existente și manipularea acestuia.
 9. Temperatura și condiții de operare: Intervalul de temperaturi și alte condiții ambientale în care robotul poate opera eficient, asigurând performanță în diverse medii de lucru.

 • Detectare și evitare a obstacolelor: Robotul este echipat cu senzori care detectează obiectele din calea sa și ajustează traseul pentru a evita coliziunile.
 • Monitorizare a mediului înconjurător: Senzorii integrati permit robotului să monitorizeze continuu condițiile de mediu, cum ar fi prezența gazelor explozive sau a prafului, pentru a asigura un mediu de lucru sigur.
 • Programare intuitivă: Interfața de programare drag-and-drop și opțiunile de programare automată facilitează configurarea și utilizarea robotului, fără a necesita cunoștințe tehnice avansate.
 • Colaborare uman-robot: Elfin-Ex poate lucra alături de operatorii umani fără a necesita bariere de siguranță suplimentare, contribuind la creșterea eficienței și flexibilității în cadrul operațiunilor industriale.
 • Fiabilitate și rezistență: Designul robust și protecția împotriva apei și a prafului asigură fiabilitatea și durabilitatea în medii industriale dure și periculoase.
 • Adaptabilitate la diverse aplicații: Elfin-Ex poate fi configurat și adaptat pentru a îndeplini diverse sarcini și aplicații în industrii precum petrochimia, vopsirea și serviciile automate.
 • Eficiență operațională: Oferă un randament ridicat și o rentabilitate pe termen lung, contribuind la optimizarea proceselor industriale și reducerea costurilor de operare.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!