Mașini și utilaje industriale

Afiseaza: 1-24 din 42 produse

 Filtre
Categoria Mașini și Utilaje Industriale include produse precum: 1. Elevatoare pentru boghiuri: Aceste dispozitive sunt proiectate pentru manipularea și ridicarea boghiurilor, care sunt elementele de suspensie și transmisie pentru roțile trenurilor sau altor vehicule feroviare. Elevatoarele pentru boghiuri oferă o metodă sigură și eficientă de ridicare pentru întreținere, reparare sau înlocuire.

2. Elevatoare subterane: Special concepute pentru medii subterane, cum ar fi minele sau tunelurile, aceste elevatoare sunt capabile să opereze în spații închise și să reziste la condiții dificile precum praf sau umiditate. Ele sunt esențiale pentru transportul personalului, echipamentului și materialelor între diferite niveluri ale unei structuri subterane.

3. Montare bandaje PZD: Aceste utilaje sunt folosite pentru a monta sau demonta bandajele (invelișurile exterioare de pe roțile feroviare) prin procese precise de presare sau extragere, asigurând o ajustare perfectă pentru performanța optimă a roţilor. Tehnologia PZD se referă adesea la specificații germane de montare și demontare.

4. Monitorizare uzura roată: Sistemele de monitorizare a uzurii roților sunt esențiale pentru menținerea siguranței și eficienței vehiculelor feroviare. Acestea utilizează tehnologii avansate de măsurare pentru a detecta orice uzură anormală sau neregularități în profilul roților, permițând întreținerea preventivă și reduceri de costuri pe termen lung prin evitarea defecțiunilor neprogramate sau a întârzierilor.

5. Locomotive electrice: Magazinul nostru oferă o gamă de locomotive electrice, care sunt vehicule feroviare propulsate de motoare electrice. Acestea sunt cunoscute pentru emisiile reduse de poluare, eficiența superioară și costurile mai scăzute de operare în comparație cu locomotivele conventionale cu combustie internă.

6. Strunguri de suprafață: Aceste mașini-unelte sunt utilizate pentru a realiza diferite operațiuni de așchiere, cum ar fi strunjirea cilindrică sau conică, alezarea sau filetarea. Strungurile de suprafață pe care le comercializăm sunt proiectate pentru a fi folosite în medii de producție de la suprafață și pot mânui ogamă largă de materiale, de la metale la polimeri, garantând finisaje de înaltă precizie și eficiență în producție.

7. Strunguri subterane: Similar cu strungurile de suprafață, strungurile subterane sunt mașini-unelte destinate a fi utilizate în medii dificile precum cele ale industriei miniere subterane. Ele sunt construite robust pentru a rezista condițiilor severe și pentru a asigura funcționarea de încredere și de lungă durată necesară în astfel de locații exigente.

Produsele noastre sunt concepute pentru a satisface cerințele tehnice ale sectoarelor industriale respective, asigurând că fiecare cumpărător poate găsi utilajele și echipamentele potrivite pentru specificațiile lor de lucru.

De asemenea, oferim servicii complete de instalare, întreținere și reparare pentru toate utilajele vândute, asigurând astfel că ai noștri clienți beneficiază de un suport tehnic complet după achiziție. Avem o echipă de experți gata să ofere consultanță tehnică, să răspundă la întrebările clienților și să-i asiste în alegerea celor mai potrivite soluții tehnice pentru nevoile lor.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!