Senzori fără fir (Wireless)

Afiseaza: 1-24 din 57 produse

 Filtre
Senzorii fără fir (wireless) sunt sentinelele ascunse ale lumii tehnologiei moderne, servind drept ochi și urechi pentru diferite sisteme, fără a legăturii conexiunilor tradiționale prin cablu.

Aceste mici minuni compacte și eficiente utilizează semnale de frecvență radio pentru a comunica și transmite date despre temperatură, mișcare, lumină, umiditate și multe altele, către un hub central sau direct către dispozitivele dvs. inteligente.

Cu un proces de instalare fără întreruperi și flexibilitatea de a fi amplasați aproape oriunde, senzorii wireless sunt o componentă de bază pentru orice. Au o gamă variată de utilizare, de la sistemele de securitate la domiciliu până la soluțiile de monitorizare industrială.

Acestea vă permit să monitorizați în mod continuu și de la distanță condițiile de mediu, să vă protejați spațiile sau chiar să vă optimizați casa inteligentă pentru confort și economii de energie. Consumul lor redus de energie și, adesea, durata lungă de viață a bateriei le fac atât rentabile, cât și ecologice.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!