HansRobot Robot colaborativ mobil STAR

Manipulatorul mobil STAR este un robot mobil inteligent, echipat cu un braț mecanic auto-dezvoltat și tehnologii avansate de viziune. Este proiectat pentru a efectua o varietate de operațiuni mobile, precum apucarea, manipularea și asamblarea materialelor. Cu performanțe stabile, desfășurare rapidă și programare inteligentă, STAR oferă soluții eficiente și adaptabile pentru diverse industrii și aplicații, inclusiv industria electronică, asistența medicală și managementul de fișiere.
Alege optiune:
Cod Produs: 1-3004 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
Manipulatorul mobil STAR este o soluție avansată pentru operațiuni mobile și manipulare inteligentă în diverse industrii și aplicații. Acest sistem inovator combină un braț mecanic auto-dezvoltat cu un robot mobil și alte componente esențiale precum sistemul de viziune și prinderea, pentru a efectua o varietate de operațiuni cum ar fi apucarea, manipularea, asamblarea și detectarea materialelor.

Cu o arhitectură modulară și scalabilă, STAR poate fi adaptat pentru a se potrivi nevoilor specifice ale diferitelor industrii și medii de lucru. Cu performanțe ridicate la costuri competitive, acesta poate fi integrat cu ușurință în sistemele existente ale clienților, oferind soluții personalizate și eficiente.

                                                                                                                          

Prin utilizarea tehnologiei avansate de navigare și planificare a traseelor, STAR poate opera rapid și eficient în diverse medii, fără a necesita modificări semnificative ale infrastructurii. Cu capacitatea sa de ridicare automată și de încărcare automată, este capabil să maximizeze utilizarea spațiului și să asigure o funcționare continuă și eficientă, 24/7.


În plus, datorită programării inteligente și a algoritmilor avansați, STAR poate fi programat și gestionat cu ușurință pentru a asigura funcționarea optimă a sistemului și o adaptabilitate rapidă la cerințele schimbătoare ale mediului industrial. Fiind o soluție versatilă și inovatoare, Manipulatorul mobil STAR este un partener de încredere pentru viitoarea industrie 4.0 și pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv industria electronică, producția de componente metalice, asistența medicală și multe altele.
 1. Inteligent și mobil: Este echipat cu tehnologie avansată pentru a efectua operațiuni mobile inteligente în diverse medii și industrii.
 2. Braț mecanic auto-dezvoltat: Are un braț mecanic special dezvoltat, care îi permite să efectueze apucarea, manipularea și asamblarea materialelor cu precizie și eficiență.
 3. Sistem de viziune: Utilizează un sistem de viziune avansat pentru a detecta și recunoaște obiectele și mediul înconjurător, contribuind la o operare precisă și sigură.
 4. Performanță stabilă: Cu componente de bază dezvoltate independent și integrare perfectă între corp și braț, oferă o performanță stabilă și fiabilă în timp.
 5. Desfășurare rapidă: Folosește tehnologia de navigare SLAM pentru a genera rapid hărți ale mediului și a planifica trasee eficiente, asigurând o implementare rapidă și fără efort.
 6. Programare inteligentă: Dispune de arhitectură auto-dezvoltată și algoritmi avansați de planificare, permițând programarea la scară largă a roboților pentru o funcționare eficientă și adaptabilitate la cerințele schimbătoare.
 7. Încărcare automată: Se poate întoarce automat la stația de încărcare pentru reîncărcare, asigurând funcționarea continuă și răspunsul rapid între sarcini.
 8. Versatilitate și scalabilitate: Este adaptabil pentru diverse industrii și aplicații, oferind soluții bogate și scalabilitate puternică pentru a satisface nevoile clienților.

 


                                                                                       
Model Star-S Star-L Star-M Star-H
Corpul principal Robot E03/E05 E03/E05/
E05-L / E10
E05-L / E10 /
E10-L/E15
E05-L / E10 /
E10-L/E15
Vehicul HR150 HR300 HR600 HR1200
Performanță de bază Dimensiuni (Elfin nu este inclus) 700*500*630(mm) 950*650*900(mm) 1200*700*900(mm) 1530*965*1300(mm)
   Acționare Acționare diferențială Acționare diferențială Volan Acționare diferențială
  Unitate de ridicare a tăvilor Personalizat
Performanta in alergare Viteza MAX 1,5 m/s 1,5 m/s 1,1 m/s 1,5 m/s
Modul de navigare Laser SLAM, navigație hibridă (Fusion Vision) (opțional)
Performanța vederii Viziune (mod standard) Cameră foto (personalizabilă)
Precizia poziționării ±0,5 mm
Software Software de operare Software de aplicație Han's Robot / Software de expediere (opțional)
Platforma de dezvoltare Windows/Linux
Performanță de anduranță Voltajul bateriei DC 48V
Timp de funcționare (cu sarcină) > 6h >10h > 12 ore > 12 ore
Timp de incarcare ≤2 ore ≤2 ore ≤2 ore Încărcare manuală≤2,5 ore
Interfață externă Interfață de comunicare standard TCP/IP, HTTP, SDK
garanție 12 luni

 • Eficiență sporită: STAR optimizează operațiunile mobile și manipularea materialelor, contribuind la creșterea eficienței și productivității în diverse medii industriale.
 • Flexibilitate și adaptabilitate: Datorită arhitecturii sale modulare și a capacității de programare inteligentă, STAR poate fi adaptat și configurat pentru a satisface nevoile specifice ale diferitelor aplicații și industrii.
 • Reduzerea costurilor operaționale: Prin maximizarea utilizării spațiului și optimizarea operațiunilor de manipulare, STAR contribuie la reducerea costurilor operaționale și la îmbunătățirea rentabilității.
 • Fiabilitate și stabilitate: Cu componente de înaltă calitate și o integrare perfectă între corp și braț, STAR oferă o performanță stabilă și fiabilă în timpul utilizării.
 • Automatizare avansată: Capacitatea de ridicare și încărcare automată, împreună cu tehnologiile de navigare și viziune avansate, contribuie la o automatizare avansată a operațiunilor.
 • Îmbunătățirea condițiilor de lucru: Prin preluarea unor sarcini repetitive și periculoase de către STAR, se poate îmbunătăți siguranța și confortul operatorilor umani, reducând expunerea acestora la riscuri.
 • Integrare simplă: Cu o interfață utilizator intuitivă și posibilitatea de conectare la sistemele existente ale clienților, integrarea și gestionarea Manipulatorului mobil STAR sunt simple și eficiente.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!