BeanAir Inclinometru Wilow BeanDevice HI-INC

BeanDevice® WIFI | WiLow® HI-INC este un inclinometru wireless ULP cu tehnologie WIFI, ideal pentru monitorizarea în timp real a unghiurilor de inclinație în medii industriale. Cu dimensiuni compacte, rezistență la apă și conectivitate excelentă, acest inclinometru oferă o soluție robustă și eficientă pentru diverse aplicații industriale și de monitorizare structurală. Cu o gestionare inteligentă a energiei și capacități excelente de stocare și transmitere a datelor, BeanDevice® WIFI | WiLow® HI-INC este pregătit pentru integrare în aplicații IoT și ecosistemul de instrumente conectate.
Cod Produs: C54 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (1)
 • Caracteristici
 • Funcționalitate
 • Documentație
 • Funcții
 • Review-uri (0)
     Descarcă broșura aici.
     Descarcă manualul de utilizare aici.
     Descarcă ghidul de selecție aici.


 
BeanDevice® WIFI | WiLow® HI-INC este un inclinometru wireless ULP (Ultra-Low-Power) cu o gamă variată de intervale de măsurători, inclusiv ±15° și ±30°, adaptabil pentru diverse aplicații industriale și de monitorizare structurală. Acest senzor IoT inovator încorporează tehnologia WIFI, permițând măsurători dinamice cu o frecvență de până la 3 kHz, fără a suferi de blocaje ale rețelei.

Cu o carcasă robustă din aluminiu și o rezistență la apă evaluată la IP67/Nema6, BeanDevice® WIFI | WiLow® HI-INC este conceput pentru a rezista în medii industriale dure. Cu dimensiuni compacte de 65x59x35mm și o greutate redusă de 220g, acest inclinometru poate fi instalat și utilizat cu ușurință în diverse aplicații.
Prin intermediul modului ultra-scăzut de consum de energie, acest dispozitiv poate funcționa eficient, consumând doar 0,2 mA în modul de economisire a bateriei. De asemenea, dispune de un înregistrator de date încorporat, capabil să stocheze până la 5 milioane de jurnale de date, inclusiv evenimente semnificative.

Cu o rază wireless de până la 200 de metri (L.O.S.), acest inclinometru ULP oferă o conectivitate excelentă în medii industriale perturbate, datorită designului său inovator de diversitate a antenelor.
BeanDevice® WIFI | WiLow® HI-INC beneficiază de un management inteligent al energiei, putând fi alimentat din diverse surse, cum ar fi bateria internă reîncărcabilă cu litiu-polimer, USB Power Bank sau panoul solar, oferind astfel o soluție flexibilă pentru diferitele cerințe de alimentare.

Cu capacități excelente de stocare și transmitere a datelor, acest inclinometru poate fi utilizat pentru monitorizarea în timp real a unghiurilor de inclinație într-o varietate de aplicații industriale, de la construcții la automatizări și monitorizare structurală. Integrațiile cu protocolul de schimb de date MQTT fac din acest dispozitiv o componentă esențială pentru aplicațiile IoT (Internet of Things) și pentru ecosistemul de instrumente conectate.
 1. Tehnologie Wireless ULP (Ultra-Low-Power): Utilizează tehnologia WIFI ULP pentru a permite măsurători dinamice fără blocaje de rețea și pentru a minimiza consumul de energie.
 2. Rezistență la Apă: Carcasa din aluminiu este rezistentă la apă conform standardelor IP67/Nema6, fiind potrivită pentru utilizare în medii industriale dificile.
 3. Dimensiuni Compacte: Are dimensiuni reduse (65x59x35mm) și o greutate de 220g, facilitând instalarea și utilizarea în diverse aplicații.
 4. Interval de Măsurare Variabil: Disponibil cu mai multe intervale de măsurători, inclusiv ±15° și ±30°, pentru a se adapta diverselor nevoi de monitorizare.
 5. Repetabilitate Excelentă: Asigură o repetabilitate mare a măsurătorilor (±0,003° la scară completă pentru versiunea ±15B), datorită combinației dintre un inclinometru de înaltă performanță și un convertor analog-digital delta-sigma pe 24 de biți.
 6. Gestionare Inteligentă a Energiei: Poate fi alimentat din diverse surse, inclusiv baterie internă reîncărcabilă cu litiu-polimer, USB Power Bank sau panou solar, oferind flexibilitate în alimentare.
 7. Înregistrare de Date Încorporată: Dispune de un înregistrator de date încorporat, capabil să stocheze până la 5 milioane de jurnale de date, inclusiv evenimente semnificative.
 8. Conectivitate Excelentă: Are o rază wireless de până la 200 de metri (L.O.S.), asigurând o legătură radio fiabilă în medii industriale perturbate.
 9. Protocol MQTT Integrat: Integrează schimbul de date MQTT, un protocol ușor și open source pentru Internetul lucrurilor, facilitând integrarea în aplicații IoT.
 10. Actualizare Firmware Over-the-Air: Poate fi actualizat cu ușurință prin WIFI, fără a fi nevoie de conexiuni fizice.
 11. Stocare și Redirecționare a Datelor: Folosește tehnologia Store and Forward+ pentru a permite transmiterea datelor fără pierderi, fiind ideal pentru implementări la scară largă în aplicații industriale.
Top of Form

Senzorii Wilow® pot funcționa cu ușurință cu un punct de acces WIFI terță parte. Pur și simplu conectați computerul/laptop-ul și Beandevice Wilow® la punctul de acces WIFI și începeți să primiți flux de date în timp real pe propriul software IOT (mulțumită MQTT) sau software-ul nostru de supraveghere (BeanScape® Wilow®).


Activați un acces de la distanță rapid și fiabil datorită Gateway-ului nostru IOT


Puteți descărca documentația tehnică în format .pdf de AICI

REFERINȚA PRODUSULUI
BND-WILOW-WIFI-HI-INC - MR - EXPWR - MO -HG
MR - Domeniu de măsurare: MO - Opțiune de montare EXPWR - Alimentare externă auxiliară -HG - Antenă externă cu câștig ridicat 5dBi
Dacă acest câmp este lăsat necompletat, va fi furnizată Antena Radome Integrată
15B: bi-axă ±15° BR - Suport de montare 90° EHR - Alimentare auxiliară compatibilă cu colectarea energiei solare 8-24VDC
30B: bi-axă ±30° M - Montare magnetică    
Exemplul 1: BND-WILOW-HI-INC-15B-BR
- Inclinometru cu două axe ULP WIFI (domeniu de măsurare ±15°) cu montare pe suport de 90°, antenă radom
Exemplul 2: BND-WILOW-HI-INC-30B-M
- Inclinometru bi-ax ULP WIFI (domeniu de măsurare ±30°) cu montare magnetică
Exemplul 3: BND-WILOW-HI-INC-15B-EHR-HG
- Inclinometru ULP WIFI bi-ax (domeniu de măsurare ±15°), cu auxiliar Sursă de alimentare externă compatibilă cu Energy Harvesting 8-24VDC, antenă cu câștig ridicat

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!