BeanAir Combo Acc.&Inc. 2,4GHz BeanDevice AX-3D-XRange

BeanDevice AX-3D XRange este un dispozitiv avansat de monitorizare structurală și analiză a vibrațiilor, care integrează un accelerometru fără fir și un înregistrător de date. Cu o conexiune radio fiabilă, capacitatea de a măsura dinamic pe echipamente încorporate și opțiuni flexibile de achiziție a datelor, acest dispozitiv oferă o soluție eficientă și versatilă pentru o varietate de aplicații industriale și de inginerie.Top of Form
Cod Produs: C297 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Funcții
  • Review-uri (0)
     Descarcă broșura aici.
     Descarcă manualul de utilizare aici.
     Descarcă ghidul de selecție aici.


BeanDevice AX-3D XRange reprezintă un pas semnificativ în domeniul tehnologiei de monitorizare structurală și analiză a vibrațiilor. Este un dispozitiv de detecție de înaltă performanță, ce integrează un accelerometru fără fir și un înregistrător de date, având o varietate de aplicații și beneficii. Descarcă ghidul de selecție aici.

Cu un design și o tehnologie avansată de diversitate a antenelor, acest dispozitiv asigură o conexiune radio fiabilă și de înaltă calitate, chiar și în medii industriale sau de lucru dificile. Capacitatea sa de a măsura dinamic pe echipamente încorporate, analiza vibrațiilor și detecta mișcările îl face extrem de util în domenii precum monitorizarea sănătății structurale (SHM), măsurarea inerțială și monitorizarea stării turbinelor eoliene.

BeanDevice AX-3D XRange este conceput pentru a fi autonom, având un încărcător de baterie integrat, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea pe termen lung fără intervenții constante. Capacitatea sa de a înregistra date pe un spațiu generos de stocare încorporat, în timp ce poate transmite date către un Gateway atunci când este disponibilă o rețea fără fir, asigură că nicio informație importantă nu este pierdută.

Interfața cu utilizatorul este intuitivă și accesibilă prin intermediul aplicației BeanScape, care permite vizualizarea și gestionarea datelor transmise de dispozitiv. Funcția de configurare Over-the-Air oferă flexibilitate utilizatorului, permițându-i să ajusteze setările dispozitivului de la distanță.

În plus, disponibilitatea mai multor moduri de achiziție a datelor, precum și opțiunea de a integra un server OPC DA, extinde versatilitatea și utilitatea acestui dispozitiv în diferite domenii de aplicare, cum ar fi analiza vibrațiilor în roțile trenului, monitorizarea vibrațiilor la sol și în clădiri sau măsurarea dinamică în timpul rulării înapoi.

     
· Măsurători dinamice precise: Dispozitivul este capabil să efectueze măsurători dinamice precise pe echipamente încorporate, permițând monitorizarea și analiza detaliată a vibrațiilor.
· Analiza vibrațiilor: BeanDevice AX-3D XRange oferă capacități avansate de analiză a vibrațiilor, permitând utilizatorilor să identifice și să evalueze modelele și comportamentele acestora.
· Măsurare inerțială: Prin utilizarea accelerometrului fără fir, dispozitivul poate efectua măsurători inerțiale precise, esențiale pentru diverse aplicații în inginerie și monitorizarea structurală.
· Detectarea mișcării: Dispozitivul poate detecta mișcările și schimbările în poziție sau orientare, fiind util în aplicații de securitate sau monitorizare a activității.
· Monitorizarea sănătății structurale (SHM): BeanDevice AX-3D XRange este ideal pentru monitorizarea sănătății structurale a construcțiilor și echipamentelor, ajutând la detectarea și prevenirea defecțiunilor.
· Înregistrare extensivă a datelor: Dispozitivul poate înregistra până la 8 milioane de puncte de date, asigurând că nu se pierd informații importante, chiar și în absența unei conexiuni de rețea.
· Configurare și gestionare la distanță: Utilizatorii pot configura și gestiona dispozitivul de la distanță, folosind funcția de configurare Over-the-Air și aplicația BeanScape, care facilitează vizualizarea și analiza datelor transmise de dispozitiv.
· Versatilitate în achiziția datelor: Dispozitivul oferă mai multe moduri de achiziție a datelor, inclusiv ciclu de lucru scăzut, pachet de transmisie și mod streaming, adaptându-se nevoilor specifice ale aplicațiilor.


      

REFERINȚA PRODUSULUI
BND-2.4GHz-AX3D-MR-XR-PS-MO-HG
MR – Interval de măsurare (1g = 9806,65 mm/s^2)
- 2: interval de măsurare ±2g
- 10: interval de măsurare ±10g
PS - Sursa de alimentare
RB: Baterie reîncărcabilă încorporată litiu-polimer 2Ah
MO - Opțiune de montare
SCM - Baza de montare cu surub
MM - Baza de montare magnetica
HG: Antenă externă cu câștig ridicat 5dBi
Dacă acest câmp este lăsat necompletat, va fi furnizată Antena Radome Integrată
Exemplul nr. 1: BND-2.4GHZ-AX-3D-10G-XR-RB-SCM , accelerometru wireless de înaltă performanță cu interval de măsurare de 10 g, baterie reîncărcabilă încorporată, montare cu șurub, antenă radome integrată
   Exemplul nr. 2: BND- 2.4GHZ-AX-3D-2G-XR-RB-MM , Accelerometru wireless de înaltă performanță cu interval de măsurare 2g, baterie reîncărcabilă încorporată, Montare cu magnet, Antenă Radome integrată
   Exemplul nr. 3: BND-2.4GHZ-AX-3D- 10G-XR-RB-SCM-HG , accelerometru wireless de înaltă performanță cu interval de măsurare de 10 g, baterie reîncărcabilă încorporată, montare cu șurub, antenă cu câștig ridicat

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!