HansRobot Vehicul Autonom MultiSensing HR-AGV

HR AGV de la Han's Robot este un vehicul autonom avansat pentru sarcini intralogistice de interior. Acesta transportă articole și navighează liber, îmbunătățind eficiența și reducând volumul de muncă al angajaților. Dotat cu radar de evitare a obstacolelor și sistem de navigație autonomă, HR AGV funcționează continuu și în siguranță. Beneficiază de încărcare rapidă, sarcină utilă grea, nivel ridicat de siguranță și viteză mare, fiind ideal pentru optimizarea fluxurilor de lucru.

 
Alege optiune:
Cod Produs: 1-7891 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
HR AGV de la Han's Robot reprezintă o nouă generație de vehicule autonome multisenzoriale, special concepute pentru a îmbunătăți sarcinile intralogistice de interior. Acest robot mobil avansat are capacitatea de a transporta articole în mod autonom și de a naviga liber în mediul său, oferind astfel o soluție eficientă și flexibilă pentru diverse aplicații industriale.
 

 

Echipat cu un radar de evitare a obstacolelor, HR AGV poate opera continuu și în siguranță, asigurând o performanță fiabilă fără întreruperi. Sistemul său de navigație autonomă, împreună cu un software de dispecerizare sofisticat, permite coordonarea simultană a mai multor unități HR, menținând astfel un flux de producție neîntrerupt și adaptabil.
 

 1. Navigație autonomă: Sistem avansat de navigație autonomă care permite vehiculului să se deplaseze liber și eficient în medii complexe.
 2. Radar de evitare a obstacolelor: Tehnologie de detectare și evitarea obstacolelor pentru operare sigură și continuă fără întreruperi.
 3. Software de dispecerizare: Permite coordonarea mai multor unități HR AGV pentru menținerea unui flux de producție constant și flexibil.
 4. Încărcare rapidă: Sistem de încărcare rapidă pentru minimizarea timpilor de nefuncționare și maximizarea productivității.
 5. Sarcină utilă grea: Capacitate de transport pentru sarcini grele, ideal pentru operațiuni logistice solicitante.
 6. Nivel ridicat de siguranță: Tehnologie avansată care asigură operarea în condiții de maximă siguranță pentru protecția angajaților și a echipamentului.
 7. Viteză mare: Performanță ridicată în ceea ce privește viteza de deplasare, asigurând timpi de ciclu reduși și productivitate crescută.
 8. Operare continuă: Proiectat pentru a funcționa non-stop, asigurând astfel un flux de lucru constant și eficient.
 9. Flexibilitate în manipulare: Sistem flexibil care se adaptează ușor la diverse aplicații industriale și cerințe operaționale.

 • Transport autonom de articole: HR AGV poate transporta în mod autonom diverse articole în interiorul facilității, eliminând necesitatea intervenției manuale și reducând volumul de muncă al angajaților.
 • Navigație precisă: Sistemul de navigație autonomă permite vehiculului să se deplaseze precis și eficient prin medii complexe, evitând obstacolele și optimizând rutele de transport.
 • Evitare automată a obstacolelor: Radarul integrat de evitare a obstacolelor detectează și ocolește obiectele din calea sa, asigurând operarea continuă și în siguranță.
 • Coordonare și dispecerizare: Software-ul de dispecerizare permite coordonarea mai multor unități HR AGV, gestionând sarcinile și optimizând fluxul de producție.
 • Încărcare rapidă: Funcția de încărcare rapidă minimizează timpul de nefuncționare, asigurând că HR AGV este întotdeauna gata de utilizare.
 • Manipulare sarcini grele: Proiectat pentru a transporta sarcini grele, HR AGV poate gestiona cu ușurință articole voluminoase și grele, făcându-l ideal pentru aplicații industriale solicitante.
 • Operare non-stop: Capacitatea de a opera continuu fără întreruperi, menținând astfel un flux de lucru constant și eficient.
 • Sistem de siguranță avansat: Funcții avansate de siguranță care protejează atât angajații, cât și echipamentele din mediul de operare.
 • Adaptabilitate și flexibilitate: HR AGV se adaptează ușor la diverse configurații și cerințe operaționale, oferind soluții personalizate pentru diferite aplicații logistice.
 • Interfață user-friendly: Interfața intuitivă permite utilizatorilor să monitorizeze și să controleze vehiculul cu ușurință, facilitând operarea și întreținerea acestuia.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!