Delphin Technology SQL / ODBC

Interfața SQL/ODBC de la Delphin Technology AG facilitează schimbul de date între software-ul ProfiSignal și diverse baze de date SQL, precum Microsoft SQL Server, Oracle și DB5. Asigură acces read/write, suport ODBC și utilizarea comenzilor SQL standardizate pentru generarea rapoartelor și gestionarea datelor. Ideală pentru automatizarea testelor și integrarea eficientă a datelor din diverse surse
Cod Produs: C253 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)

Interfața SQL/ODBC de la Delphin Technology AG facilitează schimbul eficient de date între software-ul ProfiSignal și diverse baze de date SQL, precum Microsoft SQL Server, Oracle și DB5. Aceasta permite citirea parametrilor de testare și scrierea rezultatelor pre-procesate, sprijinind automatizarea în medii de testare.

Compatibilă cu orice sistem de baze de date ce suportă ODBC, interfața asigură accesul de tip read/write și utilizarea comenzilor SQL standardizate pentru o operare multiplatformă. Acest lucru garantează generarea flexibilă a rapoartelor și gestionarea eficientă a datelor.

Interfața SQL/ODBC îmbunătățește semnificativ procesele de analiză și raportare, permițând o integrare ușoară și rapidă a datelor din diverse surse într-o singură platformă centralizată. Astfel, utilizatorii pot beneficia de un flux de lucru optimizat, reducerea erorilor și economisirea timpului necesar pentru transferul și prelucrarea manuală a datelor.

Soluția oferită de Delphin Technology AG este ideală pentru companiile care doresc să-și îmbunătățească procesele de testare și analiză, asigurând totodată securitatea și integritatea datelor prin intermediul protocoalelor standardizate de comunicație.
 

 1. Compatibilitate: Suportă diverse baze de date SQL, inclusiv Microsoft SQL Server, Oracle și DB5.
 2. Acces Read/Write: Permite citirea și scrierea datelor în bazele de date.
 3. Comenzi SQL Standardizate: Utilizează comenzi SQL pentru operare multiplatformă.
 4. Conectivitate ODBC: Compatibilă cu orice sistem de baze de date care suportă ODBC.

 1. Schimb de Date Eficient: Facilitează schimbul de date între ProfiSignal și baze de date SQL.
 2. Automatizare Teste: Permite automatizarea proceselor de testare prin citirea și scrierea parametrilor și rezultatelor de testare.
 3. Generare Rapoarte: Suportă generarea flexibilă a rapoartelor pentru o gestionare eficientă a datelor.
 4. Integrare Facilă: Asigură integrarea ușoară a datelor din diverse surse într-o platformă centralizată.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!