Crystal Instruments Software analiza acustica

Software-ul Vibration Controller oferă o soluție cuprinzătoare pentru testarea acustică, integrând funcționalități avansate de analiză și control într-o interfață intuitivă. Permite măsurători precise, analiză spectrală, filtrare și procesare a semnalelor audio în timp real, adaptându-se la diversele nevoi specifice ale utilizatorilor. Compatibilitatea perfectă cu hardware-ul Crystal Instruments și capacitatea de personalizare fac din acest software o opțiune puternică și versatilă pentru testarea acustică în diferite domenii și aplicații.
 
Cod Produs: C625 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Software-ul Vibration Controller oferă o soluție completă și personalizabilă pentru testarea acustică, adresând o gamă largă de nevoi specifice. Acest software integrează funcționalități avansate pentru analiză și control acustic, permițând utilizatorilor să efectueze măsurători precise și să manipuleze semnalele audio în mod eficient.

Prin intermediul unei interfețe intuitive, utilizatorii pot efectua diverse operațiuni de analiză și procesare a semnalului acustic. Software-ul permite vizualizarea și analiza datelor în timp real, inclusiv analiza spectrală, filtrare, analiză de octave și măsurători ale nivelului de sunet. De asemenea, oferă opțiuni avansate pentru post-procesare, cum ar fi analiza statistică a semnalului și identificarea anomaliilor.

O caracteristică-cheie a software-ului este capacitatea sa de a funcționa în tandem cu hardware-ul Crystal Instruments, asigurând compatibilitatea perfectă și optimizând performanța sistemului în ansamblu. De la configurarea inițială a sistemului până la analiza detaliată a rezultatelor, software-ul Vibration Controller oferă uneltele necesare pentru o testare acustică precisă și eficientă.

Software-ul poate fi personalizat pentru a se adapta la cerințele specifice ale fiecărei aplicații, permițând utilizatorilor să configureze și să optimizeze setările în funcție de nevoile lor individuale. Această flexibilitate și adaptabilitate fac din software-ul Vibration Controller o soluție puternică și versatilă pentru testarea acustică într-o varietate de domenii și aplicații.
 

GRS a fost special conceput pentru achiziționarea de măsurători de sunet supersonic și pentru operare la distanță sau autonomă. Top of FormSistemele Spider-80X pot avea 4 până la 512 canale.

 Puterea sunetului:
Puterea sonoră emisă de o sursă de zgomot într-un mediu anechoic sau hemi-anecoic poate fi determinată prin măsurarea nivelurilor de presiune acustică în spațiul înconjurător.
O cameră complet anecoică este construită cu materiale absorbante de sunet care asigură o izolație completă în toate direcțiile, în timp ce o cameră hemi-anecoică conține de obicei un parter dur care acționează ca un plan reflectorizant.
Crystal Instruments a dezvoltat software compatibil cu standardele ISO 3744:1994 și ISO 3745:2003 – Acustica – Determinarea nivelurilor de putere sonoră ale surselor de zgomot folosind presiunea sonoră – Metode de precizie pentru încăperi anechoice și hemi-anecoice.
Presiunea sonoră poate fi măsurată folosind oricare dintre sistemele de achiziție de date Crystal Instruments. Cu toate acestea, o analiză precisă necesită cunoașterea pozițiilor microfonului. Din fericire, sistemele CoCo includ software dedicat conceput în acest scop, permițând utilizatorilor să definească factori cheie, cum ar fi geometria microfonului, condițiile de mediu și tipul camerei de testare.
Top of Form

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!