HansRobot Robot colaborativ Elfin-Pro

Roboții colaborativi Elfin-Pro reprezintă o avansare tehnologică în automatizarea industrială, combinând inteligența artificială și un design modular pentru a facilita colaborarea eficientă și sigură între om și robot. Ei oferă performanțe de top prin control precis al forței și procesare rapidă, adaptându-se ușor la diverse medii de producție datorită robusteței și protecției avansate. Acești roboți sunt optimizați pentru o integrare rapidă și ușoară, promițând o îmbunătățire semnificativă a eficienței operaționale.
 
Alege optiune:
Cod Produs: 1-7241 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (3)
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Funcționalitate
 • Review-uri (0)
Roboții colaborativi Elfin-Pro reprezintă ultima generație de tehnologie în domeniul automatizării industriale, oferind soluții avansate pentru o colaborare eficientă și sigură între mașini și operatorii umani. Această serie de roboți a fost dezvoltată pe baza succesului modelului anterior, Elfin, îmbinând flexibilitatea, precizia ridicată și ușurința de utilizare cu noi capabilități tehnologice.

Designul modular al Elfin-Pro permite adaptabilitatea la diferite tipuri de operațiuni industriale, fiecare componentă fiind optimizată pentru a oferi o performanță de top și o interfață intuitivă pentru utilizatori. Un aspect inovator al acestor roboți este integrarea tehnologiei de inteligență artificială, care permite recunoașterea vizuală avansată și procesarea în timp real a datelor, facilitând astfel identificarea obiectelor, clasificarea lor și executarea de sarcini complexe cu o mai mare acuratețe.

                                                                                           

În plus, sistemul de control al forței finale al roboților Elfin-Pro permite o manevrare delicată și precisă, fiind ideal pentru aplicații care necesită o atenție sporită la detalii și o manipulare atentă a materialelor. Acest control fin este sprijinit de o frecvență de reîmprospătare a controlului în timp real de 1000 Hz, care asigură o performanță stabilă și un răspuns rapid la comenzi, crescând astfel siguranța și eficiența colaborării om-robot.


Procesul de tratare a suprafeței la Elfin-Pro a fost și el îmbunătățit, adoptând un nou procedeu elegant și practic care crește durabilitatea și fiabilitatea în condiții de utilizare intensă. Protecția IP66 permite roboților să opereze în diverse medii de producție, chiar și în cele mai exigente condiții, extinzând gama de aplicații posibile.

                                                                                            

Această serie avansată de roboți colaborativi este echipată cu un cablaj intern care reduce interferențele și complicațiile legate de cablurile externe, simplificând astfel întregul proces de configurare și integrare în linia de producție. Ușurința de operare și scalabilitatea sunt asigurate prin soluțiile software și hardware dezvoltate de Han's Robot, facilitând astfel adoptarea rapidă și eficientă în diverse scenarii industriale.


Elfin-Pro este proiectat pentru a răspunde nevoilor complexe ale industriei moderne, reprezentând un pas important în evoluția roboților colaborativi prin îmbunătățirea interacțiunii om-mașină și extinderea capacităților tehnologice. Acești roboți nu doar că îmbunătățesc eficiența și productivitatea, dar asigură și o operare mai sigură și mai intuitivă, transformând modul în care industria se adaptează la provocările viitoare.
 
 1. Tehnologie AI Integrată: Elfin-Pro utilizează algoritmi avansați de inteligență artificială pentru recunoașterea vizuală, detectarea obiectelor și clasificarea vizuală, inclusiv recunoașterea codurilor QR.
 2. Controlul Forței Finale: Acești roboți sunt echipați cu sisteme de control al forței care permit manipularea precisă și delicată a obiectelor, optimizând interacțiunea în scenarii care necesită o atenție sporită.
 3. Frecvența de Reîmprospătare de 1000 Hz: Elfin-Pro oferă o frecvență de reîmprospătare a controlului în timp real de 1000 Hz, asigurând o performanță stabilă și un răspuns rapid la comenzi.
 4. Protecție IP66: Această clasificare indică o protecție ridicată împotriva prafului și a apei, făcând robotul potrivit pentru utilizare în medii industriale dure.
 5. Sistem de Cablaj Intern: Robotul are un sistem de cablaj intern care minimizează interferențele și reduce numărul de cabluri externe, simplificând instalarea și menținerea.
 6. Design Modular: Acest design permite o flexibilitate și adaptabilitate ridicată în configurarea și reconfigurarea robotului pentru diverse aplicații, facilitând upgrade-uri și modificări.
 7. Capacități de Colaborare Om-Robot: Elfin-Pro este conceput pentru a interacționa în siguranță și eficient cu operatorii umani, având implementate protocoale avansate de siguranță.
 8. Tratare Avansată a Suprafeței: Procesul de tratare a suprafeței este optimizat pentru a crește durabilitatea și stabilitatea robotului în timpul utilizării intense.
 9. Interactivitate și Scalabilitate: Software-ul și hardware-ul dezvoltate de Han's Robot sunt ușor de operat și oferă posibilități extinse de scalare și personalizare a funcționalităților.

 1. Capacitate de Încărcare: Roboții pot manipula greutăți diferite în funcție de model, cu capacități care pot varia de la câteva kilograme până la zeci de kilograme.
 2. Număr de Axe: Tipic, Elfin-Pro dispune de multiple axe de rotație (de obicei între 4 și 6 axe), permitând o manevrabilitate și flexibilitate sporite în mișcare.
 3. Rază de Acțiune: Roboții pot avea o rază de acțiune variabilă, de la câțiva zeci de centimetri până la unul sau doi metri, permițându-le să opereze eficient în spații restrânse sau să acopere o arie mai largă.
 4. Precizie de Repetare: Aceasta este în general sub 0.1 mm, ceea ce permite efectuarea de operațiuni precise, necesare în montajul detaliat sau în manipularea componentelor delicate.
 5. Viteză Maximă de Operare: Viteza cu care robotul poate efectua mișcări este de asemenea crucială, cu valori maxime care pot varia în funcție de sarcina și configurația specifică.
 6. Protecție la Medii Hostile: Cu o clasificare IP66, Elfin-Pro este protejat împotriva prafului și jeturilor puternice de apă, fiind adecvat pentru condiții industriale dure.
 7. Tehnologie de Viziune: Incorporarea camerei și tehnologiei de viziune, care permite recunoașterea obiectelor, clasificarea vizuală, și interacțiuni avansate bazate pe recunoaștere vizuală.
 8. Comunicare și Interfețe: Diverse opțiuni de interfață pentru integrarea cu alte sisteme de producție, cum ar fi Ethernet, USB, și alte protocoale de comunicație industrială.
 9. Software: Sistemul vine echipat cu software propriu, care permite programarea ușoară a robotului și integrarea cu alte sisteme de control.
 10. Alimentare și Consum de Energie: Specificațiile privind tensiunea și consumul de energie, esențiale pentru planificarea infrastructurii de alimentare.

 • Detectarea și Evitarea Obiectelor: Utilizează senzori avansați și tehnologia AI pentru a detecta obstacolele din calea sa, prevenind coliziunile și optimizând traseele de mișcare.
 • Recunoaștere Vizuală: Capabilitatea de a identifica obiecte prin tehnologie de viziune computerizată, inclusiv recunoașterea formelor, culorilor, dimensiunilor și chiar a codurilor QR, pentru o mai bună manipulare și sortare.
 • Controlul Forței: Robotul poate ajusta și controla forța aplicată în timpul manipulării obiectelor, asigurând o manipulare sigură și precisă, vitală în aplicații care necesită un grad mare de delicatețe.
 • Programare Intuitivă: Interfața de programare este ușor de utilizat, permițând utilizatorilor să configureze și să programeze robotul rapid și eficient, chiar și fără cunoștințe avansate de programare.
 • Interacțiune Om-Robot: Funcții de siguranță integrate pentru a permite colaborarea directă și sigură între oameni și robot fără nevoia de bariere fizice sau alte măsuri de securitate restrictive.
 • Auto-Calibrare: Robotul poate efectua calibrări automate pentru a optimiza performanța și precizia, reducând nevoia de intervenție umană și timpul de inactivitate pentru mentenanță.
 • Feedback Tactil: Tehnologia de feedback tactil permite robotului să „simtă” și să răspundă la diferitele texturi și forțe întâlnite în timpul manipulării obiectelor.
 • Monitorizare în Timp Real: Capacitatea de a monitoriza și raporta starea și performanța în timp real, facilitând supravegherea operațiunilor și identificarea rapidă a oricăror probleme.
 • Adaptabilitate la Medii Diverse: Datorită protecției IP66, robotul poate opera în diverse medii, inclusiv în cele cu praf sau umiditate ridicată, fără a afecta performanța sau siguranța.
 • Repetabilitatea Mișcărilor: Precizia și capacitatea de a reproduce mișcările la un nivel înalt de acuratețe, esențială pentru sarcini repetitive în medii de producție.


Tip                                                             E03-Pro                                 E05-Pro                           E05L-Pro                                E10-Pro                              E10L Pro

Greutate                                                    18 kg                                      25 kg                                26 kg                                      43 kg                                    45 kg

Încărcătură utilă                                        3 kg                                         5 kg                                3,5 kg                                     10 kg                                      8 kg

MM                                                           590 mm                                   800 mm                          950 mm                               1000 mm                             1300 mm

Consumul de energie                  Aplicație tipică de 100 W                            Aplicație tipică de 180 W                                       Aplicație tipică de 350 W


Gama comună                                        J1/4/6 ±360°                              J1/4/6 ±360°                     J1/4/6 ±360°                            J1/4/6 ±360°                         J1/4/6 ±360°
                                                                    J2 ±135°                                     J2 ±135°                               J2 ±135°                                    J2 ±135°                                J2 ±135°
                                                       J3 ±150°                                     J3 ±153°                               J3 ±153°                                    J3 ±153°                                J3 ±153° 
                                                       J5±147°                                      J5 ±180°                               J5 ±180°                                    J5 ±180°                                J5 ±180°

Viteza comună                                  J1-J4 180°/s                               J1-J4 180°/s                        J1-J4 180°/s                               J1-J2 120°/s                         J1-J2 100°/s
                                                     J5-J6 200°/s                               J5-J6 200°/s                         J5-J6 200°/s                               J3-J4 135°/s                        J3-J4 135°/s
                                                                                                                                                                                                                          J5-J6 180°/s                         J5-J6 180°/s

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!