Delphin Technology ProfiSignal Klicks

ProfiSignal Klicks de la Delphin Technology AG este un software de automatizare care permite operarea, monitorizarea și controlul testelor, precum și înregistrarea și evaluarea datelor de măsurare. Utilizatorii pot crea diagrame de structuri interconectate pentru a reprezenta secvențele de testare și procesele, fără a fi necesară programarea. ProfiSignal Klicks simplifică crearea rapoartelor individuale cu diagrame, tabele și comentarii, reducând efortul de documentare și optimizând gestionarea aplicațiilor complexe.
Cod Produs: C244 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
    Descarcă broșura aici.

ProfiSignal Klicks de la Delphin Technology AG este o soluție software avansată destinată automatizării și controlului proceselor industriale, precum și înregistrării și evaluării datelor de măsurare. Acest software permite utilizatorilor să opereze și să monitorizeze teste complexe prin intermediul unei interfețe intuitive, fără a necesita cunoștințe de programare.

ProfiSignal Klicks facilitează crearea de diagrame de structuri interconectate pentru a reprezenta secvențele de testare și procesele operaționale, simplificând astfel gestionarea aplicațiilor complexe și optimizând documentarea și raportarea datelor.

Cu software-ul de automatizare ProfiSignal Klicks, crearea de rapoarte individuale cu diagrame, tabele, comentarii etc., care sunt generate automat, de exemplu, conform secvenței dumneavoastră de testare, vă va reduce considerabil efortul de documentare.

Prin crearea simplă a diagramelor vizuale și prin tehnica intuitivă de programare, dvs., ca utilizator, vă creați aplicația direct.Acestea sunt generate de la reprezentări simple cu comutatoare simple de pornire/oprire la secvențe complexe de proces sau aplicații de stand de testare cu intrări de parametri, secvențe de proces prin vizualizare și raportare automată.ProfiSignal Klicks conține toate funcțiile ProfiSignal Go si ProfiSignal Basic .
· Automatizare stand de testare cu vizualizare și funcționare
· Crearea controalelor de secvență
· Parametrii de testare și managementul rețetelor
· Automatizarea laboratorului
· Testarea produsului
· Automatizarea sarcinilor de măsurare

 1. Automatizare fără programare: ProfiSignal Klicks permite utilizatorilor să opereze, să observe și să controleze testele fără a fi necesar să învețe un limbaj de programare. Automatizarea se realizează utilizând meniuri contextuale și texte de program gata făcute.
 2. Structurare clară: Diagrama de structură oferă utilizatorilor posibilitatea de a organiza fiecare pas de program al aplicației într-un mod clar și interconectat, menținând întotdeauna o imagine de ansamblu.
 3. Creare simplă a aplicațiilor: Utilizatorii pot crea aplicații direct utilizând tehnica intuitivă de programare și reprezentări simple cu comutatoare simple de pornire/oprire până la secvențe complexe de proces sau aplicații de stand de testare.
 4. Funcționalități de automatizare: Include funcții versatile de operare și monitorizare, cum ar fi butoane, comutatoare glisante, câmpuri de introducere, afișaje analogice și digitale, precum și diverse alte elemente grafice.
 5. Gestionarea parametrilor de testare: ProfiSignal Klicks permite pregătirea rețetelor și managementul parametrilor de testare pentru a facilita procesul de testare și monitorizare.
 6. Raportare automată: Software-ul generează automat rapoarte individuale cu diagrame, tabele, comentarii etc., conform secvenței de testare, reducând efortul de documentare al utilizatorilor.
 7. Multiprocesare: Execuția sincronă/asincronă a mai multor aplicații este posibilă prin multiprocesare, permițând gestionarea eficientă a mai multor sarcini.
 8. Interfață SQL (opțional): Există posibilitatea de conectare la baza de date prin interfața SQL, extinzând astfel capacitățile de stocare și analiză a datelor.
 9. Aplicații variate: Poate fi utilizat pentru automatizarea standurilor de testare, laboratoarelor, testarea produsului și automatizarea sarcinilor de măsurare.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!