Delphin Technology ProfiSignal Go

ProfiSignal Go de la este un software pentru achiziția și analiza datelor de măsurare, permițând vizualizarea și evaluarea acestora atât online cât și offline. Utilizatorii pot crea diverse tipuri de diagrame pentru a monitoriza procesele în timp real și pentru a analiza datele istorice, facilitând astfel soluționarea problemelor de măsurare cu rapiditate și eficiență
Cod Produs: C242 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
     Descarcă broșura aici.
 
Software-ul ProfiSignal Go se bazează pe o varietate de analize online, prin intermediul cărora fiecare analiză poate fi asociată cu o diagramă ce poate avea un număr variabil de canale selectabile. Puteți atribui o diagramă de tendință (y(t)), o diagramă cu curbe caracteristice (y(x)) sau o diagramă logică a analizelor online individuale.

Cu software-ul ProfiSignal Go, puteți începe să achiziționați și să evaluați datele de măsurare fără a avea nevoie de o pregătire prelungită. O gamă largă de funcționalități este disponibilă pentru a vă ajuta să rezolvați problemele de măsurare.

ProfiSignal Go are atât un modul online, cât și unul offline. Prin modul online, puteți observa evenimentele curente ale proceselor dumneavoastră. Cu modul offline, puteți accesa datele istorice la o rezoluție înaltă. Aveți posibilitatea să navigați înainte și înapoi pe cronologie. Statisticile, împreună cu funcțiile complete de calcul online și offline, completează gama de funcționalități ale ProfiSignal Go și facilitează evaluarea măsurătorilor dumneavoastră.
· Achiziția și analiza datelor de proces
· Achizitia datelor de laborator
· Măsurarea la punerea în funcțiune
· Analiza perturbațiilor cu funcții de înregistrare
· Achiziție de date mobile și staționare
· Încercări și teste
· Măsurarea serviciului

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!