Delphin Technology Expert Key

Expert Key este o soluție pentru achiziția automată și monitorizarea datelor. Cu interfețe USB și Ethernet, este versatil și ușor de utilizat într-o varietate de aplicații. Cu capacitatea sa de a gestiona diverse semnale și senzori, împreună cu izolarea galvanică și performanțele ridicate, Expert Key oferă o soluție completă și fiabilă pentru nevoile de achiziție a datelor.
Model:
C
L
M
P
T
Cod Produs: Expert Key T Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (1)
 • Funcții
 • Modele
 • Review-uri (0)
     Descarcă manualul de utilizare aici.
 
Expert Key este o soluție de achiziție a datelor ce se remarcă prin eficiență și versatilitate. Cu un design modern și compact, acest echipament reprezintă ultima generație în domeniul său. Expert Key permite utilizatorilor să achiziționeze, să monitorizeze și să analizeze datele măsurate în mod automat, oferind o gamă largă de funcționalități.

Cu interfață USB și Ethernet, Expert Key facilitează conectivitatea cu diverse dispozitive și rețele, permițând astfel instalarea rapidă și utilizarea în diferite configurații, fie mobile, fie fixe. Izolarea galvanică asigură integritatea și precizia datelor, eliminând interferențele și riscurile asociate.

Un aspect deosebit al Expert Key este adaptabilitatea sa la nevoile utilizatorilor. Configurația universală a intrărilor și ieșirilor analogice permite utilizarea diverselor tipuri de senzori și semnale, fără necesitatea recalculării sau adaptării ulterioare. Procesarea imediată a datelor, precum și posibilitatea schimbării între iesirea de curent sau tensiune, sunt funcționalități ce contribuie la eficiența și ușurința în utilizare.

Expert Key oferă o gamă largă de funcții, inclusiv intrări digitale și ieșiri PWM, ce pot fi utilizate fără costuri suplimentare. Capacitatea sa de a gestiona un număr mare de canale de achiziție, împreună cu rata de esantionare de 100 KHz, asigură o colectare rapidă și precisă a datelor.
 
 1. Utilizabilitate universală: Suportă semnale de tensiune, curent, termocupluri și RTD pentru măsurarea temperaturii. Oferă izolație galvanică și diferențială pentru prevenirea buclelor de pământ.
 2. Configurație universală: Intrările analogice sunt configurabile pentru semnale mA/mV, V, RTD sau termocupluri, facilitând operarea simplă și eficientă a dispozitivului.
 3. Condiționarea integrată a semnalului: Permite conectarea diverselor senzori, oferind date de măsurare la scară fără necesitatea recalculării semnalelor.
 4. Ieșiri versatile: Ieșirile analogice pot comuta între curent și tensiune. Include și intrări/ieșiri digitale cu capacități de comutare de până la 30 W.
 5. Rate de eșantionare rapide: Fiecare canal este configurabil la rate de eșantionare de până la 100 KHz, asigurând măsurători precise și rapide.
 6. Funcționare independentă: Poate funcționa autonom, fără suport pentru computer, cu interfețe Ethernet și USB pentru configurare și citirea datelor.
 7. Acces la distanță: Porturile seriale permit conectarea modemurilor pentru acces de la distanță și notificări de alarmă prin mesaje text.
 8. Caracteristici unice: Include conversie A/D de 18 biți de înaltă precizie, izolație completă a potențialului și suport pentru măsurători rapide (100.000 de citiri pe secundă).
 9. Comunicativ: Dispune de porturi USB și Ethernet pentru operare plug and play și achiziția datelor în rețelele companiei, facilitând atât măsurarea mobilă, cât și instalările fixe.

Mai jos sunt afișate modelele împreună cu o scurtă descriere pentru fiecare.

 


Expert Key L – pentru laborator și aplicații de service

Modelele Expert Key100L și 200L sunt proiectate pentru utilizare pe birouri sau montare pe perete. Acționarea capacului detașabil furnizează o vizualizare clară asupra conexiunilor. Senzorii și actuatoarele se conectează prin intermediul prizelor situate lateral.
Datorită capacității sale universale, modelul L este perfect adaptat pentru aplicații de laborator și întreținere, cât și pentru sisteme de testare și încercare. 


Expert Key P – pentru teste și proceduri de testare

Dispozitivele Expert Key 100P și 200P sunt dotate cu carcase pentru consolă și conectori pentru utilizare în aplicații de testare, încercări și laborator. Toate semnalele sunt conectate prin intermediul unor mufe de siguranță de 4 mm pentru laborator. Datele pot fi transferate către un calculator personal prin intermediul conexiunilor USB sau LAN. Senzorii RTD, semnalele de tensiune sau de curent pot fi conectate direct la orice intrare analogică.Softul ProfiSignal permite automatizarea laboratorului în conformitate cu normele FDA 21 CFR Partea 11.

Expert Key C – pentru instalații în corpuri fixe
 Modelele Expert Key 100C și 200C sunt identice cu modelele L, cu excepția carcaselor. Designul carcasei permite utilizarea dispozitivelor în dulapuri sau cadre de tip rack de 19 inci.
 Pentru soluții OEM, Expert Key poate fi de asemenea furnizat fără carcase.
 Expert Key M – pentru aplicații mobile în medii dificile

Modelele Expert Key 100M și 200M sunt sisteme durabile de achiziție a datelor de măsurare, proiectate pentru utilizare în medii solicitante. Acestea sunt integrate în carcase robuste, cu cabluri de măsură care sunt introduși prin perii de etanșare situați pe capacul carcasei. Semnalele pot fi conectate prin intermediul conectorilor de siguranță de 4 mm sau orice alt tip de conector sau priză.
Sunt disponibile sisteme standard, precum și sisteme personalizate, adaptate cerințelor utilizatorilor. 

Expert Key T - măsurarea temperaturii pe mai multe canale

Dispozitivele noi, create pentru măsurarea temperaturii pe mai multe canale, dar și adecvate pentru măsurarea temperaturii și achiziția combinată de semnale de înaltă viteză.
Dispozitivele Expert Key T compacte dispun de carcase tip consolă. Acestea sunt destinate utilizării în laboratoare și bancuri de încercare ca dispozitive de tip birou sau montate pe perete. Intrările și ieșirile analogice și digitale sunt ușor accesibile și semnalele și actuatorii sunt rapid de conectat, nefiind necesare niciun fel de unelte ajutătoare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!