Delphin Technology ProfiSignal 20 Basic

ProfiSignal 20 Basic este un software intuitiv și eficient pentru monitorizarea și controlul proceselor de măsurare. Cu acesta, puteți crea diagrame personalizate fără a necesita programare, folosind o varietate de elemente de afișare și control. Produsul oferă o gamă largă de opțiuni, inclusiv afișaje analogice și digitale, LED-uri, obiecte geometrice și interfețe de utilizator interactiv. De asemenea, permite ajustări ușoare în timpul funcționării și suportă utilizarea pe diferite dispozitive și platforme. Este soluția ideală pentru vizualizarea și gestionarea eficientă a proceselor de măsurare.
Cod Produs: C246 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Funcții
  • Review-uri (0)

    Descarcă broșura aici.

Monitorizarea și controlul procesului de date de măsurare

Cu ProfiSignal 20 Basic puteți crea diagrame individuale folosind o gamă largă de elemente de operare și observare.
Atât procesele continue (de exemplu, achiziția datelor de producție), cât și sarcinile discontinue de măsurare (de exemplu, măsurătorile de testare) pot fi vizualizate, operate și monitorizate fără niciun efort de programare.Puteți crea diagramele de funcționare și monitorizare prin asamblarea și configurarea elementelor prefabricate. 
Toate funcțiile software-ului ProfiSignal 20 Go, cu diferite tipuri de diagrame, precum și funcții de analiză și export, sunt complet incluse în ProfiSignal 20 Basic și completează diversitatea funcțională a aplicației dumneavoastră.
Pe lângă vizualizarea și analiza valorilor măsurate, mulți utilizatori au nevoie de o modalitate simplă de a-și monitoriza și controla procesele. Aici, utilizarea ProfiSignal 20 Basic, care pe lângă afișarea și analiza pură a valorilor măsurate are și funcții pentru vizualizarea și controlul procesului, este de mare avantaj.
 

Monitorizarea si controlul proceselor:

Pe lângă vizualizarea și analiza valorilor măsurate, mulți utilizatori au nevoie de o modalitate simplă de a-și monitoriza și controla procesele.Aici, utilizarea ProfiSignal 20 Basic, care pe lângă afișarea și analiza pură a valorilor măsurate are și funcții pentru vizualizarea și controlul procesului, este de mare avantaj.

ProfiSignal 20 Basic oferă posibilitatea de a crea vizualizări individuale ale procesului și tablouri de bord fără niciun efort de programare, folosind o gamă largă de elemente de operare și monitorizare.În acest scop, sunt disponibile multe elemente de afișare gata făcute, cum ar fi afișaje analogice, rotunde și cu bare, afișaje digitale, LED-uri și câmpuri de etichetare, dar și obiecte geometrice precum linie, dreptunghi, cerc și săgeți.

Interacțiunea cu procesul este posibilă prin intermediul diferitelor elemente de operare, cum ar fi câmpuri de introducere, comutatoare glisante și butoane.Ca o caracteristică specială, este inclus un proiectant de obiecte cu ajutorul căruia pot fi create grupuri de obiecte compuse din mai multe elemente de bază.Acest lucru simplifică semnificativ crearea atât a proiectelor extinse, cât și a mai multor proiecte de vizualizare similare


ProfiSignal 20 Basic este conceput pentru a crea proiecte pentru platformele individuale în diferite versiuni.În acest scop, la editarea fiecărei versiuni este afișat un cadru, ceea ce limitează spațiul disponibil.Utilizatorul poate decide acum singur ce elemente de vizualizare ar trebui utilizate pentru fiecare platformă și cum ar trebui să fie poziționate.Acest lucru facilitează utilizarea aceluiași proiect pe dispozitive diferite și în locații diferite.

  1. Crearea intuitivă a diagramei: Permite crearea ușoară a diagramei fără necesitatea programării, folosind o varietate de elemente de afișare disponibile.
  2. Elemente de afișare variate: Oferă o gamă largă de elemente de afișare, cum ar fi afișaje analogice, digitale, LED-uri, obiecte geometrice etc., pentru a crea diagrame personalizate.
  3. Controlul procesului: Permite utilizatorilor să monitorizeze și să controleze procesele de măsurare prin intermediul diferitelor elemente de control, cum ar fi câmpuri de introducere, comutatoare glisante și butoane.
  4. Proiectare flexibilă: Include un proiectant de obiecte pentru crearea și gestionarea ușoară a grupurilor de obiecte compuse din mai multe elemente de bază, facilitând astfel crearea de proiecte complexe.
  5. Optimizare pentru dispozitive diferite: Permite crearea de proiecte adaptate pentru diferite dispozitive și platforme, facilitând utilizarea pe mai multe tipuri de echipamente și în diverse locații.
  6. Ajustări în timp real: Permite ajustări ale proiectului în timpul funcționării, permițând utilizatorilor să facă modificări rapide și ușoare pentru a răspunde nevoilor specifice ale procesului de măsurare.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!