Crystal Instruments Control aleatoriu tranzitoriu

Controlul aleatoriu tranzitoriu este o metodă avansată de testare a vibrațiilor agitatorului cu o singură axă, implicând trimiterea impulsurilor tranzitorii către agitator pentru simularea diverselor scenarii, precum focuri de armă sau condiții rutiere. Această tehnologie oferă flexibilitate în controlul în diverse unități de măsură și este compatibilă cu hardware-ul Spider, oferind funcționalități precum vizualizarea vibrațiilor și înregistrarea continuă a datelor pentru analiză ulterioară.
 
Cod Produs: C677 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Controlul aleatoriu tranzitoriu este o metodă complexă și eficientă folosită pentru testarea vibrațiilor agitatorului cu o singură axă. Această tehnică implică trimiterea unei serii de impulsuri tranzitorii către agitator, având un profil definit de intervalul de puls și de spectrul de putere țintă. Aceasta permite simularea unei game variate de scenarii, precum focuri de armă sau condiții rutiere, pentru a evalua comportamentul structurilor în diverse condiții de vibrații.


Controlul aleatoriu tranzitoriu poate fi realizat în diverse unități de măsură, cum ar fi accelerarea liniară sau alte mărimi standard din industrie, inclusiv forța, deplasarea și viteza. Această flexibilitate permite utilizatorilor să adapteze testele în funcție de necesitățile specifice ale aplicației lor.

Tehnologia este compatibilă cu diverse hardware-uri, inclusiv controlerele de testare a vibrațiilor Spider, și oferă funcționalități avansate precum vizualizarea vibrațiilor, înregistrarea continuă a datelor și accesul la monitorizare prin intermediul EDM Cloud. Aceste caracteristici permit utilizatorilor să efectueze teste precise, să analizeze rezultatele și să monitorizeze starea testelor în timp real, îmbunătățind eficiența și precizia procesului de testare a vibrațiilor.

 
Testare Avansată a Vibrațiilor: Oferă posibilitatea de a testa vibrațiile agitatorului cu o singură axă folosind metoda aleatorie tranzitorie, pentru simularea condițiilor diverse precum focurile de armă sau condițiile rutiere.
Control Flexibil al Mărimilor: Permite controlul în diverse unități de măsură, inclusiv accelerarea liniară, forța, deplasarea și viteza, pentru a se adapta nevoilor specifice ale aplicației.
Compatibilitate Hardware: Funcționează cu hardware-ul Spider, inclusiv controlerele de testare a vibrațiilor Spider-81/81B, Spider-80X/80Xi și Spider-80M MIMO, oferind o gamă largă de opțiuni pentru implementare.
Vizualizare Avansată a Vibrațiilor: Oferă o caracteristică de vizualizare a vibrațiilor EDM care permite generarea rapidă și eficientă a modelelor structurale și vizualizarea completă 3D a vibrațiilor online pe structura testată.
Înregistrare Continuă a Datelor: Permite înregistrarea continuă a semnalelor de intrare și de transmisie ale măsurătorilor pe un Spider-NAS sau pe un spațiu de stocare intern, facilitând analiza ulterioară a datelor.
Monitorizare prin EDM Cloud: Oferă posibilitatea de a monitoriza starea testelor prin intermediul EDM Cloud, permițând utilizatorilor să acceseze și să verifice datele testelor în timp real de oriunde în lume.

 

Frecvența de Eșantionare: Până la 102,4 kHz, asigurând captarea detaliată a semnalelor de vibrații.
Rezoluție Spectrală: Disponibilă în variantele de 200, 400, 800, 1.600, 3.200 și 6.400, cu rezoluția mai mare de 3.200 care poate reduce numărul maxim de canale.
Dimensiunea Blocului de Timp: Variază între 512 și 65.536 de puncte, permițând ajustarea precisă a testelor în funcție de cerințele specifice.
Număr Mediu: Variabil între 1 și 500 (2 - 1000 DOF), oferind flexibilitate în configurarea testelor în funcție de complexitatea structurilor testate.
Drive Sigma Clipping: Configurabil între 3 și 10, permitând controlul precis al nivelului de clipping pentru optimizarea performanței testelor.
 

 1. Control în Diverse Unități de Măsură: Permite utilizatorilor să controleze testele în funcție de accelerare liniară sau alte mărimi standard din industrie, precum forța, deplasarea și viteza.
 2. Vizualizare a Vibrațiilor: Oferă caracteristica de vizualizare a vibrațiilor EDM, facilitând generarea rapidă și eficientă a modelului structural și vizualizarea completă 3D a vibrațiilor online pe structura testată.
 3. Înregistrare Continuă a Datelor: Permite înregistrarea continuă a semnalelor de intrare și de transmisie ale măsurătorilor pe un Spider-NAS sau pe un spațiu de stocare intern, pentru analiza ulterioară a datelor.
 4. Monitorizare prin EDM Cloud: Permite utilizatorilor să monitorizeze starea testelor prin intermediul EDM Cloud, accesând și verificând datele testelor în timp real de oriunde în lume.
 5. Control Multi-Shaker (MSC): Oferă posibilitatea de a vizualiza și monitoriza mai multe teste de agitare de la o singură stație PC, facilitând gestionarea eficientă a testelor.
 6. Mod Black Box: Permite funcționarea fără un PC, ceea ce facilitează efectuarea testelor fără necesitatea unui computer conectat în mod constant.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!