Crystal Instruments Analizatoare de vibratii CoCo-80X - CoCo-90X.

CoCo-80X și CoCo-90X sunt analizoare de semnal dinamic avansate, special concepute pentru testarea și colectarea datelor privind vibrațiile întregului corp. Cu interfațe intuitive și configurări flexibile, aceste echipamente oferă o modalitate eficientă și precisă de evaluare a riscurilor pentru operatorii expuși la vibrații. Recomandate de Crystal Instruments, CoCo-80X și CoCo-90X sunt instrumente de încredere pentru asigurarea unui mediu de lucru sigur și confortabil.
 
Cod Produs: C634 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Funcții
  • Review-uri (0)
Aparatul CoCo-80X și CoCo-90X este o soluție avansată și intuitivă pentru analiza și colectarea datelor privind vibrațiile întregului corp. Conceput pentru a răspunde nevoilor de testare în domeniul sănătății, confortului și percepției și răului de mișcare, acest echipament oferă o modalitate precisă și eficientă de evaluare a riscurilor pentru operatori expuși la vibrații.

Cu ajutorul accelerometrelor triaxiale, acest sistem permite măsurători precise în mai multe poziții ale corpului, inclusiv așezat, în picioare și întins. Interfața intuitivă a analizorului de semnal dinamic CoCo-80X (și CoCo-90X) facilitează configurarea și operarea echipamentului, iar asistența excelentă pentru produse oferă utilizatorilor suportul necesar pentru a efectua teste precise și relevante.

Indiferent de aplicația specifică sau de mediul de lucru, CoCo-80X și CoCo-90X oferă o soluție robustă și eficientă pentru evaluarea și monitorizarea vibrațiilor întregului corp. Fiind recomandate de Crystal Instruments, aceste dispozitive reprezintă un instrument de încredere pentru cercetători, ingineri și profesioniști din diverse domenii care doresc să asigure un mediu de lucru sigur și confortabil pentru operatori.
 
Analizor de semnal dinamic avansat: CoCo-80X și CoCo-90X sunt echipamente avansate, concepute pentru a efectua analize precise ale vibrațiilor întregului corp.
Interfață intuitivă: Dispozitivele sunt echipate cu interfețe intuitive, ușor de utilizat, care facilitează configurarea și operarea lor.
Configurare flexibilă: Aceste echipamente oferă configurări flexibile, permițând utilizatorilor să adapteze setările în funcție de aplicație și de cerințele specifice ale testului.
Colectare de date precisă: Cu ajutorul accelerometrelor triaxiale și a altor senzori specializați, CoCo-80X și CoCo-90X permit colectarea precisă a datelor despre vibrații.
Suport pentru mai multe poziții de testare: Dispozitivele sunt proiectate pentru a permite testarea în mai multe poziții ale corpului, inclusiv așezat, în picioare și întins.
Asistență excelentă pentru produse: Utilizatorii beneficiază de suport excelent pentru produse, oferit de către Crystal Instruments, pentru a asigura o experiență fără probleme în timpul utilizării echipamentului.
Fiabilitate și durabilitate: CoCo-80X și CoCo-90X sunt construite pentru a fi fiabile și durabile, asigurând o funcționare fără probleme și o utilizare îndelungată în diferite medii de lucru.

 

· Analiză a vibrațiilor întregului corp: Aceste dispozitive sunt specializate în analiza și evaluarea vibrațiilor întregului corp, oferind date precise și detaliate despre nivelurile de vibrație experimentate de operatori.
· Măsurători triaxiale: CoCo-80X și CoCo-90X permit efectuarea măsurătorilor triaxiale, captând vibrațiile în trei direcții diferite pentru o imagine completă a expunerii la vibrații.
· Filtrare și analiză a datelor: Echipamentele sunt echipate cu funcții avansate de filtrare și analiză a datelor, permițând utilizatorilor să identifice și să evalueze riscurile pentru sănătate, confort și percepție asociate cu vibrațiile.
· Configurare flexibilă a testului: Utilizatorii pot personaliza setările testului în funcție de aplicație și de cerințele specifice ale testului, inclusiv poziția operatorului și durata testului.
· Calcularea metodelor alternative: Pe lângă analiza de bază, echipamentele permit și calculul metodelor alternative, cum ar fi metoda RMS de rulare, care este sensibilă la vârfurile de vibrație.
· Interfață intuitivă de utilizator: CoCo-80X și CoCo-90X sunt echipate cu interfețe intuitive de utilizator, care fac ușoară configurarea și operarea echipamentului, fără a necesita expertiză avansată în domeniul tehnologiei.
· Monitorizare a expunerii la vibrații: Utilizând datele colectate, utilizatorii pot monitoriza nivelurile de expunere la vibrații și pot lua măsuri pentru reducerea riscurilor pentru sănătatea operatorilor.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!