Delphin Technology Analiza offline - Viewer

ProfiSignal Viewer este o aplicație care permite analiza offline a datelor și rapoartelor de măsurare generate anterior cu ProfiSignal Go sau Klicks. Utilizatorii pot accesa, analiza și exporta datele în diverse formate, precum ASCII sau Excel. De asemenea, pot vizualiza și edita rapoartele, inclusiv funcția de imprimare PDF. Este un instrument util pentru evaluarea datelor de măsurare și înțelegerea comportamentului sistemelor sau proceselor măsurate.
Cod Produs: C720 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
     Descarcă broșura aici.

ProfiSignal Viewer oferă utilizatorilor posibilitatea de a efectua analize offline asupra datelor și rapoartelor de măsurare generate anterior cu ajutorul software-ului ProfiSignal Go sau Klicks. Această aplicație simplifică procesul de accesare și evaluare a datelor de măsurare, fără a fi necesară conectivitatea la software-ul de înregistrare a datelor.


Prin intermediul ProfiSignal Viewer, utilizatorii pot accesa datele de măsurare achiziționate și pot efectua diverse analize, cum ar fi analiza tendințelor, a curbelor caracteristice, a orbitelor sau a spectrelor FFT. Aceste analize pot fi utile în înțelegerea comportamentului sistemelor sau proceselor măsurate.

De asemenea, utilizatorii pot exporta datele în formate convenabile, cum ar fi ASCII sau Excel, pentru a le utiliza ulterior în alte aplicații sau pentru a le partaja cu alți colegi. Funcțiile de export și de editare facilitează manipularea și prelucrarea datelor în conformitate cu cerințele specifice ale utilizatorilor.

ProfiSignal Viewer oferă, de asemenea, opțiuni de vizualizare și editare a rapoartelor, inclusiv funcții de imprimare PDF pentru a crea documente permanente și ușor de distribuit.
În esență, ProfiSignal Viewer este un instrument versatil care simplifică analiza offline a datelor de măsurare, facilitând înțelegerea și interpretarea acestora pentru utilizatorii săi.
 1. Analiză offline a datelor și rapoartelor de măsurare generate anterior cu ProfiSignal Go sau Klicks.
 2. Acces facil la datele de măsurare achiziționate.
 3. Exportul datelor în formate convenabile, cum ar fi ASCII sau Excel.
 4. Analize avansate, inclusiv tendințe, curbe caracteristice, orbită sau spectre FFT.
 5. Vizualizare și editare a rapoartelor, inclusiv funcția de imprimare PDF.
 6. Funcții versatile de manipulare a datelor, cum ar fi cursori, export, steaguri și statistici.
 7. Interfață prietenoasă pentru utilizator, ușor de navigat și de utilizat.

 1. Compatibilitate: Poate fi utilizat pentru analiza datelor și rapoartelor de măsurare generate de ProfiSignal Go sau Klicks.
 2. Export de date: Capacitatea de a exporta datele în formate ASCII sau Excel.
 3. Analize avansate: Suport pentru analize complexe, inclusiv tendințe, curbe caracteristice, orbită sau spectre FFT.
 4. Vizualizare și editare a rapoartelor: Funcționalități pentru vizualizarea și editarea rapoartelor, inclusiv posibilitatea de a imprima în format PDF.
 5. Manipulare a datelor: Funcții versatile pentru manipularea datelor, cum ar fi cursori, export, steaguri și statistici.
 6. Interfață utilizator: O interfață prietenoasă pentru utilizator, ușor de navigat și de utilizat.

 1. Analiză offline: Capacitatea de a analiza datele și rapoartele de măsurare offline, fără a fi nevoie de conectivitate la software-ul de înregistrare a datelor.
 2. Export de date: Posibilitatea de a exporta datele în formate convenabile, cum ar fi ASCII sau Excel, pentru utilizare ulterioară sau partajare.
 3. Analize avansate: Suport pentru diverse analize, inclusiv analiza tendințelor, a curbelor caracteristice, a orbitelor sau a spectrelor FFT.
 4. Vizualizare și editare a rapoartelor: Funcționalități pentru vizualizarea și editarea rapoartelor, inclusiv opțiuni de imprimare PDF.
 5. Manipulare a datelor: Capacitatea de a manipula și prelucra datele, cum ar fi utilizarea cursorilor, exportul, marcarea și generarea de statistici.
 6. Interfață utilizator: O interfață prietenoasă pentru utilizator, ușor de navigat și de utilizat, care facilitează accesul la funcționalități și analiza datelor.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!