Delphin Technology Alarm management

Alarm Management de la Delphin Technology oferă o gestionare avansată a alarmelor pentru monitorizarea și alertarea în timp real în diverse industrii. Permite crearea structurilor de alarme, notificări prin e-mail și SMS, intervenții automate și analiza detaliată a alarmelor istorice. Disponibil pentru ProfiSignal Basic și ProfiSignal Klicks, îmbunătățește semnificativ siguranța și eficiența operațiunilor.
Cod Produs: C252 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
Alarm Management de la Delphin Technology oferă o gestionare avansată a alarmelor, esențială pentru monitorizarea eficientă și alertarea în timp real în diverse industrii. Această funcție permite crearea structurilor de alarme, înregistrarea precisă a acestora la milisecundă, și arhivarea separată pentru logarea continuă.

Notificările prin e-mail și SMS asigură alertarea imediată a persoanelor responsabile, iar funcțiile automate intervin direct în procese. Analiza alarmelor istorice permite identificarea trendurilor și optimizarea răspunsurilor la evenimente critice
.

Acest supliment de software este disponibil pentru utilizatori care utilizează versiunile software ProfiSignal Basic sau ProfiSignal Klicks. Indiferent de industrie sau domeniu de aplicare, AlarmManagement oferă o soluție completă și robustă pentru gestionarea alarmelor, asigurând atât siguranța proceselor, cât și calitatea produselor în mediile industriale critice.
 1. Configurare și gestionare flexibilă a alarmelor: Permite utilizatorilor să configureze și să gestioneze structuri de alarme și clase de alarme în funcție de nevoile specifice ale procesului sau instalației.
 2. Înregistrare precisă a alarmelor: Capturarea evenimentelor de alarmă cu o precizie la milisecundă și înregistrarea lor corelată cu marcajul de timp corespunzător.
 3. Arhivare continuă: Păstrarea și stocarea continuă a alarmelor într-un depozit de mesaje separat, asigurând accesul rapid și ușor la istoricul evenimentelor.
 4. Funcții avansate de filtrare: Permite utilizatorilor să efectueze analize detaliate și să acceseze rapid informațiile relevante prin aplicarea filtrelor specifice.
 5. Analiză și acces la date: Oferă capacități extinse de analiză și acces la date atât online, cât și istoric, permițând utilizatorilor să navigheze cu ușurință prin evenimente și să efectueze analize comparative.
 6. Sărit direct la alarmă: Funcția de sărit direct la alarmă permite utilizatorilor să identifice și să investigheze rapid alarmele, inclusiv examinarea istoricului pre și post pentru o înțelegere mai profundă a contextului și a cauzelor.
 7. Compatibilitate software: Disponibil ca supliment pentru versiunile software ProfiSignal Basic sau ProfiSignal Klicks, asigurând integrare ușoară și utilizare optimizată pentru diferite nevoi și cerințe de mediu industrial.

Crearea Structurată a Alarmelor: Permite organizarea și configurarea alarmelor după diverse criterii.
Notificări în Timp Real: Trimiterea de alerte prin e-mail și SMS către persoanele responsabile.
Intervenții Automate: Poate modifica canale de ieșire sau activa sirene de alarmă pentru a interveni imediat în proces.
Analiză Istorică: Oferă posibilitatea de a analiza alarmele anterioare și de a evalua tendințele.
Confirmare și Comentare: Utilizatorii autorizați pot confirma și adăuga comentarii la alarme pentru o documentare detaliată.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!