Adash Vibrometru A4300 - VA3 Pro Ex

A4300 VA3 Pro Ex este un analizor profesional de vibrații determinat să vă protejeze utilajele. Construiește-ți kitul în funcție de nevoile tale. Senzorii cu o singură axă sau cu mai multe axe, sonda de viteză și alte accesorii sunt pregătite pentru analiza vibrațiilor și programul de întreținere predictivă în general.
Cod Produs: C103 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (3)
 • Specificații Tehnice
 • Documentație
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)
Vibrometrul A4300 VA3 Pro Ex de la Adash este un instrument avansat de analiză a vibrațiilor conceput pentru o precizie și fiabilitate ridicată în monitorizarea stării mașinilor. Creat cu o flexibilitate în minte, le permite utilizatorilor să-și personalizeze configurația, având opțiuni precum senzori cu ax unic sau multi-ax și un prob de viteză, asigurând astfel o gamă largă de capacități de evaluare a vibrațiilor pentru diferite aplicații și cerințe.

Proiectat intenționat pentru a rezista la condițiile dificile ale mediilor industriale periculoase, incluzând sectoarele de minerit, petrol și gaze și petrochimie, dispozitivul se mândrește cu un design rezistent la explozii. Această caracteristică crucială garantează că măsurătorul în rută A4300 VA3 Pro Ex poate opera în siguranță în zone unde prezența gazelor inflamabile sau a prafului ar putea prezenta un risc semnificativ, protejând astfel atât operatorii umani cât și echipamentele critice.
Capacitățile cheie de măsurare ale VA3 Pro Ex includ urmărirea accelerației în unități g pentru evaluarea sănătății rulmenților și viteza în mm/s sau ips pentru evaluarea stării întregii structuri a mașinii. Prin colectarea regulată a acestor date, utilizatorii pot valorifica puterea software-ului gratuit DDS pentru a analiza tendințe, stoca înregistrările istorice ale vibrațiilor și pentru a evalua starea în timp real a mașinilor lor.

Utilizarea analizorului cu masurare în rută A4300 VA3 Pro Ex ca piatra de temelie a unui program de întreținere predictivă permite operatorilor să diagnozeze problemele potențiale într-un stadiu incipient, să minimizeze timpul de nefuncționare neprevăzut și să extindă durata de viață a activelor industriale valoroase. Interfața sa user-friendly și capabilitățile robuste analitice îl fac un instrument indispensabil pentru cei care sunt serioși în privința maximizării eficienței operaționale și asigurării longevității echipamentelor lor industriale.

Integrarea analizorului VA3 Pro Ex cu software-ul DDS de la Adash creează o soluție completă pentru monitorizarea stării. Această integrare perfectă permite transferul ușor al datelor de la teren la suita de analiză. Utilizatorii pot apoi să genereze rapoarte detaliate, să vizualizeze modele de vibrație cu ajutorul graficelor spectrale și a formelor de undă și să ia decizii bazate pe date, pe baza unor perspective clare și acționabile derivate din algoritmi diagnostici avansați.

Flexibilitatea colectorului de date A4300 VA3 Pro Ex se extinde la portabilitatea sa și ușurința de utilizare. În ciuda funcționalității sale sofisticate, dispozitivul este conceput pentru a fi accesibil utilizatorilor, permițând inginerilor și tehnicianilor de teren să efectueze măsurători și analize cu un efort de instruire minim. Construcția robustă a VA3 Pro Ex asigură că acesta poate furniza în mod repetat rezultate precise, chiar și în cele mai solicitante setări industriale.
VA3 Pro Ex de la Adash reprezintă o soluție de ultimă generație pentru întreținerea bazată pe condiție și analiza vibrațiilor. Combinația sa de certificare pentru protecție împotriva exploziilor, opțiuni de senzori personalizabili și puternicul software gratuit îl plasează în avangarda tehnologiei de întreținere predictivă, oferind utilizatorilor un instrument de încredere pentru protejarea mașinilor lor și optimizarea fluxului lor de lucru operațional.


Collect & Import

VA3 Pro Ex împreună cu software-ul DDS gratuit pot măsura și stoca două măsurători de bază. Accelerația în g pentru starea rulmentului și viteza în mm/s (sau ips) pentru întreaga stare a corpului mașinii.
Colectați datele cu vibrometrul A4300 VA3 Pro Ex în mod regulat și importați-le în software-ul DDS gratuit. Urmați tendințele vibrațiilor și observați starea reală a mașinilor dvs.
 • Certificare Ex: II 3G Ex ic op este IIC T3 Gc
 • Canale de intrare: 3 x AC (ICP®), 3 x DC, 1 x TACHO
 • Interval de intrare: AC +/- 12V, DC +/- 24V
 • Conversie AD: 24/64 biți, fără AutoGain
 • Interval dinamic S/N: 120 dB
 • Domenii de frecvență: 0,5 Hz - 25 kHz
 • Mod de eșantionare: Complet simultan
 • Rezoluție FFT: Min. 25, Max. 25 600 linii
 • Moduri de măsurare: Analizor, Colector de date, Balancer, Recorder, Run Up, Ultrasunete, Stroboscop LED, FASIT, Vibratorimetru
 • Software: DDS gratuit (versiune limitată), DDS licențiat
 • Procesare datelor: FFT în timp real, Analiza DEMOD, ACMT, Analiza comenzii, Măsurarea RPM, Măsurarea temperaturii IR
 • Declanșator: Manual, Extern, Amplitudine, Taho
 • Afișaj: Culoare TFT 240x320 pixeli
 • Interfață: USB 2.0, 3.0
 • Interval de temperatură: -10˚C până la +50˚C
 • Putere: Baterie pentru peste 6 ore de funcționare
 • Husă: Aluminiu rezistent
 • Greutate: 780 g
 • Dimensiuni: 230 x 82 x 32 mm
 • Limbi disponibile: Engleză, spaniolă, germană, franceză, portugheză, rusă, cehă, maghiară, poloneză.

 

Apăsați pe link pentru a descărca documentația tehnică în format .pdf pentru analizorul A4300 - VA3 Pro Ex.

 1. Certificare pentru Zone Periculoase: Certificat pentru utilizare în medii industriale periculoase, incluzând sectoarele de minerit, petrol și gaze și petrochimie, având certificare Ex: II 3G Ex ic op este IIC T3 Gc.
 2. Flexibilitate și Personalizare: Permite utilizatorilor să-și personalizeze configurația, oferind opțiuni precum senzori cu ax unic sau multi-ax și o probă de viteză, adaptându-se diferitelor aplicații și cerințe.
 3. Rezistență la Explozii: Design rezistent la explozii, asigurând operarea sigură în zone cu prezența gazelor inflamabile sau a prafului, protejând operatorii umani și echipamentele critice.
 4. Capacități de Măsurare: Măsoară accelerația în unități g pentru evaluarea sănătății rulmenților și viteza în mm/s sau ips pentru evaluarea întregii structuri a mașinii.
 5. Software DDS Gratuit: Folosește software-ul DDS gratuit pentru analizarea tendințelor, stocarea înregistrărilor istorice ale vibrațiilor și evaluarea stării în timp real a mașinilor.
 6. Întreținere Predictivă: Integrat în programe de întreținere predictivă, ajutând la diagnosticarea problemelor în stadii incipiente, minimizând timpul de nefuncționare și extinzând durata de viață a activelor industriale.
 7. Interfață User-Friendly: Interfață prietenoasă cu utilizatorul și capabilități robuste analitice, ușurând utilizarea pentru ingineri și tehnicieni de teren.
 8. Integrare cu Software DDS: Integrare perfectă cu software-ul DDS, permițând transferul ușor al datelor pentru generarea de rapoarte detaliate și vizualizarea modelelor de vibrație.
 9. Portabilitate și Ușurință de Utilizare: Construcție robustă, portabilă, concepută pentru a fi accesibilă utilizatorilor, permițând efectuarea măsurătorilor și analizelor cu un efort de instruire minim.
 10. Versatilitate și Funcționalități Avansate: Oferă o gamă largă de moduri de măsurare, inclusiv analizor, colector de date, balansor, recorder, run-up, ultrasunete, stroboscop LED, FASIT și vibratorimetru, acoperind o varietate de necesități de diagnosticare și analiză.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!