VibraSens Traductor uniaxial de viteza CL 113.01

Traductorul uniaxial de viteză CL 113.01 de la Vibrasens este un dispozitiv avansat pentru măsurarea vibrațiilor în medii industriale dificile. Cu tehnologie de vârf și construcție robustă, acest traductor oferă precizie și fiabilitate într-un pachet compact și ușor de integrat. Conceput pentru a face față condițiilor de lucru severe, dispune de protecție împotriva interferențelor electromagnetice și de un modul special pentru măsurători stabile și precise. Ideal pentru monitorizarea vibrațiilor mașinilor rotative, este soluția perfectă pentru mediile industriale solicitante.
Variante senzoriale:
Cod Produs: 113.01-6-2 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)

Traductorul uniaxial de viteză CL 113.01 produs de Vibrasens este o soluție avansată pentru măsurarea și monitorizarea vibrațiilor în medii industriale dificile. Acest dispozitiv de ultimă generație este proiectat pentru a oferi performanțe precise și fiabile în diverse condiții de operare.

Prin utilizarea tehnologiei ©ICP (Integrated Circuit Piezoelectric), acest traductor uniaxial de viteză necesită o sursă standard de curent constant de 4 mA pentru a transmite semnale tensionale pe două fire. Carcasa sa ermetic închisă oferă protecție vitală componentelor împotriva factorilor externi, asigurând astfel o durată lungă de viață și funcționare consistentă în medii industriale exigente.

Un aspect distinctiv al acestui model îl reprezintă izolația îmbunătățită a masei semnalului față de carcasa externă și suprafața de montare, care minimizează riscul apariției buclelor de masă, contribuind la integritatea semnalului de măsură.
De asemenea, traductorul CL 113.01 este dotat cu o protecție eficientă împotriva interferențelor electromagnetice, utilizând principiul ecranării Faraday pentru a limita susceptibilitatea la EMC. Acest aspect este crucial în medii industriale unde sursele de interferențe electromagnetice sunt frecvente.

Inovația designului se reflectă în modulul său de forfecare inelar, care contracarează efectele adverse ale tranzitorilor termici și a deformărilor structurale, asigurând măsurători stabile și fiabile în timp.
Dispozitivul este ideal pentru monitorizarea vibrațiilor mașinilor rotative care utilizează rulmenți cu elemente de rulare. Capacitatea sa de a filtra eficient semnalele de înaltă frecvență facilitează o evaluare clară a semnalelor de joasă frecvență, îmbunătățind astfel precizia măsurătorilor în condiții dificile, precum zgomotul de cavitație la pompe sau scurgerea neuniformă a aburului din uscătoarele mașinilor de hârtie.

CL 113.01 reprezintă o alegere robustă și precisă pentru măsurarea vibrațiilor în medii industriale, oferind calitate, fiabilitate și acuratețe într-un dispozitiv compact și ușor de integrat în diverse aplicații industriale.
Top of Form
 

 1. Tehnologie: Utilizează tehnologia consacrată ©ICP (Integrated Circuit Piezoelectric) pentru măsurători precise și fiabile.
 2. Protecție împotriva interferențelor electromagnetice: Dispune de ecranare Faraday pentru a minimiza susceptibilitatea la EMC, asigurând o funcționare stabilă în medii industriale aglomerate.
 3. Carcasă ermetic închisă: Asigură protecție împotriva factorilor externi dăunători, permițând utilizarea în condiții industriale dificile.
 4. Izolație îmbunătățită: Masa semnalului este izolată de carcasa externă și suprafața de montare, reducând riscul buclelor de masă și asigurând integritatea semnalului de măsură.
 5. Modul de forfecare inelar: Contracarează efectele adverse ale tranzitorilor termici și a deformărilor structurale, asigurând măsurători stabile și fiabile.
 6. Filtrare a semnalelor de înaltă frecvență: Dispune de un circuit intern de integrare care reduce semnalele de înaltă frecvență, facilitând evaluarea clară a semnalelor de joasă frecvență.
 7. Compatibilitate: Potrivit pentru monitorizarea vibrațiilor mașinilor rotative cu rulmenți cu elemente de rulare, fiind ideal pentru aplicații industriale.

 1. Tip de măsurare: Măsurare uniaxială a vibrațiilor de viteză.
 2. Tehnologie: Utilizează tehnologia ©ICP (Integrated Circuit Piezoelectric).
 3. Alimentare: Necesită o sursă de alimentare standard de curent constant de 4 mA.
 4. Protecție împotriva interferențelor electromagnetice: Ecranare Faraday pentru reducerea susceptibilității la EMC.
 5. Construcție: Carcasă ermetic închisă pentru protejarea componentelor interne în medii industriale dificile.
 6. Izolație: Izolarea îmbunătățită a masei semnalului față de carcasa externă și suprafața de montare.
 7. Modul de forfecare inelar: Contracarează efectele adverse ale tranzitorilor termici și a deformărilor structurale.
 8. Filtrare a semnalelor: Circuit intern de integrare pentru reducerea semnalelor de înaltă frecvență.
 9. Compatibilitate: Potrivit pentru monitorizarea vibrațiilor mașinilor rotative cu rulmenți cu elemente de rulare.
 10. Temperatura de operare: Funcționează într-un interval extins de temperaturi, asigurând performanță stabilă în condiții variate.
 11. Aplicații tipice: Ideal pentru aplicații industriale care necesită monitorizarea și măsurarea vibrațiilor în mașini și echipamente rotative.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!