Crystal Instruments Software EDM Post Analyzer

Post Analyzer este o aplicație puternică pentru analiza datelor de inginerie, oferind funcții de procesare și analiză în timp real și post-procesare. Cu capacitatea sa de a procesa date în loturi și instrumentele avansate de analiză spectrală și urmărire a comenzilor, este un instrument esențial pentru inginerii care lucrează cu semnale și date complexe.
 
Cod Produs: C660 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
Crystal Instruments oferă un set cuprinzător de aplicații de suport EDM (Engineering Data Management) pentru analiza și gestionarea datelor de inginerie. Aceste aplicații includ Post Analyzer, Waveform Editor și File Converter.
Post Analyzer este o aplicație Windows independentă utilizată pentru analiza datelor înregistrate anterior. Cu Post Analyzer, utilizatorii pot examina și procesa fișierele de date folosind diverse algoritmi și instrumente de analiză. Este disponibil în trei versiuni: PA Viewer, PA Basic și PA Premium.

PA Viewer permite vizualizarea datelor și crearea rapoartelor, oferind o vedere generală a informațiilor înregistrate.
PA Basic adaugă funcții de analiză spectrală FFT și afișare a semnalului 3D, furnizând utilizatorilor instrumente pentru examinarea detaliată a datelor.
PA Premium oferă funcții avansate, inclusiv filtre de octave și urmărirea comenzilor, pentru analize mai complexe și detaliate.

O caracteristică cheie a Post Analyzer este capacitatea sa de a procesa date în loturi, permițând utilizatorilor să automatizeze procesul de analiză pentru seturi mari de date structurate similar.
În modul post-procesare, aplicația EDM permite utilizatorilor să răsfoiască și să importe rapid conținutul datelor și atributele fiecărui canal înregistrat. Aceștia pot examina urmele timpului, utiliza cursore și funcții de zoom pentru a vizualiza detaliile semnalului și pot accesa o varietate de instrumente de analiză, cum ar fi filtre în timp real, analiză spectrală FFT și urmărirea comenzilor.

După finalizarea procesului de post-procesare, utilizatorii pot exporta datele sau pot genera rapoarte pentru analize ulterioare sau scopuri de raportare.
 
 1. Analiză spectrală FFT: Capacitatea de a efectua analiza spectrală folosind transformata Fourier rapidă (FFT), permițând utilizatorilor să examineze spectrul semnalului înregistrat.
 2. Procesare în loturi: Posibilitatea de a procesa automat seturi mari de date structurate identic, fără necesitatea intervenției manuale pentru fiecare set de date.
 3. Filtre de octave: Funcționalitatea de filtrare a datelor în funcție de frecvențe octave, utilă pentru analiza detaliată a spectrului semnalului.
 4. Urmărirea comenzilor: Instrumente specializate pentru urmărirea și analiza comenzilor înregistrate în datele de inginerie, utilă în aplicații de control și monitorizare a sistemelor.
 5. Instrumente avansate de vizualizare: Funcții precum cursorele, zoom-ul și afișările 3D pentru a permite utilizatorilor să examineze și să vizualizeze în detaliu datele înregistrate.
 6. Export de date și generare de rapoarte: Capacitatea de a exporta datele procesate și de a genera rapoarte personalizate pentru analize ulterioare sau pentru documentarea rezultatelor.
 7. Compatibilitate cu diferite formate de fișiere: Suport pentru diverse formate de fișiere de date, asigurând interoperabilitatea cu alte echipamente și sisteme de înregistrare.
 8. Interfață intuitivă: Interfață utilizator prietenoasă, ușor de înțeles și de utilizat pentru inginerii din diverse domenii de aplicare.
Top of Form

 

· Analiza spectrală FFT: Oferă utilizatorilor capacitatea de a efectua analiza spectrală a datelor înregistrate folosind transformata Fourier rapidă (FFT), permițând examinarea detaliată a spectrului semnalului.
· Procesare în loturi: Permite procesarea automată a unor cantități mari de date structurate similar, fără necesitatea intervenției manuale repetate pentru fiecare set de date.
· Filtre de octave: Furnizează funcționalitatea de filtrare a datelor în funcție de frecvențele octave, utilă pentru analiza detaliată a spectrului semnalului și pentru identificarea componentelor frecvențiale importante.
· Urmărirea comenzilor: Oferă instrumente specializate pentru urmărirea și analiza comenzilor înregistrate în datele de inginerie, permițând monitorizarea performanței sistemelor și identificarea oricăror probleme sau anomalii.
· Instrumente avansate de vizualizare: Include funcții precum cursorele, zoom-ul și afișările 3D, care permit utilizatorilor să examineze și să vizualizeze în detaliu datele înregistrate, facilitând identificarea și analiza fenomenelor complexe.
· Export de date și generare de rapoarte: Oferă posibilitatea de a exporta datele procesate și de a genera rapoarte personalizate, pentru analize ulterioare, pentru distribuirea rezultatelor sau pentru documentarea rezultatelor analizei.
· Compatibilitate cu diferite formate de fișiere: Suportă diverse formate de fișiere de date, asigurând interoperabilitatea cu alte echipamente și sisteme de înregistrare, precum și flexibilitatea în gestionarea datelor.
· Interfață intuitivă: Dispune de o interfață utilizator prietenoasă, intuitivă și ușor de utilizat, care facilitează navigarea și utilizarea funcțiilor și instrumentelor disponibile în aplicație.

 

 1. Platformă: Aplicație Windows independentă, compatibilă cu diverse versiuni ale sistemului de operare Windows.
 2. Cerințe de sistem: Cerințe minime de sistem pentru a rula aplicația fără probleme, incluzând specificații referitoare la procesor, memorie RAM și spațiu de stocare.
 3. Suport pentru formate de fișiere: Capacitatea de a importa și exporta date în diferite formate de fișiere, inclusiv formatele standard utilizate în inginerie și analiza datelor.
 4. Capacități de procesare: Capacitatea de a gestiona și procesa seturi mari de date, inclusiv suport pentru procesarea în loturi pentru automatizarea analizelor repetate.
 5. Performanță: Performanță optimă în timpul analizei și procesării datelor, asigurând un timp de răspuns rapid și o experiență plăcută pentru utilizator.
 6. Precizie și acuratețe: Capacitatea de a asigura precizia și acuratețea analizelor efectuate, asigurând că rezultatele furnizate sunt fiabile și relevante pentru aplicația dată.
 7. Interfață utilizator: Interfață intuitivă și ușor de utilizat, care facilitează accesul la funcțiile și instrumentele disponibile în aplicație și permite utilizatorilor să navigheze și să interacționeze eficient cu datele și rezultatele analizelor.
 8. Actualizări și suport: Disponibilitatea actualizărilor regulate de software și suport tehnic pentru a asigura funcționarea corectă a aplicației și pentru a răspunde la orice întrebări sau probleme ale utilizatorilor.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!