Crystal Instruments Software Controller Vibrator VCS / Gold 2 – C08

Pachetul VCS / Gold 2 – C08 include următoarele tipuri de software pentru controllere de testare la vibrații
 
Cod Produs: C268 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
Controlul vibrațiilor aleatorii:
oferă un control precis pe mai multe canale în timp real. Dispozitivul testat este supus unui zgomot aleatoriu real, cu un spectru de formă precis, fie cu Gauss, fie cu statistici de amplitudine non-gaussiene.


Controlul Kurtosis:
poate oferi un istoric de timp aleator de control non-Gaussian mai dăunător. O tehnologie unică în curs de brevetare poate genera o istorie non-Gaussian timp de control menținând în același timp cu precizie forma spectrului


Control sinusoidal aleatoriu:
La semnalul de bandă largă aleatoriu pot fi adăugate până la 12 tonuri sinusoidale controlate independent. Fiecare ton sinusoidal are propriul program și interval. Tonurile pot fi activate și dezactivate manual sau printr-un program predefinit.


Control aleator aleatoriu:
Până la 12 semnale aleatorii independente (staționare sau radiale) aleatorii cu bandă îngustă pot fi suprapuse semnalului aleatoriu în bandă largă. Fiecare bandă îngustă are propriul program și interval. Acestea pot fi activate și dezactivate de un program predefinit sau manual.


Spectru deteriorare la oboseala FDS:
Fatigue Damage Spectrum (FDS) permite utilizatorilor să compare daunele potențiale cauzate de diferite profiluri aleatorii și/sau ale sinusurilor. În mod similar cu Multi-Sine Control, FDS oferă o modalitate de a reduce timpul de testare prin calcularea celei mai rapide căi de distrugere sau deteriorare.


Control sinus:
Controlul vibrațiilor sinusoidale oferă un control precis pe mai multe canale în timp real. Oferă o undă sinusoidală nedistorsionată spectral și un interval dinamic de control de până la 100 dB. Până la 512 canale pot fi activate pentru control, monitorizare și înregistrare a datelor în timp.

Cautare rezonanta si control Tracked Dwell:
Funcția de căutare a rezonanței determină frecvențele de rezonanță din vârfurile unui semnal de transmisibilitate. Tipul Dwell (staționare fixă, staționare urmărită, staționare urmărită în fază) poate fi specificat manual (dintr-o listă a frecvențelor de rezonanță) sau executat automat după efectuarea unei căutări de rezonanță.

Control multi-sinus:
permite scanarea simultană a mai multor tonuri sinusoidale și asigură excitarea frecvențelor de rezonanță multiple ale structurii. Cu o excitație multiplă a tonului sinusoidal, durata necesară testării sinusurilor poate fi redusă semnificativ.

Controlul soc clasic:
oferă control precis și în timp real, pe mai multe canale și analiza unei mișcări tranzitorii în domeniul de timp. Formele de impulsuri clasice includ semisinus, haversin, dinte de ferăstrău cu vârf terminal, dinte de ferăstrău cu vârf inițial, triunghi, dreptunghi și trapez. Standardele de testare aplicabile includ MIL-STD-810F, MIL-STD-202F, ISO 9568 și IEC 60068 (sau definite de utilizator).Controlul istoricului temporar tranzitoriu:
Direcționând aplicații de simulare seismică, TTH controlează mișcarea vibratorului pentru a se potrivi cu orice formă de undă tranzitorie definită de utilizator. Formele de undă de timp pot fi importate în EDM în diferite formate. Scalarea, editarea, re-eșantionarea digitală, filtrarea trece-sus sau trece-jos și compensarea vor adapta forma de undă astfel încât să poată fi duplicată într-un anumit vibrator.


Sinteza si controlul spectrului de raspuns la soc:
Pachetul de sinteză și control SRS oferă mijloacele pentru a controla SRS măsurat al DUT pentru a se potrivi cu un SRS țintă, spectrul de răspuns necesar (RRS). Istoricul necesar al timpului de acționare este sintetizat din forma de undă cu amortizare sinusoidală.
Parametrii sinusului amortizat includ frecvența, amplitudinea, factorul critic de amortizare și întârzierea. Formele de undă pot fi sintetizate automat dintr-un profil de referință SRS specificat de utilizator.


Replicarea formei de undă temporala:
oferă un control precis, în timp real, pe mai multe canale pentru duplicarea formelor de undă de lungă durată. TWR include Waveform Editor, un instrument flexibil de importare și editare a semnalelor de formă de undă lungă. Opțiunea de înregistrare înregistrează datele fluxului de timp la rata de eșantionare completă pe toate canalele de intrare.
Oscilatore sinusoidala:
este un instrument de diagnosticare care asigură controlul manual al ieșirii sinusoidale în timp ce sistemul afișează diverse semnale de timp și spectre de frecvență. Excitația aleatorie poate fi activată ca funcție de verificare. Când opțiunea de închidere este activată, oscilatorul sinusoidal este în esență un controler sinusoidal limitat cu funcții de control manual augmentate.


Control testare cutremur:
Pachetul de control pentru testarea la cutremur oferă controale pentru a îndeplini o țintă un spectru de răspuns necesar (RRS). Formele de undă sunt sintetizate automat dintr-un profil de referință SRS specificat de utilizator, utilizând tipuri de forme de undă aleatorii, uniforme sau formate. Toleranțele de alarmă și de întrerupere pot fi aplicate oricărui canal activ pentru a oferi un grad suplimentar de siguranță pentru articolele de test delicate.Control avarie:
Crash Control este o versiune specializată a TTH care răspunde standardelor de circulație pentru vehicule pentru a simula condițiile unui vehicul care frânează brusc sau în caz de accident. Aceasta testare impune utilizarea unui vibrator specializat cu deplasare mărită pentru a fi capabil a realiza testul de vibrații. După fiecare impuls, această armătură specială a agitatorului se termină cu o deplasare finală diferită de poziția inițială și poate fi reglată înapoi la neutru de către software.

 
 1. Controlul vibrațiilor aleatorii: Software-ul permite un control precis pe mai multe canale în timp real, folosind un spectru de formă precis pentru zgomotul aleatoriu, inclusiv opțiuni cu distribuție Gauss sau cu statistici de amplitudine non-Gaussian.
 2. Controlul Kurtosis: Permite generarea unui istoric de timp aleator de control non-Gaussian, oferind astfel posibilitatea de a simula condiții mai dăunătoare.
 3. Control sinusoidal aleatoriu: Poate adăuga până la 12 tonuri sinusoidale controlate independent la semnalul de bandă largă aleatoriu.
 4. Control aleator aleatoriu: Permite suprapunerea a până la 12 semnale aleatorii independente (staționare sau radiale) aleatorii cu bandă îngustă la semnalul aleatoriu în bandă largă.
 5. Spectru deteriorare la oboseala FDS: Permite compararea daunelor potențiale cauzate de diferite profiluri aleatorii și/sau ale sinusurilor folosind Fatigue Damage Spectrum (FDS).
 6. Controlul vibrațiilor sinusoidale: Oferă un control precis pe mai multe canale în timp real, furnizând o undă sinusoidală nedistorsionată spectral și un interval dinamic de control de până la 100 dB.
 7. Cautare rezonanta si control Tracked Dwell: Permite determinarea frecvențelor de rezonanță și specificarea tipului Dwell pentru acestea, fie manual, fie automat.
 8. Control multi-sinus: Permite scanarea simultană a mai multor tonuri sinusoidale pentru a asigura excitarea frecvențelor de rezonanță multiple ale structurii.
 9. Controlul soc clasic: Oferă control precis și în timp real, pe mai multe canale, pentru analiza unei mișcări tranzitorii în domeniul de timp.
 10. Controlul istoricului temporar tranzitoriu: Direcționează mișcarea vibratorului pentru a se potrivi cu orice formă de undă tranzitorie definită de utilizator.
 11. Sinteza și controlul spectrului de raspuns la soc: Permite controlul SRS măsurat al DUT pentru a se potrivi cu un SRS țintă, spectrul de răspuns necesar (RRS).
 12. Replicarea formei de undă temporala: Oferă un control precis pentru duplicarea formelor de undă de lungă durată.
 13. Oscilator sinusoidala: Instrument de diagnosticare care asigură controlul manual al ieșirii sinusoidale în timp real.
 14. Control testare cutremur: Oferă controale pentru a îndeplini un spectru de răspuns necesar (RRS) pentru testarea la cutremur.
 15. Control avarie: Versiune specializată pentru simulari de accidente sau frânare bruscă, conform standardelor de circulație pentru vehicule.

 1. Controlul vibrațiilor aleatorii: Permite ajustarea precisă a parametrilor pentru generarea și controlul vibrațiilor aleatorii în timp real.
 2. Generarea de zgomot aleatoriu: Software-ul poate genera un zgomot aleatoriu cu spectru de formă precis, inclusiv distribuții Gauss sau statistici de amplitudine non-Gaussian.
 3. Controlul Kurtosis: Furnizează capacitatea de a controla kurtosis-ul, oferind astfel posibilitatea de a simula condiții de testare mai dăunătoare.
 4. Controlul sinusoidal aleatoriu: Permite adăugarea de tonuri sinusoidale controlate independent la semnalele aleatorii în bandă largă.
 5. Control aleator aleatoriu: Oferă posibilitatea de a suprapune semnale aleatorii independente la semnalul aleatoriu în bandă largă.
 6. Analiza și compararea daunelor potențiale: Prin intermediul Fatigue Damage Spectrum (FDS), utilizatorii pot compara daunele potențiale cauzate de diferite profiluri aleatorii și/sau ale sinusurilor.
 7. Căutare rezonantă și control Tracked Dwell: Identifică frecvențele de rezonanță și permite specificarea tipului de dwell pentru acestea.
 8. Scanare multi-sinus: Permite scanarea simultană a mai multor tonuri sinusoidale pentru a asigura excitarea frecvențelor de rezonanță multiple ale structurii.
 9. Controlul mișcării tranzitorii: Permite controlul vibrațiilor în timpul mișcării tranzitorii în domeniul de timp.
 10. Sinteza și controlul spectrului de răspuns la șoc: Permite ajustarea spectrului de răspuns pentru a se potrivi cu un spectru țintă specificat de utilizator.
 11. Replicarea formei de undă temporală: Permite duplicarea formelor de undă de lungă durată pentru analiză și testare.
 12. Controlul manual al ieșirii sinusoidale: Oferă un instrument de diagnosticare pentru controlul manual al oscilațiilor sinusoidale.
 13. Simularea condițiilor de accident: Versiune specializată pentru simularea condițiilor de accident sau de frânare bruscă, conform standardelor de circulație pentru vehicule.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!