Crystal Instruments Sisteme de agitare MIMO

Sistemele de agitare MIMO sunt soluții avansate pentru testarea vibrațiilor, permitând generarea și controlul precis al mișcărilor în mai multe direcții simultan. Aceste sisteme reproduc condiții realiste de vibrație, ajutând la evaluarea performanței și fiabilității produselor în diverse aplicații industriale și de cercetare. Cu capacități de înregistrare a datelor și integrare în soluții de monitorizare la distanță, aceste sisteme asigură o gestionare eficientă și precisă a proceselor de testare.Top of Form

 
Cod Produs: C693 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Sistemele de agitare MIMO sunt soluții avansate pentru testarea vibrațiilor în diverse aplicații industriale și de cercetare. Aceste sisteme permit generarea și controlul precis al mișcărilor de agitare în mai multe direcții simultan, ceea ce este esențial pentru evaluarea performanței și fiabilității produselor în condiții realiste.


Beneficiind de tehnologii avansate de control și de configurări flexibile, Sistemele de agitare MIMO sunt proiectate pentru a oferi o reproducere fidelă a condițiilor de vibrație, fie că este vorba despre testarea echipamentelor electronice, a vehiculelor sau a altor structuri și componente. Ele pot simula diverse scenarii de vibrație, inclusiv mișcări liniare și de rotație în mai multe axe, pentru a evalua comportamentul și performanța obiectelor testate în condiții complexe.

                                          

În plus, aceste sisteme sunt echipate cu capacități de înregistrare a datelor în timpul testelor, permițând analiza ulterioară a rezultatelor și identificarea potențialelor probleme sau defecte. Totodată, ele pot fi integrate în soluții de monitorizare și management la distanță, oferind utilizatorilor acces și control de la distanță pentru o gestionare eficientă a proceselor de testare și a datelor asociate.


Sistemele de agitare MIMO reprezintă o soluție completă și avansată pentru testarea vibrațiilor, contribuind la asigurarea calității și fiabilității produselor în diverse domenii industriale și de cercetare.
 
 1. Generare precisă a vibrațiilor: Sistemele sunt capabile să genereze mișcări vibrante precise în mai multe direcții simultan, asigurând o simulare realistă a condițiilor de testare.
 2. Control flexibil: Beneficiază de capacități de control flexibil, permițând utilizatorilor să ajusteze parametrii de agitare pentru a se potrivi nevoilor specifice ale testului.
 3. Configurație modulară: Sistemele sunt modularizate pentru a permite configurări variate și adaptabile la diverse aplicații și cerințe de testare.
 4. Capacitate de înregistrare a datelor: Pot înregistra datele generate în timpul testelor pentru analiză ulterioară și pentru identificarea potențialelor probleme sau defecte.
 5. Integrare în soluții de monitorizare la distanță: Pot fi integrate în soluții de monitorizare și management la distanță, permițând accesul și controlul de la distanță pentru o gestionare eficientă a proceselor de testare.
 6. Fiabilitate și durabilitate: Construite pentru a oferi fiabilitate și durabilitate în medii de testare intensive, aceste sisteme sunt proiectate să funcționeze în mod continuu și fiabil.
 7. Compatibilitate cu standardele industriale: Respectă standardele și reglementările relevante din domeniul testării vibrațiilor, asigurând compatibilitatea și conformitatea cu cerințele industriale

                                                               

1. Numărul de axe de agitare: Sistemele pot fi disponibile în variante cu 1, 2, 3 sau chiar mai multe axe de agitare, în funcție de nevoile specifice ale aplicației.
2. Amplitudinea și frecvența de agitare: Specificațiile privind amplitudinea și frecvența de agitare pot varia în funcție de capacitatea și configurația sistemului, oferind utilizatorilor flexibilitate în generarea diferitelor tipuri de vibrații.
3. Capacitate de sarcină: Specifică capacitatea maximă de încărcare a sistemului, exprimată în termeni de masă sau forță, pentru a asigura că poate manipula obiectele de testare specifice.
4. Precizie de control: Specifică nivelul de precizie și de stabilitate al controlului sistemului în generarea și menținerea mișcărilor de agitare.
5. Interfață utilizator: Descrie interfața utilizatorului, inclusiv software-ul de control și monitorizare, pentru a permite utilizatorilor să opereze și să monitorizeze sistemul în mod eficient.
6. Compatibilitate cu standardul MIMO: Sistemele sunt proiectate să respecte și să fie compatibile cu standardele și specificațiile relevante pentru MIMO, asigurând interoperabilitatea și conformitatea cu cerințele industriale.
7. Dimensiuni și greutate: Specifică dimensiunile fizice ale sistemului și greutatea sa pentru a permite instalarea și integrarea în mediul de testare specific.
8. Opțiuni de conectivitate: Pot include opțiuni de conectivitate, cum ar fi interfețe de comunicație, porturi de date și opțiuni de extensie pentru a permite integrarea cu alte sisteme sau echipamente de testare.


                                                        

 • Generare și control multi-axial: Capacitatea de a genera și controla mișcările de agitare în mai multe direcții simultan, permițând testarea obiectelor în condiții realiste.
 • Configurație flexibilă: Posibilitatea de a configura și adapta parametrii de agitare pentru a se potrivi nevoilor specifice ale testului sau aplicației.
 • Simulare de mediu variat: Permite simularea unor medii variate de vibrații, inclusiv mișcări liniare, de rotație și combinate, pentru a evalua răspunsul obiectelor testate în diferite scenarii.
 • Monitorizare și înregistrare a datelor: Capacitatea de a monitoriza și înregistra datele generate în timpul testelor, facilitând analiza ulterioară și identificarea potențialelor probleme sau defecte.
 • Integrare în soluții de management la distanță: Posibilitatea de a fi integrat în soluții de monitorizare și management la distanță, permițând accesul și controlul de la distanță pentru o gestionare eficientă a proceselor de testare.
 • Compatibilitate cu standardele industriale: Respectă standardele și reglementările relevante din domeniul testării vibrațiilor, asigurând compatibilitatea și conformitatea cu cerințele industriale.
 • Fiabilitate și durabilitate: Construite pentru a oferi fiabilitate și durabilitate în medii de testare intensive, asigurând funcționarea continuă și fiabilă în timpul testelor.
 • Interfață utilizator intuitivă: Oferă o interfață utilizator intuitivă și ușor de utilizat, pentru a facilita operarea și monitorizarea sistemului în timpul testelor.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!