Adash Sistem monitorizare vibratii temperaturi A3716

Sistem monitorizare vibratii temperaturi A3716 este un sistem de monitorizare online avansat, cu 16 canale AC/IEPE pentru vibrații și 16 canale DC pentru alte valori de proces. Beneficiază de funcționalități precum Orbite, Linie Centrală și Smax. 
Cod Produs: C256 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Video (1)
  • Funcționalitate
  • Documentație
  • Review-uri (0)
   Descarcă broșura  aici

Sistemul de monitorizare online de ultimă generație A3716 conține 16 canale AC/IEPE pentru măsurarea vibrațiilor și 16 canale DC pentru valori de proces precum temperatura, presiunea etc. Toate canalele sunt măsurate complet simultan. Sunt incluse 4 canale taho/turație. Pe lângă tendințele valorilor vibrațiilor, puteți măsura măsurători mai avansate, cum ar fi Orbite, Linie Centrală, Smax și multe altele.

Configurare și control 
  • Configurarea și controlul A3716 se realizează prin intermediul software-ului DDS. Configurarea nu a fost niciodată mai ușoară. Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți este să creați arborele de mașini, punctele de măsurare și citirile necesare și să le atribuiți canalelor corespunzătoare. Apoi trebuie doar să apăsați START și citirile sunt efectuate automat. 
  • Noul sistem de control al achiziției de date a fost dezvoltat pentru A3716. Acum, unitatea citește vibrațiile în mod continuu, nu doar la intervale de timp predefinite. Algoritmul adaptiv salvează citirile în baza de date.  
  • Unitatea A3716 monitorizează în permanență mașinile necesare și salvează în mod adaptiv citirile în calculatorul de stocare a datelor. Datele sunt accesibile de la diferite stații de lucru pentru control și analiză.  
  • Marele avantaj al software-ului DDS este configurarea sa foarte ușoară. Nu mai există o instalare dificilă a serverului și nici o configurare complicată a parametrilor. Solicitările de transfer și stocare a datelor sunt reduse la minimum.
 
2. SPECIFICAȚII TEHNICE:
Canale de intrare AC: 16 AC, sursa de alimentare ICP® pornit/oprit Impedanța de intrare 100kΩ
Integrare simplă și dublă
Filtru înaltă trece 1 Hz - 12 800 Hz Filtru joasă trece 25 Hz - 25 600 Hz
Canale de intrare DC: 16 DC pentru valorile de proces
impedanță de intrare 100 kΩ (VDC), 250 Ω (mADC)
Intrări TAHO - turație: 4 TAHO independente pentru declanșare externă Gama de viteze 0,8 Hz - 1000 Hz
Gama de intrare: AC +/- 12 V vârf - vârf curent alternativ DC +/- 24 V sau 4 - 20 mA TACHO +10V
Conversia AD: 24 biți, Procesare internă dublă a semnalului pe 64 biți
Gama dinamică S/N: 120 dB
Domeniul de frecvență: max. 25,6 kHz (16 canale, eșantionare 65,5 kHz)
Mod de eșantionare: Complet simultan pe 16 canale
Rezoluția FFT: Min. 100 de linii
Max. 25 600 de linii
Procesor: Intel Core2 - 2,5 GHz
Memorie RAM: 4 GB
Disc de date intern: SSD 128GB
Achiziționarea datelor: Valori globale
Semnale de timp
Analiza FFT în timp real
DEMOD - Analiza ENVELOPĂ – stare rulmenți
ACMT - analiza rulmenților cu viteză redusă Analiza order
Analiză în bandă predefinite de utilizator Măsurarea RPM
Măsurarea DC Măsurarea orbitei Măsurarea turației etc.
Înregistrator de semnale: Frecvență de eșantionare de 64 kHz
Declanșare: Funcționare liberă, TAHO, extern (tensiune)
comunicare: Ethernet 1GB RJ45
Gama de temperaturi: -10˚C până la +50˚C
Putere: AC 110 - 240 V, 45 - 65 Hz
Carcasă: 19´´aluminiu rack
Dimensiuni și greutate (2U): 430 x 360 x 90 mm
4,7 kg
Dimensiuni și greutate /
Caracteristici
(versiunea 3U):
430 x 360 x 135 mm, 6,2 kg
16x canale AC / ICP
16x canale DC
4x intrare turație
16x bucle de curent 4-20 mA
16x relee de ieșire pentru protecție

ECHILIBRARE DINAMICĂ ÎN 2 PÂNĂ LA 8 PLANE:
Modului vă permite să efectuați echilibrarea statică sau dinamică a rotoarelor in situ sau pe stand. Modulul include mai multe metode de corecție prin adaos sau eliminare de material. Programul de echilibrare include opțiunea de editare – introducerea manuală a datelor amplitudine respectiv fază. Această opțiune permite realizarea de echilibrări statice după procedura unei echilibrări dinamice fără repornirea mașini.

     
 
ANALIZOR:
Modulul include analiză formă de undă și de spectru FFT / spectru de demodulare a semnalului - anvelopă rulment. Sunt disponibile analize simple FFT și semnale de timp de la măsurători avansate cu sonde de proximitate, cum ar fi orbitele). Configurațiile, setările de măsurare sunt în funcție de cerințele aplicației (interval de frecvență, eșantionare, unități măsurătorile predefinite simultan etc.).

   
 
RUN UP:
Modulul este destinat în special pentru determinarea frecventelor de rezonanță la o mașină rotativă la ridicarea sau coborârea turației. Sunt determinate vibrațiile globale sau componentele spectrale în funcție de fază și turație.


 
MĂSURĂTORI ÎN RUTĂ:
Modulul de măsurare în rută este utilizat pentru colectarea de date zilnice a mașinilor dvs. din fabrică. Utilizare simplă prin crearea unei structuri arborescente Fabrică – Sectie – Masină – Puncte de măsurare – Tipuri de măsuratori / vibratii globale – spectre FFT – anvelopă rulment – temperatură – curent etc. Ruta se realizează pe PC în software-ul DDS după care se incarcă în aparat. După realizarea măsurătorilor ruta se descarcă din aparat pe PC și se analizează mașina în programul DDS. Baza de date de rulmenți SKF, FAG, KOY, SNR etc. Baza de date include un numar de peste 30.000 de tipuri de rulmenți. – Opțional

              
 
BUMP TEST:
Modulul ce include măsurarea frecvențelor de rezonanță ale diferitelor structuri. Nu sunt necesare setari complexe, puneți doar senzorul triaxial pe structură și loviți-o cu ciocanul de impact.

 
STETOSCOP:
Modulul este destinat ascultării zgomotului mașinii / rulmentului în căști. Se montează senzorul pe rulment și se ascultă zgomotul intern al acestuia. A3716 permite să ascultați semnale pe mai multe canale. Canalele pot fi comutate individul între ele. Reglați volumul în funcție de nevoile dvs

 
LUBRI:
Este un modul de întreținere utilizat pentru monitorizarea și controlul procesului de lubrifiere. Lubri măsoară starea reală de lubrifiere a rulmentului și informează operatorul atunci când starea de lubrifiere este optimă.

 
MCSA – ANALIZA SEMNĂTURA CURENT MOTOR:
MCSA este o analiza puternica pentru inspectia motoarelor electrice și generatoarelor. Se pot identifica următoarele defecte: bare rotorice rupte, excentricitate rotor, intre-fier variabil si calitatea curentului

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!