Crystal Instruments Sistem de protecție împotriva închiderii (SPS)

Sistemul de Protecție împotriva Închiderii (SPS) este o soluție hardware independentă care asigură protecția eficientă a sistemului de agitare. Cu ajutorul unei interfețe digitale avansate, SPS poate detecta și reacționa rapid la condiții critice, prevenind închiderea sau deteriorarea echipamentului. Este proiectat pentru o integrare ușoară și oferă o monitorizare și o protecție fiabile, asigurându-se că sistemul de agitare funcționează în parametrii optimi.
 
Cod Produs: C659 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
Sistemul de Protecție împotriva Închiderii (SPS) reprezintă o soluție hardware independentă proiectată pentru a asigura protecția sistemului de agitare. Funcția principală a acestui sistem este să ofere un răspuns rapid în cazul unor condiții critice, acționând pentru a preveni închiderea sau deteriorarea echipamentului.

Cu ajutorul unei interfețe digitale de intrare și ieșire (DIO), SPS poate detecta semnalele anormale și poate emite un semnal de oprire într-un timp extrem de scurt, de obicei sub 10 milisecunde. Acest lucru se realizează pe baza diferitelor condiții care pot declanșa semnalul de oprire.

De asemenea, SPS este echipat cu filtre de urmărire care sunt esențiale pentru testarea sistemului de agitare. Aceste filtre monitorizează și urmăresc semnalele de intrare și pot detecta frecvențele anormale sau nedorite, acționând în consecință.

În esență, SPS oferă o protecție robustă și rapidă pentru sistemul de agitare, asigurându-se că funcționează în parametrii optimi și evitând închiderea sau deteriorarea. Este compatibil cu diverse controlere de vibrații și poate fi extins pentru a gestiona un număr mare de canale de intrare. Interfața intuitivă permite utilizatorilor să configureze și să monitorizeze sistemul în mod eficient, asigurându-se că este întotdeauna în stare de funcționare optimă.

 
Protecție rapidă: SPS poate trimite un semnal de oprire în mai puțin de 10 milisecunde în cazul unor condiții critice.
Interfață digitală avansată: Dotat cu o interfață digitală de intrare și ieșire (DIO) pentru o detecție precisă și o reacție rapidă.
Compatibilitate software: Integrarea cu software-ul EDM VCS pentru o funcționare eficientă și o gestionare simplă.
Filtrare avansată: Include filtre de urmărire pentru monitorizarea și detectarea frecvențelor anormale sau nedorite.Flexibilitate extensibilă: Capacitatea de a gestiona până la 512 canale și de a accepta mai multe canale de intrare simultan la rate de eșantionare ridicate.
Opțiuni de ieșire: Poate genera alarme sau semnale digitale de ieșire pentru a opri controlerele de vibrații sau amplificatoarele de agitare.
Configurare ușoară: Interfața unică permite definirea filtrelor de urmărire, a pragurilor de alarmă și a altor setări importante.
Performanță avansată: Monitorizează și raportează timpul de reacție, precizia amplitudinii și alte aspecte cruciale ale funcționării.

 • Detectare rapidă a condițiilor critice: SPS poate detecta și reacționa rapid la condiții precum supratensiuni, frecvențe anormale sau alte anomalii care ar putea afecta sistemul de agitare.
 • Oprire automată: Odată ce sunt identificate condițiile critice, SPS poate trimite automat un semnal de oprire pentru a preveni închiderea sau deteriorarea echipamentului.
 • Filtrare avansată: Utilizează filtre de urmărire pentru a monitoriza și detecta frecvențe anormale sau nedorite în semnalul de intrare.
 • Compatibilitate software: Integrarea cu software-ul EDM VCS permite o configurare și o gestionare ușoară a sistemului.
 • Configurare flexibilă: Interfața utilizatorului permite definirea și ajustarea filtrelor de urmărire, pragurilor de alarmă și altor setări pentru a se potrivi nevoilor specifice ale aplicației.
 • Gestionarea canalelor multiple: SPS poate gestiona până la 512 canale și acceptă mai multe canale de intrare simultan la rate de eșantionare ridicate.
 • Monitorizare și raportare performantă: Raportează și monitorizează timpul de reacție, precizia amplitudinii și alte aspecte cruciale ale funcționării pentru a asigura o performanță optimă a sistemului.
 • Protejare hardware: Asigură protecția hardware-ului împotriva deteriorării sau a închiderii prin oprirea sistemului în caz de evenimente anormale.

                                                               

Sursa de semnal pentru evenimentul de declanșare Fix sau proporțional Comentarii
Semnal de timp brut --- Cel mai scurt timp de reacție, 10 ms sau mai puțin. Fără filtru de urmărire
RMS de semnal de timp --- Timp de reacție foarte scurt, 20 ms sau mai puțin. Fără filtru de urmărire
Ieșirea filtrului de urmărire Raport proporțional de lățime de bandă Cel mai rapid timp de reacție, mare atenuare a armonicilor. Lobi laterali înalți
Lățime de bandă fixă Timpul de reacție depinde de BW fix. Lobi laterali înalți
Doar IIR -- Lățime de bandă fixă Timpul de reacție depinde de BW. Lobii laterali inferiori
BW proporțional + fix al IIR Timpul de reacție depinde de BW plus porția proporțională. Lobii laterali inferiori. Atenuare mare a armonicilor

                                        

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!