Broadsens Software de măsurare a grosimii cu ultrasunete BroadMTM

BroadMTM este un software avansat de control al grosimii și monitorizare a coroziunii, compatibil cu plăcile ultrasonice UT200S. Cu capacități de măsurare flexibile, ajustări automate și funcții de revizuire a datelor istorice, este o soluție puternică pentru asigurarea calității și eficienței în liniile de producție industriale.
Cod Produs: C185 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
BroadMTM este un software sofisticat de control al grosimii și monitorizare a coroziunii, conceput pentru a asigura calitatea și eficiența în liniile de producție. Cu o interfață Ethernet, acesta este compatibil cu până la 24 de plăci ultrasonice UT200S, oferind o gamă variată de funcționalități avansate pentru a satisface nevoile industriale complexe.

Cu multiple moduri de măsurare a grosimii ultrasonice, inclusiv modul cu eco unic, eco și multi-eco, software-ul BroadMTM oferă flexibilitate în adaptarea procesului de măsurare la diverse condiții de lucru. Aceste moduri permit utilizarea eficientă a echipamentului fără necesitatea îndepărtării vopselelor sau a altor acoperiri protectoare.

Autocalibrarea și ajustarea automată a câștigului facilitează utilizarea și calibrarea sondei, asigurând precizia măsurătorilor. Ajustarea automată a câștigului este deosebit de utilă în cazul modului eco-eco, unde utilizatorul trebuie doar să furnizeze parametrii de viteză a undei.
Funcția de întârziere DAQ reglabilă și punctele de eșantionare reglabile permit adaptabilitatea la structuri de diferite grosimi și complexități. Ajustarea întârzierii DAQ și a punctelor de eșantionare oferă o rezoluție și o precizie superioare în măsurătorile efectuate, în timp ce întârzierea reglabilă a sondei asigură sincronizarea optimă pentru fiecare sondă în parte.

Opțiunea de declanșare hardware și capacitatea de revizuire a datelor istorice completează caracteristicile avansate ale software-ului BroadMTM. Utilizatorii pot controla declanșarea măsurătorilor și pot accesa și analiza cu ușurință datele istorice, facilitând luarea deciziilor informate și optimizarea proceselor de producție.
BroadMTM reprezintă o soluție puternică și versatilă pentru controlul grosimii și monitorizarea coroziunii în mediul industrial, oferind funcționalități avansate, flexibilitate și precizie într-un mediu de producție dinamic și exigent.
                                                                                    

       Ajustare automată a câștigului   

Prin intermediul funcției de autocalibrare și a capacității de ajustare a câștigului, procesul de calibrare a sondelor este simplificat. În mod special, în ceea ce privește modul ecou-ecou, utilizatorul trebuie doar să introducă un singur parametru de viteză a undei, facilitând astfel configurarea și utilizarea sistemului. 
                                   

              Întârziere DAQ reglabilă
                           
Întârzierea DAQ reglabilă permite sistemului să efectueze măsurători precise chiar și pe structuri foarte groase. Procesul de achiziție a datelor este inițiat doar în momentul apariției ecoului, asigurând astfel captarea corectă a informațiilor relevante. De asemenea, rezoluția de întârziere este ajustabilă la nivel de microsecunde, garantând o precizie optimă înregistrării datelor.

              
      Puncte de eșantionare reglabile

Utilizatorul are posibilitatea de a alege între diferite puncte de eșantionare, variind de la 2.048 până la 8.192. În cazul structurilor groase, este recomandabil să optați pentru puncte de eșantionare mai ridicate. Această alegere este esențială pentru obținerea unei acuratețe optime în măsurători. Prin combinarea acestei opțiuni cu funcția de întârziere DAQ reglabilă, software-ul BroadMTM devine o soluție ideală pentru măsurarea precisă a structurilor foarte groase.
             

        Întârziere reglabilă a sondei

Fiecare sondă poate fi setată separat cu o întârziere a sondei și va fi salvată automat. Întârzierea sondei este utilizată numai în modul primul ecou (ecou unic).         
        Opțiunea de declanșare

Software-ul BroadMTM permite utilizatorului să activeze/dezactiveze declanșarea hardware. Declanșatorul hardware acceptă semnalul TTL sau semnalul CMOS pentru a declanșa măsurarea grosimii plăcii UT200S.
        
      Revizuirea datelor istorice

Datele istorice pot fi încărcate și revizuite oricând. Fișierele de date istorice sunt salvate în timpul datelor primite cu o rezoluție de milisecunde.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!