Senzor Intrefier AGS

Mikrotrend
Senzorul AGS (Air Gap Sensor) reprezintă un avans tehnologic în măsurătorile industriale, fiind proiectat pentru a măsura întrefierul în motoarele și generatoarele electrice. Cu o precizie înaltă și o construcție robustă, acest senzor oferă o soluție fiabilă și precisă pentru integrarea în diverse aplicații industriale, asigurând o monitorizare eficientă a întrefierului fără necesitatea contactului direct cu echipamentul.
 
Cod Produs: C289 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
    Descarcă broșura aici.

Senzorul AGS este o inovație tehnologică remarcabilă în domeniul măsurătorilor industriale, special conceput pentru a satisface cerințele ridicate ale industriei electrice și a generatoarelor. Acest senzor de înaltă precizie și fără contact redefinește standardele în măsurarea întrefierului în motoarele și generatoarele electrice, aducând o combinație excepțională de fiabilitate, precizie și versatilitate.


Cu o sonda senzorială fabricată din particule de carbon FR4 de înaltă stabilitate, senzorul AGS poate fi integrat în adâncimea sau pe marginea statorului sau rotorului, oferind o adaptabilitate remarcabilă în diversele configurații ale aplicațiilor industriale. Flexibilitatea sa în montare, fie pe stator, fie pe rotor, permite optimizarea funcționării în funcție de cerințele specifice ale fiecărui sistem.

Dotat cu tehnologii avansate de alimentare DC / DC izolată și ieșire optocuplator, acest senzor oferă multiple opțiuni pentru integrarea și comunicarea cu sistemele existente. Cu funcționare stabilă într-o gamă extinsă de temperaturi și o imunitate excepțională la influențele câmpurilor magnetice, vibrațiilor și depozitelor, senzorul AGS garantează o performanță constantă și fiabilă, indiferent de condițiile de mediu.

Carcasa sa electronică rezistentă la stropire (IP66) îi conferă o durabilitate sporită și o protecție adecvată în aplicațiile de teren, asigurând o funcționare fiabilă în medii exterioare și solicitante. În plus, senzorul AGS este supus unui riguros proces de burn-in, incluzând un test de 24 de ore realizat de producători și un raport de calibrare, pentru a asigura conformitatea și precizia măsurătorilor.

Cu o gamă extinsă de măsură și o deviație redusă de la liniaritate, senzorul AGS este partenerul ideal pentru aplicații industriale ce necesită măsurători precise și consistente ale întrefierului în generatoare și motoare electrice. Este o soluție completă și de încredere, ce își depășește concurența prin performanța sa de vârf și versatilitatea sa adaptabilă.


 • Alimentare DC / DC izolată și ieșire optocuplator 0...20 mA sau 4...20mA.
 • Funcționare stabilă pe o gamă de temperaturi de -20...125/140 ° C (sonda senzorului).
 • Compensare în temperatură;
 • Imunitate la câmpuri magnetice puternice, vibrații și depozite.
 • Carcasă electronică rezistentă la stropire (IP66), potrivită pentru aplicații de teren.
 • Burn-in: 24 de ore cu testul producătorilor și raportul de calibrare.
 • Gama de măsură 0 - 50 mm, în funcție de model. Traductoarele se vor alege corelat cu tema de automatizare generator cu date certe pentru întrefier şi limite maxime ale acestuia;
 • Gama de frecvente : 0 – 10000 Hz (3 dB);
 • Deviație de la liniaritate < 1 mm în gama 0 - 50°C
 
Tipuri de senzori AGS-4-S AGS-15-N GS-25-N AGS-50-N
Domeniul de măsurare 0...4 0...15 0...25 0...50
Domeniul liniar de măsurare 0,8...4 3...15 5...25 10...50


Caracteristici tehnice pentru condiţioner AGSC:
Repetabilitate < ±0.3 %
Liniaritate < 3%
Semnal de ieșire 4-20 mA, izolat optic
Răspunsul în frecventa 10 kHz (-3 dB)
Protecție mecanica IP66

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!