Broadsens Senzori de vibrații fără fir din seria SVT

Senzorii de vibrații fără fir SVT200-A de la Broadsens sunt lideri în industrie datorită performanțelor lor superioare și designului compact. Cu un accelerometru triaxial și un senzor de temperatură încorporat, acești senzori oferă date precise în timp real, fără necesitatea calibrării pe teren. Conectivitatea wireless avansată și opțiunile versatile de montare fac din SVT200-A alegerea ideală pentru monitorizarea stării mașinii și mentenanța predictivă în medii industriale.

 

 
Alege optiune:
Cod Produs: 1-5168 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Specificații Tehnice
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici
Senzorii de vibrații fără fir SVT200-A Broadsens reprezintă o revoluție în monitorizarea stării mașinii și mentenanța predictivă în mediile industriale moderne. Cu o combinație inovatoare de tehnologie de vârf și design ergonomic, acești senzori se disting ca fiind lideri în industrie, oferind utilizatorilor o soluție completă pentru analiza avansată a vibrațiilor și a stării temperaturii.
Fiecare detaliu al senzorilor SVT200-A a fost meticulos proiectat pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale clienților din domenii precum producția, industria petrolieră și gazelor, automatizarea industrială și multe altele. Cu un accelerometru triaxial și un senzor de temperatură de precizie încorporat, acești senzori sunt capabili să ofere date precise și fiabile în timp real, esențiale pentru luarea deciziilor informate și pentru menținerea performanței optime a echipamentelor.

Performanțele senzorilor SVT200-A depășesc standardele convenționale, oferind rate de eșantionare reglabile și sensibilitate superioară la vibrații, cu un raport semnal/zgomot excepțional. Acești senzori pot prelua date de accelerație pe 3 axe în timp real la frecvențe variabile, începând de la 50 Hz și ajungând până la 25,6 kHz, permițând astfel analiza detaliată a spectrului de vibrații și identificarea anomaliilor în timp util.
Designul compact și versatil al senzorilor SVT200-A facilitează integrarea lor în diverse medii de lucru, iar opțiunile de montare multiple oferă flexibilitate în implementarea lor în diferite configurații și aplicații. De la montajul cu șuruburi la utilizarea suportului magnetic sau a montajului epoxidic, acești senzori se adaptează perfect la nevoile specifice ale fiecărei aplicații.

Conectivitatea wireless avansată permite utilizatorilor să monitorizeze și să gestioneze datele în timp real de la distanță, utilizând gateway-urile wireless Broadsens și software-ul de analiză a vibrațiilor BroadVibra. Această integrare simplă și eficientă a datelor facilitează procesul de luare a deciziilor și optimizează performanța echipamentelor în timp real.
În plus, senzorii SVT200-A sunt construiți pentru a rezista în medii dure, fiind rezistenți la apă și siguri pentru utilizare în atmosfere explozive, asigurând astfel siguranța și fiabilitatea în cele mai extreme condiții de lucru.

SVT200-A Broadsens reprezintă soluția definitivă pentru monitorizarea stării mașinii și mentenanța predictivă în industria modernă. Cu caracteristici avansate, performanțe fiabile și un design ergonomic, acești senzori sunt partenerii ideali pentru optimizarea operațiunilor și prevenirea eșecurilor echipamentelor în orice mediu industrial.


 
 

Parametrii

SVT200-A

Interval de accelerație

+/-2g, +/-4g, +/-8g reglabil

Rate de eșantionare de accelerație

50 Hz, 200 Hz, 400 Hz, 800 Hz, 1,6 kHz, 3,2 kHz, 12,8 kHz, 25,6 kHz reglabil

Rezoluția accelerației

16 biți

Nivelul de zgomot de accelerație

0,7 mg RMS; 130ug/√Hz densitate

Domeniul de măsurare a temperaturii

-40 - 125 grade Celsius 

Precizia temperaturii

+/- 0,3 grade, nu este necesară calibrarea

Interval de măsurare a temperaturii

La fiecare 5 secunde când este activ cu măsurarea accelerației

Consumul de energie

Inactiv: 2,2uA; DAQ și transmisie: <200uA (testat la 50 Hz, mod în timp real)

Alimentare electrică

Baterie 14250 înlocuibilă, capacitate 1200mA, siguranță intrinsecă. Durează până la 5 ani (în funcție de utilizare)

Fără fir

2,4 GHz; până la 300 m/900 ft în spațiu deschis. Aprobat FCC/IC

Mărimea

Diametru: 34mm/1.34in; Înălțime: 31 mm/1,22 inchi

Metal de bază și greutate totală

Baza din aliaj de aluminiu 6061 anodizat dur: 53g/1.87oz

Metoda de montare

Suport magnetic; epoxidic; suport de montare (cu șurub M6); fixare cu știfturi (M8 la M6)

Mediu inconjurator

Temperatura de lucru: -55-85 grade C. Rezistent la apă: IP68 (IP69K opțional)

Atmosferă explozivă

Seif intrinsec. Ex ia IIC T4 Ga

  1. Acumulare de Date Avansată: Senzorii SVT200-A pot achiziționa date brute de accelerație triaxială și date de temperatură, fie prin comenzi manuale, fie în mod automat.
  2. Autocalibrare Integrată: Senzorii au capacitate de autocalibrare, eliminând astfel necesitatea calibrării pe teren pentru măsurarea accelerației și a temperaturii.
  3. Performanțe de Achiziție a Datelor: Senzorii pot prelua date de accelerație pe 3 axe în timp real la rate de eșantionare reglabile de la 50 Hz până la 25,6 kHz.
  4. Conectivitate Wireless Avansată: Funcționează pe frecvența de 2,4 GHz și au o rază de acoperire de până la 300 de metri în spațiu deschis.
  5. Durabilitate și Fiabilitate: Construiți pentru a rezista în medii dure, fiind rezistenți la apă și siguri pentru utilizare în atmosfere explozive.
  6. Design Compact și Versatil: Pot fi montați utilizând diverse metode, cum ar fi suportul magnetic, montarea epoxidică sau montajul cu șuruburi.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!