Broadsens Senzori de vibrații fără fir din seria SVT-V

Seria SVT-V reprezintă o gamă avansată de senzori wireless de monitorizare a vibrațiilor în timp real, cu cel mai rapid timp de răspuns din industrie. Acești senzori sunt concepuți pentru a detecta și monitoriza continuu vibrațiile mașinilor, furnizând informații critice pentru întreținerea preventivă și identificarea rapidă a accidentelor. Cu tehnologie de vârf și o durată de viață a bateriei de peste 3 ani, acești senzori sunt partenerul perfect pentru protejarea activelor importante și menținerea unei producții eficiente în medii industriale.

 

Alege optiune:
Cod Produs: C160-5753 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Modele
 • Review-uri (0)

   Descarca brosura aici
 

Seria SVT-V aduce în prim-plan tehnologia de vârf în monitorizarea vibrațiilor în timp real, oferind un trio de senzori de ultimă generație: SVT200-V, SVT300-V și SVT400-V. Acești senzori au fost dezvoltați pentru a fi soluția supremă în detecția și monitorizarea continuă a vibrațiilor, furnizând cel mai rapid timp de răspuns disponibil în industrie.

Utilizând tehnologie fără fir, senzorii din seria SVT-V sunt capabili să preleveze mostre de accelerație într-un mod continuu și eficient, asigurând o detecție promptă a evenimentelor de vibrație semnificative. În cazul în care se detectează o vibrație care depășește pragul de 0,1 g pe oricare dintre axele x, y, z pentru mai mult de 330 ms, senzorii trec automat la o viteză de eșantionare de mare viteză, captând un număr fix de probe și calculând parametri precum viteza vibrației

RMS și accelerația RMS. Aceste informații sunt apoi transmise rapid către gateway-ul wireless pentru o acțiune imediată.

Indiferent dacă este vorba despre detectarea accidentelor care necesită intervenție imediată sau despre monitorizarea continuă pentru întreținerea preventivă, senzorii din seria SVT-V se dovedesc a fi partenerul perfect. Aceștia integrează algoritmul edge computing pentru a oferi o evaluare rapidă și precisă a stării mașinii, conform standardului ISO 10816, facilitând astfel gestionarea și mentenanța echipamentelor într-un mod eficient.

Cu o durată de viață a bateriei de peste 3 ani în medii tipice de fabrică și o rezistență sporită la condițiile de mediu variate, senzorii SVT-V sunt construiți pentru a face față provocărilor din mediul industrial modern. Capacitatea lor de a detecta și transmite alarme într-un timp foarte scurt, de aproximativ 0,5 secunde, este crucială pentru protejarea activelor importante și pentru menținerea unei producții neîntrerupte.

Cu o gamă variată de caracteristici, inclusiv diferite intervale de accelerație și opțiuni de montare flexibile, seria SVT-V se adaptează nevoilor diverse ale industriei, oferind în același timp o performanță superioară în monitorizarea vibrațiilor în timp real.

 1. Monitorizare continuă a vibrațiilor: Senzorii SVT-V oferă o monitorizare neîntreruptă a vibrațiilor mașinilor, permitând detectarea rapidă a evenimentelor semnificative.
 2. Timp de răspuns rapid: Cu cel mai rapid timp de răspuns din industrie, acești senzori sunt capabili să identifice și să transmită informații critice în timp real, facilitând intervenția rapidă în caz de necesitate.
 3. Durată lungă a bateriei: Bateria senzorilor din seria SVT-V poate dura mai mult de 3 ani în medii tipice de fabrică, asigurând o funcționare continuă fără întreruperi frecvente pentru înlocuirea bateriei.
 4. Flexibilitate în montare: Senzorii sunt proiectați cu opțiuni de montare flexibile, inclusiv montajul cu șuruburi, montajul pe sârmă sau utilizarea suportului magnetic, oferind adaptabilitate într-o varietate de medii și configurații.
 5. Interval variat de accelerație: Seria SVT-V oferă modele cu diferite intervale de accelerație, inclusiv până la 8g pentru SVT200-V, până la 16g pentru SVT300-V și până la 64g pentru SVT400-V, pentru a se potrivi diverselor nevoi și aplicații.
 6. Conformitate cu standardele industriale: Senzorii din seria SVT-V sunt conformi cu standardele ISO 10816, facilitând evaluarea stării mașinii și monitorizarea vibrațiilor în conformitate cu practicile industriale recunoscute.
 7. Rezistență la medii variate: Cu o rezistență sporită la condițiile de mediu variate, inclusiv temperaturi extreme și umiditate, acești senzori sunt construiți pentru a face față mediilor industriale riguroase.
 8. Comunicare wireless: Utilizând tehnologia wireless de 2,4 GHz, senzorii din seria SVT-V pot comunica cu gateway-ul wireless la distanțe de până la 300 de metri în spații deschise, asigurând o conectivitate fiabilă și fără fir.

 

Specificații generale:
 • Monitorizare: Continuă a vibrațiilor în timp real
 • Baterie: Baterie 14250 înlocuibilă, capacitate 1200mAh, durată de viață tipică de peste 3 ani
 • Alimentare: Design cu putere ultra-scăzută
 • Comunicare fără fir: Frecvență de 2,4 GHz; distanță de transmisie de până la 300 m/900 ft în spațiu deschis; aprobat FCC/IC
Specificații de performanță:
 • Timp de răspuns: Cel mai rapid din industrie, detectare și transmitere a informațiilor critice în timp real
 • Interval de accelerație:
  • SVT200-V: Până la 8 g
  • SVT300-V: Până la 16 g
  • SVT400-V: Până la 64 g
 • Rate de eșantionare de accelerație: Ajustare dinamică a vitezei reduse și ratei de eșantionare de 6,4 kHz pe baza nivelului de vibrație
 • Rezoluție accelerației: 16 biți
 • Interval de măsurare a temperaturii: -40 până la 125 grade Celsius
 • Precizia temperaturii: ±0,3 grade Celsius
Caracteristici de montare:
 • Dimensiuni:
  • Carcasa implicită (cu un singur orificiu pentru șurub M6): Diametru 34 mm, înălțime 31 mm
  • Carcasa cu două șuruburi: Diametru 34 mm, înălțime 25 mm
 • Greutate:
  • Carcasa implicită: 53 g
  • Carcasa cu două șuruburi: 45 g
 • Metodă de montare: Epoxidic; montare cu șurub sau montare pe sârmă; suport magnetic, suport pentru suport sau suport pentru șuruburi pentru carcasă cu orificiu pentru șuruburi M6
 • Mediu inconjurator: Temperatură de lucru: -55 până la 85 grade Celsius; rezistență la apă: IP68 (opțional IP69K); seif intrinsec; Ex ia IIC T4 Ga.

 

Parametrii SVT200-V SVT300-V SVT400-V
Interval de accelerație Până la 8 g Până la 16 g Până la 64 g
Rata de eșantionare de accelerație Ajustare dinamică a vitezei reduse și a ratei de eșantionare de 6,4 kHz pe baza nivelului de vibrație Ajustare dinamică a vitezei reduse și a ratei de eșantionare de 6,4 kHz pe baza nivelului de vibrație Ajustare dinamică a vitezei reduse și a ratei de eșantionare de 6,4 kHz pe baza nivelului de vibrație
Rezoluția accelerației 16 biți 16 biți 16 biți
Domeniul de măsurare a temperaturii -40 - 125 grade Celsius -40 - 125 grade Celsius -40 - 125 grade Celsius
Precizia temperaturii +/- 0,3 grade Celsius +/- 0,3 grade Celsius +/- 0,3 grade Celsius
Interval de măsurare a vibrațiilor și a temperaturii Măsurare adevărată în timp real a vibrațiilor continue Măsurare adevărată în timp real a vibrațiilor continue Măsurare adevărată în timp real a vibrațiilor continue
Consumul de energie Design cu putere ultra-scăzută. Durată de viață tipică a bateriei de 3 ani Design cu putere ultra-scăzută. Durată de viață tipică a bateriei de 3 ani Design cu putere ultra-scăzută. Durată de viață tipică a bateriei de 3 ani
Alimentare electrică Baterie 14250 înlocuibilă, 1200mAh. Baterie 14250 înlocuibilă, 1200mAh. Baterie 14250 înlocuibilă, 1200mAh.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!