Broadsens Senzori de vibrații cu fir din seria SVT-C

Seria SVT-C de la Broadsens aduce cei mai mici senzori wireless de vibrații și temperatură din industrie, oferind o soluție compactă și eficientă pentru monitorizarea echipamentelor industriale. Cu o sursă de alimentare externă și comunicare fără fir rapidă, acești senzori sunt ideali pentru aplicații care necesită o monitorizare continuă și fiabilă. Fabricați din materiale durabile și cu opțiuni versatile de montaj, senzorii SVT-C sunt soluția perfectă pentru întreținerea predictivă și optimizarea performanței echipamentelor industriale.
 

 

Cod Produs: C160-5753-8539 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici
 
 
Broadsens aduce în piață seria SVT-C, cea mai recentă inovație în domeniul senzorilor wireless de vibrații și temperatură, redefinind standardele în materie de monitorizare și mentenanță predictivă în industrie. Această serie este concepută pentru a oferi clienților o soluție completă și eficientă în monitorizarea stării mașinilor cu ax, într-un efort de a preveni defectările și a optimiza performanța echipamentelor.

Senzorii SVT-C sunt cunoscuți pentru amprenta lor incredibil de mică, fiind puțin mai mari decât unghiile, ceea ce permite instalarea lor în spații extrem de înguste, acolo unde alți senzori nu ar putea fi plasați. Acești senzori sunt construiți din materiale de înaltă calitate, cum ar fi oțelul inoxidabil și plasticul industrial rezistent la coroziune, vibrații și presiune, asigurând o durabilitate pe termen lung în medii industriale exigente.

Prin utilizarea unei surse de alimentare externe de 9-36V DC, senzorii SVT-C elimină necesitatea înlocuirii periodice a bateriilor, fiind ideali pentru aplicații care au acces la o sursă de alimentare constantă, cum ar fi mașinile cu ax. Acest aspect nu numai că reduce costurile de întreținere, dar și facilitează implementarea și menținerea unei soluții de monitorizare fără intervenții frecvente.

Flexibilitatea seriei SVT-C se extinde și la opțiunile de montaj, aceștia putând fi fixați cu ajutorul unui suport de montare personalizat sau prin utilizarea epoxidului pentru o fixare solidă și sigură. Lungimea cablului de alimentare poate fi, de asemenea, personalizată, pentru a se potrivi cerințelor specifice ale fiecărei aplicații.
Cu o comunicare fără fir rapidă și ușoară cu gateway-ul Broadsens, configurarea senzorilor SVT-C este simplificată, permițând utilizatorilor să se concentreze mai mult pe analiza datelor și luarea deciziilor în timp real, în loc să-și facă griji cu privire la instalare sau întreținere.
  1. Dimensiuni compacte: Senzorii din seria SVT-C sunt extrem de mici, fiind puțin mai mari decât unghiile, ceea ce permite instalarea lor în spații înguste și greu accesibile.
  2. Alimentare externă: Acești senzori utilizează o sursă de alimentare externă de 9-36V DC, eliminând necesitatea înlocuirii periodice a bateriilor și asigurând o monitorizare continuă și fiabilă.
  3. Comunicare fără fir: Senzorii SVT-C comunică fără fir cu gateway-ul Broadsens, facilitând instalarea și configurarea lor într-o varietate de medii industriale.
  4. Materiale durabile: Carcasa senzorilor este fabricată din oțel inoxidabil și plastic industrial rezistent la coroziune, vibrații și presiune, asigurând durabilitatea și fiabilitatea în medii industriale exigente.
  5. Opțiuni versatile de montaj: Senzorii SVT-C pot fi montați cu epoxid sau cu un suport de montare personalizat, oferind flexibilitate în integrarea lor în diferite echipamente și aplicații.
  6. Adaptabilitate: Lungimea cablului de alimentare poate fi personalizată pentru a se potrivi cerințelor specifice ale fiecărei aplicații, asigurând o instalare simplă și eficientă.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!