Broadsens BroadVibra

Software-ul BroadVibra este un sistem complet de monitorizare a vibrațiilor și temperaturii, proiectat pentru a detecta și preveni defectele echipamentelor industriale. Folosind senzori fără fir din seriile SVT-A și SVT-V și software-ul dedicat, BroadVibra oferă utilizatorilor posibilitatea de a monitoriza în timp real viteza de vibrație, accelerația RMS și temperatura. 
Cod Produs: C183 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)


Capacitate de monitorizare a vibrațiilor în timp real
 


Cu senzorii de vibrație fără fir din seria SVT-V, software-ul BroadVibra monitorizează viteza de vibrație RMS, accelerația RMS și temperatura în timp real. Dacă oricare dintre parametrii de accelerație depășește un prag definit de utilizator, atunci senzorul de vibrații fără fir îl poate detecta în mai puțin de 0,5 secunde, de obicei. Aceasta este o caracteristică cu adevărat unică a senzorilor de vibrații fără fir din seria SVT-V de la Broadsens. Capacitatea de monitorizare a vibrațiilor în timp real este extrem de utilă pentru detectarea accidentelor precum impacturi bruște sau erori ale operatorului. Evenimentele bruște nu pot fi prezise cu algoritmi de învățare automată și trebuie monitorizate de senzorul de vibrații în timp real. Accidentele reprezintă mai mult de 15% din defecțiunile echipamentului.
 

 

                                                                                                      Moduri avansate DAQ
 
Software-ul de analiză a vibrațiilor, BroadVibra, oferă diverse moduri de achiziție a datelor pentru senzorii de vibrații fără fir din seria SVT-A, inclusiv modul în timp real, modul lot, achiziție unică (DAQ), achiziție multiplă (DAQ), modul FFT unic și modul FFT live. Ratele de eșantionare în modul în timp real variază de la 50Hz la 200Hz, în timp ce în modul lot, DAQ unic, DAQ multiplu, FFT și FFT live variază de la 400 Hz până la 25,6 kHz. Modurile în timp real, lot, DAQ multiplu și FFT live oferă puncte nelimitate de achiziție a datelor. În modul DAQ unic și modul FFT unic, numărul de puncte de eșantionare variază de la 2.048 la 16.384. Toate modurile DAQ acceptă sincronizarea între senzorii din același grup. Gama de accelerație este, de asemenea, reglabilă, variind de la 2 g până la 64 g, în funcție de tipul de senzor.


 

   


 
Examinarea datelor din istoricul bazei de date
 

Baza de date integrată cu serii de timp permite revizuirea și analiza pe termen lung a datelor privind vibrațiile. Senzorii din seria SVT-A și datele senzorilor din seria SVT-V pot fi revizuite și reprezentate cu ușurință folosind software-ul dedicat. Acesta permite efectuarea celor mai recente interogări de date sau introducerea manuală a unei date și ore pentru a revizui informațiile într-o anumită perioadă de timp. Software-ul oferă o selecție flexibilă a punctelor de date. Interogarea punctelor de date mici facilitează o revizuire rapidă a datelor istorice, în timp ce interogarea punctelor de date mari permite utilizatorului să examineze datele pe o perioadă extinsă. De asemenea, curbele datelor pot fi mărite pentru o vizualizare mai detaliată. Datele brute privind accelerația și temperatura pot fi exportate în format CSV pentru analize ulterioare.


 Analiza tendinței vibrațiilor
 

Analiza tendințelor vibrațiilor este extrem de utilă pentru a ajuta utilizatorii să identifice rapid problemele mașinii pe parcursul timpului. Acest lucru este deosebit de util în aplicațiile în care senzorii sunt montați permanent în locații periculoase. În prezent, sunt disponibili șapte parametri în analiza tendinței vibrațiilor:

 • RMS (rădăcină pătrată medie)
 • Vârf adevărat (valoarea absolută maximă)
 • Factorul de creastă
 • Curtosis
 • Asimetrie
 • Medie
 • Abatere standard
 • Vârf-vârf (înveliș)


Analiză și filtrare FFT
 

Analiza FFT poate fi efectuată pentru fiecare senzor de vibrații. În diagrama de mai sus, partea superioară prezintă forma de undă FFT, în timp ce partea inferioară reprezintă forma de undă corespunzătoare din domeniul timpului. Formele de undă pot fi mărite cu ușurință pentru o vizualizare mai detaliată. Rezultatul FFT și datele din domeniul timpului pot fi descărcate direct din interfață. Filtrele de trecere înaltă, trecere joasă și trecere bandă pot fi adăugate pentru datele din domeniul timpului și pentru analiza FFT. BroadVibra oferă cele mai bune abilități de filtrare în analiza vibrațiilor, permițând utilizatorilor să regleze frecvența de tăiere liber, fără nicio limitare. De asemenea, ordinul de filtrare poate fi ajustat conform necesităților.
 

DAQ automat și analiză
 

Cronometrul poate fi setat pentru fiecare zonă/grup în cadrul DAQ automat. Durata implicită pentru fiecare intrare este de 5 minute. Pentru o introducere rapidă, puteți selecta opțiunea „selectați tot” atunci când doriți să preluați date în fiecare zi. Datorită senzorilor wireless Broadsens de putere ultra joasă, care oferă cea mai mare eficiență a bateriei din industrie, puteți programa mai multe intervale de achiziție de date pentru fiecare grup de senzori într-o zi. Analiza poate fi de asemenea programată să înceapă automat. Acest lucru simplifică munca utilizatorului și asigură consistența analizei în fiecare zi. Rezultatul analizei este salvat în baza de date pentru o revizuire ulterioară ușoară.
 

Notificare de alarmă și e-mail


Configurarea alarmelor de vibrații pentru senzorii din seria SVT-A și SVT-V este simplă și intuitivă. Pentru senzorii din seria SVT-A, pragurile de alarmă pot fi setate individual pentru fiecare zonă/grup. Aceste praguri includ niveluri de accelerație pentru axele x, y și z, precum și temperatură. În ceea ce privește senzorii din seria SVT-V, fiecare senzor poate avea praguri distincte, acoperind aspecte precum viteza de vibrație, accelerația RMS și temperatura. LED-ul de alarmă se va aprinde în roșu atunci când vibrația depășește nivelul predefinit. Notificările prin e-mail pot fi activate sau dezactivate printr-un comutator ușor de utilizat. Alarmele pot fi trimise către mai mulți destinatari, furnizând informații detaliate despre alarmă, inclusiv codul senzorului și măsurătorile asociate.

 

Încărcarea și controlul datelor MQTT


Datele brute pot fi transferate în timp real către serverul utilizatorului sau către serviciile de cloud, activând opțiunea de ieșire a datelor MQTT. Fiecare gateway are un nume unic și nu există o limită a numărului de gateway-uri pe care le poate utiliza o fabrică, astfel încât pot fi utilizate zeci de mii de gateway-uri. Pentru a gestiona eficient lățimea de bandă a rețelei, utilizatorii pot dezactiva ieșirea datelor brute MQTT și pot selecta doar transmiterea alarmelor de vibrație și temperatură, precum și a rezultatelor analizei către serverul/norul desemnat. Fiecare gateway permite, de asemenea, controlul de la distanță al DAQ-ului de pe un server sau din cloud. Broadsens oferă un protocol MQTT standard, format de date și exemple practice pentru a asista utilizatorii în configurarea comunicării MQTT.
 

 1. Monitorizare în timp real: BroadVibra permite monitorizarea continuă a vitezei de vibrație, accelerației RMS și temperaturii în timp real, oferind o înțelegere detaliată a stării echipamentului industrial.
 2. Senzori fără fir: Utilizează senzori fără fir din seriile SVT-A și SVT-V pentru o instalare simplă și flexibilă, eliminând necesitatea cablurilor și facilitând poziționarea optimă a senzorilor.
 3. Analiză FFT: Sistemul oferă funcționalitate de analiză FFT pentru a identifica modele de frecvență caracteristice ale vibrațiilor, ajutând la detectarea și diagnosticarea problemelor cu precizie.
 4. Configurare personalizată a alarmelor: Utilizatorii pot seta praguri de alarmă personalizate pentru a fi notificați când nivelurile de vibrație sau temperatură depășesc limitele predefinite.
 5. Transfer de date MQTT: BroadVibra permite transferul de date către serverele sau serviciile cloud ale utilizatorului prin protocolul MQTT, facilitând accesul și analiza datelor de la distanță.
 6. Control de la distanță: Utilizatorii pot controla și gestiona sistemul de la distanță, inclusiv configurarea și monitorizarea dispozitivelor DAQ (Data Acquisition) de pe server sau din cloud.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!