VibraSens Accelerometru laborator CT 108.01

CT 108.01 este un senzor piezoelectric uniaxial proiectat pentru monitorizarea vibrațiilor în medii industriale dificile. Cu o lățime de bandă de 10 kHz, acest senzor oferă date precise și fiabile despre nivelul și caracteristicile vibrațiilor în timp real. Designul său compact și rezistent la medii agresive îl face ideal pentru diverse aplicații industriale, de la monitorizarea motoarelor și pompelor la utilizarea în industria petrochimică și a mașinilor-unelte. Fiind izolat de suprafața de montare și având un sistem electronic cu zgomot redus, acest senzor asigură rezultate precise pe întregul interval de temperatură.
Top of Form
 

Numarul maxim de optiuni este 100

 • 10 mV/g±5%, 800g dinamic, conector M12
 • 500 mV/g±5%, 16g dinamic, conector TNC
 • 100 mV/g±5%, 80g dinamic, conector TNC
 • 100 mV/g±5%, 80g dinamic, conector M12
 • 10 mV/g±5%, 800g dinamic, conector TNC + 500,00 Lei

Selectati optiunile dorite pentru acest produs


Selectati cel putin 0 optiuni

 • 10 mV/g±5%, 800g dinamic, conector M12
 • 500 mV/g±5%, 16g dinamic, conector TNC
 • 100 mV/g±5%, 80g dinamic, conector TNC
 • 100 mV/g±5%, 80g dinamic, conector M12
 • 10 mV/g±5%, 800g dinamic, conector TNC + 500Lei
Adauga in cos
Cod Produs: C228 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici


CT 108.01 este un senzor piezoelectric uniaxial de înaltă performanță, specializat în măsurarea și monitorizarea vibrațiilor în medii industriale dificile. Cu un design robust și o construcție rezistentă, acest senzor este ideal pentru aplicații în care monitorizarea continuă a vibrațiilor este esențială pentru prevenirea defectării echipamentelor și menținerea siguranței în mediile industriale.

Senzorul CT 108.01 este proiectat pentru a oferi date precise și fiabile despre nivelul și caracteristicile vibrațiilor în timp real. Fiind un senzor uniaxial, este capabil să măsoare vibrațiile într-o singură direcție (axă), permițând astfel o monitorizare detaliată și precisă a mișcărilor mecanice.

Cu o lățime de bandă de 10 kHz, acest senzor este ideal pentru aplicații în care este necesară o acuratețe ridicată și o rezoluție fină în măsurarea vibrațiilor. De la monitorizarea vibrațiilor pe rulmenți cu role sau cavitația pompelor în versiunea de înaltă frecvență, până la monitorizarea vibrațiilor generale pe pompe, motoare și ventilatoare în versiunea cu frecvență medie, sau chiar în industria petrochimică și a mașinilor-unelte în versiunea cu frecvență joasă, acest senzor poate satisface o gamă largă de cerințe ale clienților din diverse industrii.

Un aspect important al designului acestui senzor este izolarea masei semnalului de suprafața de montare, care previne formarea buclelor de masă și asigură că datele măsurate sunt precise și fără interferențe. De asemenea, designul modului de forfecare inelar ajută la prevenirea tranzitorilor termici și a semnalelor parazite rezultate din vibrații transversale mari, asigurând că datele obținute sunt cât mai exacte posibil.

Cu un sistem electronic cu zgomot redus și un design compensat cu temperatură, acest senzor oferă rezultate precise și consistente pe întregul interval de temperatură, indiferent de condițiile de mediu în care este utilizat. De asemenea, accelometrul este etanșat cu epoxid, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în medii industriale agresive, unde expunerea la umiditate, praf sau substanțe chimice poate fi o problemă.

Senzorul piezoelectric uniaxial CT 108.01 este o soluție ideală pentru măsurarea și monitorizarea vibrațiilor în medii industriale dificile. Cu o construcție robustă, o acuratețe ridicată și o gamă largă de aplicații, acest senzor poate satisface cerințele diverse ale clienților din diferite industrii, oferind date precise și fiabile despre starea echipamentelor și mașinilor în timp real.
 
 1. Tip de senzor: Piezoelectric uniaxial.
 2. Lățimea de bandă: 10 kHz.
 3. Metodă de transmisie a tensiunii: Tehnică cu 2 fire standard ICP.
 4. Sursă standard de curent: 4 mA constant.
 5. Dimensiuni: Hexagonal, 0,7 inch (latură); Înălțime: 1,6 inch.
 6. Greutate: 3,0 oz.
 7. Temperatură de funcționare: până la 120°C.
 8. Izolare a masei semnalului de suprafața de montare pentru prevenirea buclelor de masă.
 9. Design cu modul de forfecare inelar pentru prevenirea tranzitorilor termici și semnalelor parazite.
 10. Sistem electronic cu zgomot redus și design compensat cu temperatură pentru rezultate precise pe întregul interval de temperatură.
 11. Variante disponibile pentru frecvențe de vibrații diferite: înaltă frecvență, frecvență medie, frecvență joasă.
 12. Aplicații tipice includ monitorizarea vibrațiilor în mașini industriale, motoare, pompe, ventilatoare, industria petrochimică și a mașinilor-unelte.
 13. Etanșat cu epoxid pentru utilizare în medii agresive.
 14. Nu este recomandat pentru monitorizarea permanentă, în special în condiții cu scut faraday extern supus pierderii izolației. Pentru astfel de aplicații, sunt preferate modelele cu scut faraday intern.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!