VibraSens Accelerometru industrial 104

Accelerometrul piezoelectric industrial modelul 104 este soluția ideală pentru monitorizarea precisă a vibrațiilor în medii industriale dure. Compact, robust și cu rezistență la temperaturi ridicate, acest dispozitiv oferă performanțe fiabile și stabile într-o varietate de aplicații industriale, de la mașini și utilaje dinamice până la echipamente petrochimice și din industria hârtiei. Cu un design inovator și tehnologie avansată, acest accelerometru asigură rezultate precise și consistente, adaptându-se la diverse cerințe ale clienților.
 
Variante senzoriale:
Cod Produs: C221 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici


Accelerometrul piezoelectric industrial sigilat ermetic modelul 104 este o soluție avansată pentru monitorizarea vibrațiilor în medii industriale dificile. Conceput pentru a oferi performanțe fiabile și precise într-o varietate de aplicații, acest accelerometru se remarcă prin tehnologia sa inovatoare și durabilitatea sa în condiții de utilizare intense.

Cu un design compact și robust, acest accelerometru poate fi montat ușor și oferă rezistență la condițiile de mediu dure, inclusiv temperaturi ridicate de până la 120°C. Cu un sistem electronic cu zgomot redus și un design compensat cu temperatură, acest dispozitiv oferă rezultate precise și fiabile indiferent de schimbările de temperatură.
Ecranarea Faraday asigură o sensibilitate redusă la descărcările electrostatice (ESD), protejând astfel integritatea măsurătorilor. De asemenea, designul modului de forfecare inelar previne tranzitorii termici și semnalele parasite, asigurând o măsurare exactă și stabilă a vibrațiilor.

Cu o gamă largă de frecvențe, acest accelerometru este versatil și poate fi adaptat pentru a satisface o varietate de cerințe ale clienților. De la măsurarea vibrațiilor în medii industriale dificile până la monitorizarea mașinilor și utilajelor dinamice, acest dispozitiv oferă performanțe superioare și fiabilitate într-o varietate de aplicații.
Cu o construcție de înaltă calitate și un element piezoceramic supus la forfecare, acest accelerometru oferă o sensibilitate excelentă și rezistență la vibratii transversale și saturare electronica la frecvente înalte. Fiind parte din clasa premium, acest model este ideal atât pentru măsurători de laborator, cât și pentru aplicații industriale, fiind utilizat în mod frecvent pentru monitorizarea echipamentelor precum turbine, motoare electrice, ventilatoare, pompe și multe altele.


 
 1. Tehnică de transmisie a tensiunii cu 2 fire standard ICP (Constant Current Power).
 2. Sigilat ermetic pentru utilizare în medii industriale dificile.
 3. Dimensiuni: Hex 0,8 inch, Înălțime = 2 inch.
 4. Greutate: 5,0 Oz.
 5. Temperatură de funcționare: până la 120°C.
 6. Montaj special M8.
 7. Ecranare Faraday pentru limitarea sensibilității la ESD.
 8. Design cu mod de forfecare inelar pentru prevenirea tranzitoriilor termice și a semnalelor parazite.
 9. Sistem electronic cu zgomot redus și design compensat cu temperatură pentru rezultate precise pe întregul interval de temperatură.
 10. Gamă largă de frecvențe pentru a se potrivi diferitelor cerințe ale clienților.
 11. Disponibil în versiuni cu frecvențe diferite: de la joase la înalte.
 12. Element piezoceramic supus la forfecare pentru o sensibilitate îmbunătățită și rezistență la vibratii transversale.
 13. Rezistență superioară la saturatia electronica la frecvente inalte.
 14. Iesire AC acceleratie.
 15. Opțiune pentru masurarea temperaturii în domeniul 2 – 120°C cu ieșire analogică 10 mV/°C.
 16. Stabilitate excelentă a tensiunii de polarizare la temperaturi înalte.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!