HansRobot Robot colaborativ S Heavy Payload

Robotul colaborativ Han's Robot S Heavy Payload este un dispozitiv robotic avansat destinat industriei, capabil să manipuleze sarcini grele și să sporească eficiența în procese precum încărcarea, descărcarea și asamblarea. Conceput pentru a lucra în siguranță alături de oameni, dispune de tehnologie de vârf și un design modular, ceea ce îl face flexibil și ușor de integrat în diferite medii de lucru.
 
Alege optiune:
s20
s30
Cod Produs: 1-85 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (1)
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
Robotul colaborativ Han's Robot S Heavy Payload este un exemplu remarcabil de inovație și tehnologie avansată, destinat să sprijine și să optimizeze activitățile industriale complexe. Acest robot a fost proiectat pentru a gestiona sarcini grele și a facilita o varietate de procese, de la încărcare și descărcare la asamblare și paletizare, fiind extrem de versatil în aplicabilitatea sa în medii industriale.

Caracterizat prin robustețea sa și capacitatea de a opera în proximitatea oamenilor, robotul este un partener de lucru sigur, îmbunătățind interacțiunea om-mașină prin intermediul funcțiilor sale avansate de siguranță. Aceste funcții includ detectarea coliziunilor și alte sisteme de siguranță integrate, care asigură un mediu de lucru protejat și eficient.

                                                                                                          

Designul său modular facilitează o personalizare rapidă și ușoară, permițând adaptarea la nevoile specifice ale fiecărui utilizator și la specificațiile fiecărui proiect. Acest aspect, combinat cu capacitatea sa de a fi ușor de instalat și întreținut, îl face ideal pentru industrii care necesită flexibilitate și eficiență în operațiuni.


Han's Robot S Heavy Payload nu doar că îmbunătățește productivitatea, dar și contribuie la o implementare tehnologică de nivel superior, susținută de un sistem de control de precizie înaltă și capacitatea de a răspunde rapid la comenzi. Această combinație între siguranță, performanță și ușurința de utilizare îl face un instrument valoros pentru orice organizație orientată spre inovare și eficiență în industria modernă.

                                                                                                       
 1. Capacitate de sarcină mare: Robotul poate manipula sarcini între 20 și 30 kg, făcându-l ideal pentru aplicații industriale care implică obiecte grele.
 2. Rază de lucru extinsă: Are o rază de lucru între 1700 mm și 1800 mm, permițându-i să acopere o zonă largă și să execute sarcini în spații ample.
 3. Securitate avansată: Echipat cu 10 funcții avansate de siguranță, inclusiv detectarea coliziunilor, pentru a asigura o colaborare sigură între om și mașină.
 4. Răspuns rapid: Beneficiază de comunicare EtherCAT end-to-end și o frecvență de reîmprospătare a controlului în timp real de până la 5000 Hz, asigurând o performanță și precizie de top.
 5. Interfață de utilizare flexibilă: Suportă multiple metode de control, inclusiv pad-uri, computere și instructaj grafic, facilitând o învățare rapidă și o operare eficientă.
 6. Design modular: Acesta permite personalizarea ușoară și adaptarea la diverse cerințe specifice, oferind flexibilitate în utilizare și ușurință în întreținere.
 7. Compatibilitate extinsă: Suportă surse mari de alimentare și Gigabit Ethernet, ceea ce îl face compatibil cu diverse infrastructuri tehnologice.

 1. Capacitate de încărcare: 20-30 kg, ideal pentru manipularea materialelor grele în aplicații industriale.
 2. Rază de lucru: 1700 mm la 1800 mm, ce permite o acoperire extensivă pentru operațiuni de amploare.
 3. Sisteme de siguranță: Dotat cu tehnologii avansate, inclusiv detectarea coliziunilor, pentru a asigura interacțiuni sigure între robot și operatorii umani.
 4. Comunicare: Utilizează EtherCAT pentru comunicare end-to-end, asigurând un răspuns rapid și eficient, cu o frecvență de reîmprospătare a controlului în timp real de 1000/5000 Hz.
 5. Precizie de control: Menține o precizie înaltă în manipularea sarcinilor, esențială pentru operațiuni complexe și delicte.
 6. Interfață utilizator: Oferă suport multi-terminal, incluzând pad-uri, computere și alte dispozitive de control grafic, facilitând învățarea rapidă și adaptarea ușoară la diverse metode de programare.
 7. Modularitate: Design modular de la braț la modul de bază, ușor de personalizat și adaptat la cerințele specifice ale fiecărui utilizator.
 8. Compatibilitate: Suportă sursa de alimentare mare și Gigabit Ethernet, fiind compatibil cu diverse infrastructuri de rețea.

 
Model S20 S30
Greutate 64 kg 93 kg
Încărcătură utilă 20 kg 30 kg
A ajunge 1700 mm 1800 mm
Consumul de energie Aplicație tipică de 800 W
Gama comună J1/4/5/6 ±360°
J2 -190~10°

J3±168° 
Viteza comună J1-J2 90°/s
J3-120°/s
J4-J6 180°/s
J1-J2 90°/s
J3-J4 120°/s
J5-J6 180°/s
Viteza sculei 2,5 m/s 3m/s
 
Repetabilitate ±0,1 mm
Grad de libertate 6
Dimensiunea casetei de control 536*445*319mm
Terminați portul I/O Intrare digitală3 Ieșire digitală3 Intrare analogică2
Port I/O cutie de control Intrare digitală16 Intrare digitală16 Intrare analogică2 Ieșire analogică2
Sursă I/O 24V 2A
Comunicare TCP/IP Modbus
Programare Programare grafică, interfață de apel la distanță
Clasificarea IP IP54
Operațiune de colaborare 10 Funcții avansate de configurare de securitate

 • Detectare a coliziunilor: Robotul este echipat cu senzori care detectează coliziuni iminente, asigurând protecția atât a robotului, cât și a lucrătorilor din proximitate.
 • Control precis: Beneficiază de o precizie înaltă în manipularea obiectelor, crucială pentru operațiunile de asamblare și manipulare precisă.
 • Programare ușoară: Interfața de utilizare permite programarea rapidă și simplă, cu opțiuni de învățare rapidă pentru operatori, reducând astfel timpul necesar pentru pregătire.
 • Interoperabilitate: Compatibilitatea cu EtherCAT și Gigabit Ethernet permite integrarea ușoară în rețelele existente și comunicarea eficientă între diferite dispozitive de automatizare.
 • Sisteme avansate de siguranță: Inclusiv monitorizarea în timp real a funcțiilor robotului pentru a asigura o operare sigură și eficientă.
 • Modularitate și personalizare: Designul modular permite adaptarea ușoară a robotului la cerințele specifice ale fiecărui proiect, facilitând personalizarea și extinderea capabilităților sale.
 • Mentenanță redusă: Construit pentru a fi robust și durabil, cu necesități minime de întreținere, crescând astfel timpul de funcționare productiv și reducând costurile.
 • Control multi-terminal: Suportă diverse dispozitive de control, de la tablete la computere, oferind flexibilitate în gestionarea și monitorizarea operațiunilor.
 • Reacție rapidă la comenzi: Rata de reîmprospătare de 1000/5000 Hz asigură răspunsuri rapide la comenzi, esențial pentru operațiuni dinamice și complexe.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!