Crystal Instruments Oscilator sinusoid

Oscilatorul sinusoidal pentru testarea vibrațiilor oferă un control manual asupra semnalului sinusoidal, facilitând diagnosticarea și monitorizarea vibrațiilor. Cu funcții precum limitarea și creștetura, poate gestiona și monitoriza semnalele în timp real. Înregistrarea continuă a datelor și compatibilitatea cu diverse componente hardware oferă o soluție completă și flexibilă pentru testarea vibrațiilor.
 
Cod Produs: C674 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Oscilatorul sinusoidal pentru testarea vibrațiilor oferă un control manual asupra unei ieșiri sinusoidale, permițând utilizatorilor să ajusteze frecvența, amplitudinea, rata de baleiaj și alți parametri. Acesta poate fi utilizat pentru diagnosticare și monitorizare, oferind o gamă largă de frecvențe și opțiuni de filtrare. În plus, permite înregistrarea continuă a datelor în timpul testării, facilitând analiza ulterioară.


Cu limitarea și creștetura, utilizatorii pot seta limite pentru canalele de intrare, pentru a monitoriza sau controla vibrațiile. Limitarea poate fi aplicată în domeniul frecvenței sau al timpului, cu diferite opțiuni de configurare pentru a gestiona semnalele.

                              

Caracteristicile unice includ posibilitatea de vizualizare a vibrațiilor, modul Black Box pentru funcționare fără un PC conectat, și suportul pentru controlul multi-shaker, care permite monitorizarea mai multor teste de agitare de la o singură stație PC.


Produsul este compatibil cu diverse componente hardware Spider pentru controlul și achiziția datelor în timpul testării vibrațiilor, oferind flexibilitate și scalabilitate. De asemenea, sunt disponibile opțiuni software pentru diferite tipuri de teste de vibrații și pentru monitorizarea prin intermediul EDM Cloud, care permite accesul și gestionarea datelor într-un mediu securizat și ușor de accesat de oriunde în lume.
 
 1. Control manual al semnalului sinusoidal: Utilizatorii pot ajusta manual frecvența, amplitudinea și alți parametri ai semnalului.
 2. Limitare și creștetură: Permite setarea limitelor pentru canalele de intrare pentru monitorizare și control.
 3. Înregistrare continuă a datelor: Posibilitatea de a înregistra în timp real semnalele de intrare și de transmisie pentru analiza ulterioară.
 4. Compatibilitate hardware: Funcționează cu diverse componente hardware Spider pentru control și achiziție de date.
 5. Funcționalitate Black Box: Permite funcționarea fără un PC conectat, ceea ce facilitează testarea independentă.
 6. Control multi-shaker: Capacitatea de a monitoriza mai multe teste de agitare de la o singură stație PC.
 7. Vizualizare a vibrațiilor: Posibilitatea de a vizualiza modele structurale și vibrații 3D pentru o evaluare rapidă și eficientă.
 8. Suport EDM Cloud: Monitorizare și gestionare a testelor prin intermediul EDM Cloud, oferind acces securizat și gestionare a datelor de oriunde în lume.

 • Gamă de frecvențe: Până la 46 kHz
 • Rată de măturare:
  • Jurnal (oct/min): 0,001 până la 120
  • Jurnal (dec/min): 0,001 până la 40
  • Liniar (Hz/Sec): 0,001 până la 120
 • Controlul ratei de baleiaj: Oct/Min, Hz/Sec, Dec/Min, Sweeps/Min, Durata Sweep/Sweeps
 • Rezoluție de afișare a spectrului: De la 256 până la 4096
 • Filtre de urmărire:
  • Procentuale: 7% – 100%
  • Fixe (Hz): 1 – 500 Hz
 • Rezoluție în frecvență: Până la 0,000001 Hz
 • Mod de control: Buclă deschisă sau cu control în buclă închisă

 

 1. Control manual al semnalului sinusoidal: Utilizatorii pot ajusta manual frecventa, amplitudinea si alte parametri ai semnalului pentru a corespunde nevoilor lor specifice.
 2. Limitare si cresteri: Permite setarea limitelor pentru canalele de intrare pentru monitorizare si control. Aceasta functie ajuta la prevenirea depasirii unor niveluri critice ale vibratiilor sau la detectarea lor.
 3. Inregistrare continua a datelor: Posibilitatea de a inregistra in timp real semnalele de intrare si de transmisie pentru a analiza ulterior performanta si comportamentul sistemului.
 4. Compatibilitate hardware: Functioneaza cu diverse componente hardware Spider pentru control si achizitie de date. Acest lucru ofera flexibilitate in configurarea sistemului in functie de nevoile specifice ale utilizatorului.
 5. Vizualizarea vibratiilor: Permite vizualizarea modelelor structurale si a vibratiilor 3D pentru o evaluare rapida si eficienta a comportamentului sistemului.
 6. Suport EDM Cloud: Monitorizare si gestionare a testelor prin intermediul EDM Cloud, oferind acces securizat si gestionare a datelor de oriunde in lume.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!