Crystal Instruments MIMO Time Waveform Replication

Sistemul MIMO Time Waveform Replication (TWR) oferă control precis și în timp real pe mai multe canale pentru replicarea formelor de undă în domeniul testării vibrațiilor. Cu funcționalități avansate de import și editare a semnalelor, precum și măsuri de siguranță robuste, acest sistem asigură un mediu de testare sigur și eficient. Integrarea cu software-ul de analiză și serviciul de monitorizare în cloud completează pachetul, oferind utilizatorilor accesibilitate și gestionare optimă a datelor de la distanță.
 
Cod Produs: C699 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Sistemul MIMO Time Waveform Replication (TWR) este o soluție avansată pentru controlul precis și în timp real al formelor de undă pe mai multe canale, permițând replicarea acestora cu precizie pe dispozitive de testare a vibrațiilor. Prin intermediul unei interfețe intuitive și a unor instrumente flexibile de import și editare a semnalelor, utilizatorii pot manipula și gestiona înregistrările formelor de undă lungi într-un mod eficient și personalizat.


Cu capacitatea de a rula multiple profiluri de timp într-un mod automatizat și fără limitări evidente, sistemul MIMO TWR oferă flexibilitate și scalabilitate pentru o varietate de aplicații și scenarii de testare. Cu ajutorul funcționalităților de înregistrare și control, utilizatorii pot monitoriza și gestiona semnalele de intrare și ieșire, asigurându-se că procesul de replicare a formelor de undă este complet controlat și optimizat.

În plus, sistemul vine echipat cu măsuri de siguranță robuste, precum ajustarea sensibilității și toleranței pentru diverse verificări de siguranță, limitarea parametrilor agitatorului și detecția buclei deschise pentru a preveni incidentele nedorite și a asigura un mediu de testare sigur și fiabil.

Pe lângă funcționalitățile de bază, sistemul este integrat cu un software de analiză și un serviciu de monitorizare în cloud pentru o gestiune mai eficientă a datelor și a testelor. Această integrare permite utilizatorilor să acceseze și să gestioneze informațiile de la distanță, oferindu-le un grad suplimentar de flexibilitate și accesibilitate.

În ansamblu, sistemul MIMO TWR reprezintă o soluție completă și puternică pentru replicarea formelor de undă în domeniul testării vibrațiilor, oferind un control precis, scalabilitate și funcționalități avansate pentru a satisface nevoile diverse ale utilizatorilor din diferite industrii și domenii de aplicare.

 
 1. Control MIMO: Oferă control precis și în timp real pe mai multe canale pentru replicarea formelor de undă în domeniul testării vibrațiilor.
 2. Import și editare flexibile: Instrumentul de import și editare a semnalelor permite manipularea și gestionarea eficientă a înregistrărilor formelor de undă lungi.
 3. Replicare automată: Capacitatea de a rula multiple profiluri de timp într-un mod automatizat, fără limitări evidente, pentru o varietate de aplicații și scenarii de testare.
 4. Funcționalități de înregistrare și control: Monitorizarea și gestionarea semnalelor de intrare și ieșire pentru a asigura un proces de replicare optimizat.
 5. Măsuri de siguranță robuste: Incluzând ajustarea sensibilității și toleranței pentru diverse verificări de siguranță, precum și detecția buclei deschise pentru prevenirea incidentelor nedorite.
 6. Integrare cu software-ul de analiză și serviciul de monitorizare în cloud: Permite accesul și gestionarea eficientă a datelor de la distanță, oferind un grad suplimentar de flexibilitate și accesibilitate.

 1. Replicare precisă a formelor de undă: Permite duplicarea exactă a formelor de undă lungi pe dispozitivele de testare a vibrațiilor, asigurând o reproducere fidelă a semnalelor de intrare.
 2. Control în timp real: Furnizează control precis și în timp real pe mai multe canale, permițând ajustarea și optimizarea parametrilor în timpul testelor.
 3. Import și editare flexibile: Instrumentul de import și editare a semnalelor oferă flexibilitate în manipularea și gestionarea înregistrărilor formelor de undă lungi.
 4. Automatizare avansată: Capacitatea de a rula multiple profiluri de timp într-un mod automatizat și fără limitări evidente, pentru o eficiență sporită în testarea repetată.
 5. Monitorizare și înregistrare a datelor: Permite monitorizarea și înregistrarea semnalelor de intrare și ieșire pentru analiză ulterioară și optimizarea procesului de testare.
 6. Măsuri de siguranță integrate: Include măsuri de siguranță robuste pentru prevenirea incidentelor nedorite și asigurarea unui mediu de testare sigur și fiabil.
 7. Integrare cu software-ul de analiză și serviciul de monitorizare în cloud: Permite accesul și gestionarea eficientă a datelor de la distanță, oferind un grad suplimentar de flexibilitate și accesibilitate.

 • Capacitatea de control: Sistemul poate gestiona un număr specificat de canale pentru controlul precis al formelor de undă.
 • Rezoluție a semnalului: Specifică rezoluția maximă a semnalului de intrare și ieșire pentru o reproducere fidelă a formelor de undă.
 • Frecvență maximă de eșantionare: Specifică frecvența maximă la care semnalele pot fi eșantionate pentru import și editare în instrumentul de formare a undei.
 • Capacitate de stocare: Indică capacitatea de stocare a datelor de profil și a altor informații pe dispozitivul sau sistemul asociat.
 • Interfețe de conectivitate: Specifică tipurile de interfețe disponibile pentru conectarea sistemului la alte dispozitive și echipamente.
 • Dimensiuni fizice: Specifică dimensiunile fizice ale sistemului sau componentelor sale pentru integrarea și instalarea corespunzătoare.
 • Consum de energie: Indică consumul de energie al sistemului în condiții de funcționare normale sau la sarcini specifice.
 • Toleranță la mediu: Specifică condițiile de mediu în care sistemul poate funcționa în mod optim, inclusiv temperatură, umiditate și vibrații.
 • Certificări și standarde: Specifică certificările și standardele relevante pe care sistemul le respectă sau îndeplinește.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!