Crystal Instruments Istoricul timpului tranzitoriu MIMO

Istoricul timpului tranzitoriu MIMO este un sistem specializat de testare a vibrațiilor MIMO (Multiple Input Multiple Output) care oferă o gamă variată de funcționalități pentru efectuarea și analizarea testelor de vibrații. Acest sistem permite utilizatorilor să efectueze teste aleatorii, sinusoidale și de șoc, având în vedere multiplele intrări și ieșiri ale sistemului. Cu capacități de înregistrare continuă a datelor și integrare cu EDM Cloud pentru monitorizare și acces la date de la distanță, Istoricul timpului tranzitoriu MIMO oferă o soluție cuprinzătoare și precisă pentru nevoile de testare a vibrațiilor în medii complexe și multiple.
 
Cod Produs: C697 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Istoricul timpului tranzitoriu MIMO reprezintă o soluție avansată și completă pentru testarea și analiza vibrațiilor în medii care implică multiple intrări și ieșiri (MIMO). Cu o arhitectură specializată și funcționalități extinse, acest sistem oferă utilizatorilor posibilitatea de a efectua o varietate largă de teste, acoperind o gamă diversă de scenarii și aplicații.


Prin utilizarea instrumentelor și a tehnologiilor moderne, Istoricul timpului tranzitoriu MIMO permite importul și manipularea formelor de undă în diferite formate în EDM VCS (Virtual Control Software). Utilizatorii pot scala, edita, resampla digital, filtra (prin filtre trece-înalt și trece-jos), și compensa formele de undă, adaptându-le și duplicându-le pentru a fi folosite pe un agitator. Metodele de compensare includ diverse filtre precum pre-pulse, post-pulse, eliminare DC și filtre trece-înalt. Cu suport pentru până la 512 canale de intrare, sistemul poate gestiona diverse scenarii complexe de testare.

Profilurile pre-stocate sunt o caracteristică cheie a Istoricului timpului tranzitoriu MIMO, oferind utilizatorilor o gamă variată de forme de undă standard pentru testare. Aceste profiluri includ diverse tipuri de sinusuri, chirp-uri, zgomot alb și alte forme de undă specializate, cum ar fi Door Slam sau Sine Burst. Opțiunea suplimentară pentru rularea profilurilor cu frecvență de eșantionare mai mică de 120 Hz este inclusă începând cu versiunea 7.0 a EDM, asigurând compatibilitate și flexibilitate îmbunătățită.

Pentru a garanta siguranța și integritatea testelor, Istoricul timpului tranzitoriu MIMO este echipat cu o serie de măsuri de siguranță și control. Acestea includ ajustarea sensibilității și toleranței pentru diferitele verificări de siguranță, limite pentru accelerație, viteză și deplasare ale agitatorului, detecție a buclei deschise pentru semnalul de control și fiecare canal de intrare, precum și impunerea de limite de timp pentru semnalele de control și limite de tensiune pentru ieșirea convertizorului.

Cu funcționalitatea de înregistrare continuă a datelor, utilizatorii pot monitoriza și analiza semnalele de intrare și de ieșire în timpul testelor. Aceste date pot fi înregistrate pe un Spider-NAS sau pe un spațiu de stocare intern, iar utilizatorii pot vizualiza și analiza datele folosind Crystal Instruments Post Analyzer. Capacitatea de a activa o rată variabilă de eșantionare permite înregistrarea simultană a semnalelor cu schimbare lentă împreună cu datele de vibrație de mare viteză.

Cu hardware-ul și software-ul specializat, Istoricul timpului tranzitoriu MIMO oferă o soluție cuprinzătoare și eficientă pentru testarea și analiza vibrațiilor într-o varietate de medii și aplicații. Integrarea cu EDM Cloud permite monitorizarea și accesul la date de la distanță, oferind o soluție completă pentru nevoile de testare a vibrațiilor în medii complexe și multiple.
 
 1. Import și manipulare a formelor de undă: Permite importul și manipularea formelor de undă în diferite formate în EDM VCS (Virtual Control Software), inclusiv scalare, editare, resamplare digitală și filtrare.
 2. Compensare și adaptare a formei de undă: Include metode de compensare precum filtre pre-puls, post-puls, eliminare DC și filtre trece-înalt pentru a adapta și duplica forma de undă pe un agitator.
 3. Profiluri pre-stocate: Oferă o gamă variată de profile pre-stocate de forme de undă standard pentru testare, inclusiv diverse tipuri de sinusuri, chirp-uri, zgomot alb și alte forme specializate.
 4. Suport extins pentru canale de intrare: Suportă până la 512 canale de intrare, permițând gestionarea unor scenarii complexe de testare.
 5. Măsuri de siguranță încorporate: Include ajustarea sensibilității și toleranței pentru diferitele verificări de siguranță, limite pentru accelerație, viteză și deplasare ale agitatorului, detecție a buclei deschise pentru semnalul de control și fiecare canal de intrare.
 6. Înregistrare continuă a datelor: Permite monitorizarea și înregistrarea continuă a semnalelor de intrare și de ieșire în timpul testelor, cu posibilitatea de a înregistra datele pe un Spider-NAS sau pe un spațiu de stocare intern.
 7. Integrare cu EDM Cloud: Oferă integrare cu EDM Cloud pentru monitorizare și acces la date de la distanță, permițând utilizatorilor să acceseze și să analizeze datele de la orice locație.

 1. Capacitatea de procesare: Sistemul are capacitatea de a procesa și manipula forme de undă complexe și multiple, pentru până la 512 canale de intrare.
 2. Frecvența de eșantionare: Suportă o gamă variată de frecvențe de eșantionare, inclusiv opțiuni pentru profile cu frecvențe de eșantionare mai mici de 120 Hz.
 3. Numărul de profile pre-stocate: Oferă acces la multiple profile pre-stocate de forme de undă, care pot fi selectate și utilizate în funcție de necesitățile testului.
 4. Măsuri de siguranță: Dispune de diverse măsuri de siguranță, cum ar fi ajustarea sensibilității și toleranței pentru verificările de siguranță, limite pentru accelerație, viteză și deplasare ale agitatorului, și detecția buclei deschise pentru semnalul de control și canalele de intrare.
 5. Înregistrare și stocare a datelor: Permite înregistrarea continuă a semnalelor de intrare și de ieșire pe un Spider-NAS sau pe un spațiu de stocare intern, pentru analiză ulterioară.
 6. Integrare cu EDM Cloud: Oferă integrare cu EDM Cloud pentru monitorizare și acces la date de la distanță, asigurând disponibilitatea și accesibilitatea datelor.
 7. Compatibilitate software și hardware: Este compatibil cu diverse sisteme de testare a vibrațiilor, inclusiv sisteme de agitare MIMO, sisteme de testare aleatoare și sisteme de testare a vibrațiilor sinusoidale și de șoc.
 8. Interfață utilizator intuitivă: Dispune de o interfață utilizator intuitivă și ușor de folosit, care permite utilizatorilor să configureze și să controleze teste cu ușurință.

 • Import și manipulare a formelor de undă: Permite importul și manipularea formelor de undă în diferite formate, inclusiv scalare, editare, resamplare digitală și filtrare, pentru a se potrivi necesităților specifice ale testului.
 • Compensare și adaptare a formei de undă: Include diverse metode de compensare, precum filtre pre-puls, post-puls, eliminare DC și filtre trece-înalt, pentru a adapta și a duplica forma de undă pe un agitator.
 • Generare și utilizare a profilurilor pre-stocate: Oferă acces la o gamă variată de profile pre-stocate de forme de undă standard, care pot fi utilizate în funcție de cerințele specifice ale testului.
 • Monitorizare și control în timp real: Furnizează o interfață de utilizator intuitivă și ușor de folosit pentru monitorizarea și controlul în timp real al testelor de vibrații.
 • Măsuri de siguranță și protecție: Include diverse măsuri de siguranță și protecție, cum ar fi ajustarea sensibilității și toleranței pentru verificările de siguranță, și detecția buclei deschise pentru semnalul de control și canalele de intrare.
 • Înregistrare continuă a datelor: Permite înregistrarea continuă a semnalelor de intrare și de ieșire pentru analiză ulterioară și auditare.
 • Analiză și raportare a rezultatelor: Oferă instrumente avansate pentru analiza datelor și generarea de rapoarte detaliate despre rezultatele testelor.
 • Integrare cu EDM Cloud: Asigură integrarea cu EDM Cloud pentru monitorizare și acces la date de la distanță, facilitând colaborarea și partajarea datelor între utilizatori și echipe.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!