Status Pro ProLine 200

ProLine® 200 - Setul extins este soluția completă pentru aliniere, oferind măsurători precise în nivelare, planeitate, rectiliniaritate și opțional, perpendicularitate. Echipat cu o tabletă cu ecran tactil pentru control intuitiv și păstrat într-o valiză compactă pentru portabilitate maximă. Este partenerul ideal pentru obținerea rezultatelor precise și eficiente în procesele de aliniere industrială.
 
Cod Produs: C276 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
ProLine® 200 este un sistem complet și avansat pentru aliniere, reprezentând un pas înainte către precizie și eficiență maximă în procesele de măsurare și ajustare. Acest set extins nu doar permite alinierea în nivelare, planeitate și rectiliniaritate, dar oferă și opțiunea de măsurare a perpendicularității, aducând un nivel superior de acuratețe și control în procesul de aliniere.

Una dintre caracteristicile-cheie ale ProLine® 200 este utilizarea unei tablete cu ecran tactil, care servește drept interfață intuitivă pentru utilizator. Această tabletă facilitează interacțiunea și controlul asupra sistemului, permițând utilizatorilor să efectueze măsurători precise și să ajusteze parametrii cu ușurință.

Toate componentele esențiale ale sistemului sunt păstrate și transportate într-o valiză compactă, asigurând portabilitate și ușurință în manipulare. Această valiză este proiectată pentru a oferi protecție și organizare pentru echipamentul sensibil, permițând utilizatorilor să transporte și să utilizeze ProLine® 200 cu încredere, indiferent de locația sau de mediul de lucru.

ProLine® 200 este conceput pentru a satisface nevoile complexe și variate ale industriei moderne, oferind versatilitate, precizie și fiabilitate într-un pachet compact și ușor de utilizat. Cu acest set extins, utilizatorii pot obține rezultate superioare în procesele lor de aliniere, contribuind la creșterea eficienței și productivității în întreaga operațiune industrială.
 
  1. Măsurare în nivelare, planeitate, rectiliniaritate și, opțional, perpendicularitate: Permite utilizatorilor să efectueze măsurători precise și detaliate pentru a asigura alinierea corectă a echipamentelor și componentelor.
  2. Tabletă cu ecran tactil: Interfață intuitivă pentru controlul sistemului, facilitând interacțiunea și ajustările rapide și precise.
  3. Valiză compactă: Asigură protecția și portabilitatea echipamentului, permițând utilizatorilor să transporte și să utilizeze sistemul cu ușurință, indiferent de locație.
  4. Set extins: Oferă opțiuni suplimentare pentru măsurare, inclusiv posibilitatea de a evalua perpendicularitatea, aducând un nivel mai ridicat de acuratețe și control în procesul de aliniere.
  5. Precizie și eficiență: ProLine® 200 ajută la obținerea rezultatelor precise și eficiente în procesele de aliniere industrială, contribuind la creșterea productivității și fiabilității echipamentelor.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!