Status Pro ProLine 100

ProLine® 100 este un sistem avansat de aliniere pentru căi de ghidare și axe, echipat cu senzor biaxial R540 și laser D140. Configurare instantanee, reglare ușoară și înregistrare digitală pentru o eficiență maximă. Posibilitatea de extindere pentru a satisface diverse nevoi industriale.
 
Cod Produs: C275 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
ProLine® 100 este un sistem avansat de aliniere pentru căile de ghidare sau axe, oferind precizie și eficiență în măsurarea și ajustarea acestora. Central în acest sistem se află senzorul biaxial R540, care este proiectat să ofere o aliniere perfectă în timp real. Cu ajutorul acestui senzor, utilizatorii pot detecta și corecta orice abatere sau deviație în calea de ghidare sau axă, asigurând astfel funcționarea optimă a echipamentului.

Unul dintre avantajele distincte ale kitului ProLine® 100 este inclusiv laserul D140, care permite măsurarea la distanțe mai mari. Acest lucru extinde capacitatea sistemului de aliniere, permițând utilizatorilor să efectueze verificări și ajustări precise chiar și în cazul în care obiectele sunt amplasate la distanțe mai mari.

Configurarea sistemului este extrem de simplă și rapidă, datorită caracteristicilor de configurare instantanee și reglare ușoară. Utilizatorii pot începe să utilizeze sistemul într-un timp foarte scurt, fără a fi necesare cunoștințe tehnice complexe. De asemenea, înregistrarea digitală a datelor facilitează monitorizarea și urmărirea progresului în timp, oferind o transparență și o înregistrare precisă a ajustărilor și a stării sistemului.

Cu ProLine® 100, posibilitățile de extindere sunt nelimitate. Utilizatorii au posibilitatea de a adăuga extensii și accesorii în funcție de nevoile lor specifice, transformând sistemul într-un instrument versatil și adaptabil la o varietate de aplicații industriale și de întreținere a echipamentelor.
 
  1. Senzor biaxial R540: Furnizează măsurători precise și în timp real pentru alinierea căilor de ghidare și a axelor.
  2. Laser D140: Permite măsurători precise și eficiente la distanțe mai mari, extinzând domeniul de aplicare al sistemului.
  3. Configurare instantanee: Sistemul este ușor de configurat și de utilizat, permițând utilizatorilor să înceapă rapid operațiunile de aliniere.
  4. Reglare ușoară: Oferește utilizatorilor posibilitatea de a ajusta și de a corecta cu ușurință orice abatere sau deviație în căile de ghidare sau axele echipamentului.
  5. Înregistrare digitală: Oferă o înregistrare precisă și digitală a datelor, facilitând monitorizarea și urmărirea progresului în timp.
  6. Posibilitatea de extindere: Sistemul poate fi extins și personalizat în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului, oferind versatilitate și adaptabilitate în diverse aplicații industriale.
Top of Form

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!