Status Pro Sistem de măsurare planeitate și nivelare - ProLevel® 100

ProLevel® 100 este un sistem avansat de nivelare și aliniere cu laser, conceput pentru precizie și eficiență în măsurători geometrice. Cu funcții de autonivelare, design modular și comunicare Bluetooth, acest sistem oferă o soluție completă pentru alinierea precisă a suprafețelor în diverse aplicații industriale.Top of Form

 
Cod Produs: C602 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
ProLevel® 100 este un sistem avansat de nivelare și efectuare a planeității, conceput pentru a oferi precizie și eficiență în măsurarea și alinierea diferitelor suprafețe. Acest sistem utilizează tehnologie laser pentru a asigura alinierea precisă a suprafețelor, inclusiv planeitatea, dreptatea, perpendicularitatea și paralelismul.

Cu un design modular și o gamă largă de programe de aplicații specializate, ProLevel® 100 poate fi personalizat pentru a răspunde nevoilor specifice ale utilizatorului. Acesta este ușor de operat, putând fi utilizat de către un singur operator, iar comunicarea Bluetooth și IR facilitează transferul datelor către alte dispozitive sau software-uri.

Cu funcții de autonivelare orizontală și verticală, precum și posibilitatea de a lega planul fasciculului laser la repere selectate, ProLevel® 100 oferă o precizie ridicată în măsurători. Cu un diametru de măsurare extins de până la 120 de metri și o rază de acțiune a emițătorului laser de 100 de metri, acest sistem este ideal pentru alinierea meselor mașinilor și alte aplicații industriale.

În plus, sistemul este complet compatibil cu componentele ProLine®, oferind un grad suplimentar de versatilitate și interoperabilitate. Cu un software ușor de utilizat pentru laptop, ProLevel® 100 permite înregistrarea și salvarea tuturor datelor măsurate, facilitând analiza ulterioară și raportarea rezultatelor.
 
 1. Tehnologie laser avansată pentru nivelare și aliniere precisă a suprafețelor.
 2. Autonivelare orizontală și verticală pentru măsurători precise.
 3. Design modular, permitând echiparea cu module necesare în funcție de cerințe.
 4. Comunicare Bluetooth și IR pentru transfer rapid și ușor de date.
 5. Diametru de măsurare extins de până la 120 de metri și rază de acțiune a emițătorului laser de 100 de metri.
 6. Compatibilitate completă cu componente ProLine®, oferind versatilitate și interoperabilitate suplimentare.
 7. Software ușor de utilizat pentru înregistrarea și salvarea datelor măsurate.
 8. Precizie ridicată în măsurători geometrice, inclusiv planeitate, dreptate, perpendicularitate și paralelism.
 9. Ușor de operat de către un singur operator, facilitând utilizarea în diverse aplicații industriale.
 10. Gama largă de programe de aplicații specializate pentru rezolvarea problemelor geometrice de orice complexitate.

· Nivelare orizontală și verticală: Sistemul oferă capacitatea de a se autonivela în ambele direcții, asigurând măsurători precise în plan orizontal și vertical.
· Aliniere cu laser: Utilizează un fascicul laser pentru a asigura alinierea precisă a suprafețelor în diverse aplicații, inclusiv planeitate, dreptate, perpendicularitate și paralelism.
· Verificarea perpendicularității: Capacitatea de a verifica și ajusta gradele de perpendicularitate între suprafețe pentru a asigura precizie în montajul și funcționarea echipamentelor.
· Aliniere dreptate: Oferă posibilitatea de a alinia suprafețele într-o linie dreaptă, esențială pentru asamblarea și instalarea echipamentelor industriale.
· Definirea paralelismului: Permite stabilirea gradelor de paralelism între suprafețe pentru a asigura funcționarea corespunzătoare a echipamentelor și a mașinilor.
· Comunicare în infraroșu: Posibilitatea de a comunica și de a transfera date rapid și fără fir între dispozitive compatibile.
· Funcții specializate: Dispune de o gamă largă de programe de aplicații specializate pentru rezolvarea problemelor geometrice de orice complexitate, adaptându-se nevoilor specifice ale utilizatorului.
· Software expert: Sistemul este echipat cu un software ușor de utilizat pentru înregistrarea, salvarea și analiza datelor măsurate, facilitând procesul de lucru și raportarea rezultatelor.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!