Crystal Instruments Geometrie și ODS

EDM Modal este un software avansat pentru analiza structurală și vizualizarea rezultatelor testelor într-un mediu tridimensional. Cu module puternice precum Geometry și Operational Deflection Shape, permite generarea rapidă a modelelor structurale și explorarea detaliată a deformărilor în timp real. O soluție completă și intuitivă pentru profesioniștii din domeniul ingineriei.
Cod Produs: C705 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
EDM Modal este un software specializat conceput pentru analiza structurală și vizualizarea rezultatelor testelor într-un mediu tridimensional. Acesta oferă utilizatorilor o platformă eficientă pentru generarea rapidă a modelelor structurale și pentru vizualizarea detaliată a rezultatelor analizei.

Prin intermediul modulelor sale principale, EDM Modal Geometry și EDM Modal Operational Deflection Shape (ODS), utilizatorii pot manipula și analiza geometria structurii și deformările acesteia în timp real.
Modulul EDM Modal Geometry facilitează adăugarea și ștergerea elementelor de bază, cum ar fi puncte, linii și suprafețe, atât grafic cât și prin introducerea de date în editor. Utilizatorii pot specifica diverse componente pentru structura în
cauză, inclusiv originea, direcțiile și unghiurile acestora. De asemenea, acest modul permite importul și exportul diverselor formate de fișiere pentru modelele de geometrie.


                             

Pe de altă parte, caracteristica EDM Modal Operational Deflection Shape (ODS) permite utilizatorilor să vizualizeze deformările structurii în timp real, atât în domeniul timpului, cât și în domeniul frecvenței. Această caracteristică este integrată cu modulul de geometrie și oferă o navigare ușoară și o selecție eficientă a datelor. Utilizatorii pot anima modelele de geometrie în concordanță cu datele de deformare și pot controla amplitudinea animației pentru a obține o înțelegere mai profundă a comportamentului structural.

În ansamblu, EDM Modal este o soluție completă pentru analiza structurală și vizualizarea rezultatelor testelor, oferind utilizatorilor o platformă puternică și intuitivă pentru lucrul cu modele complexe și datele asociate                                                                                                  
 1. Generare rapidă a modelelor structurale: Permite crearea eficientă a modelelor geometrice ale structurilor pentru analiza ulterioară.
 2. Vizualizare 3D completă: Furnizează o vizualizare detaliată în mediul tridimensional pentru o înțelegere mai profundă a comportamentului structural.
 3. Import și export flexibil: Suportă diverse formate de fișiere pentru importul și exportul modelelor geometrice, asigurând interoperabilitatea cu alte aplicații.
 4. Manipulare grafică și prin editor: Permite adăugarea, ștergerea și specificarea elementelor de bază, precum puncte, linii și suprafețe, atât grafic, cât și prin editor.
 5. Integrare cu sistemul de coordonate: Suportă sisteme de coordonate cartezian, cilindric și sferic pentru o analiză mai precisă.
 6. Animare a deformărilor: Permite vizualizarea animată a deformărilor structurii în timp real, facilitând înțelegerea comportamentului acesteia în diferite condiții.
 7. Controlul amplitudinii animației: Oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla amplitudinea animației pentru o analiză mai detaliată a deformărilor.
 8. Salvare și deschidere a modelelor de geometrie: Permite salvarea și rechemarea ulterioară a modelelor de geometrie pentru utilizarea în teste viitoare.
 9. Bibliotecă încorporată de componente: Include o varietate de componente precum linii, planuri, cuburi, sfere, cilindri și cercuri pentru construirea rapidă a modelelor.
 10. Gestionare eficientă a datelor: Oferă o structură de bază de date ușor de navigat și selectat pentru analiza datelor din domeniul timpului și al frecvenței.

 1. Compatibilitate software: Funcționează pe diferite sisteme de operare precum Windows, MacOS și Linux.
 2. Cerințe hardware: Necesită un calculator cu specificații minime pentru a rula eficient, incluzând procesor puternic, memorie RAM adecvată și spațiu de stocare suficient.
 3. Interfață grafică intuitivă: Oferă o interfață grafică prietenoasă pentru utilizator, cu instrumente ușor de folosit pentru generarea, manipularea și analiza modelelor structurale.
 4. Suport pentru formate de fișiere: Acceptă diverse formate de fișiere pentru importul și exportul modelelor de geometrie, cum ar fi Universal File Format (UFF), CAD, Nastran și XML.
 5. Animare și vizualizare 3D: Furnizează un motor de vizualizare 3D puternic pentru animarea și vizualizarea detaliată a modelelor de geometrie și a deformărilor structurale.
 6. Integrare cu alte aplicații: Poate fi integrat cu alte aplicații de analiză structurală sau de proiectare pentru o colaborare eficientă și o schimbare fluidă a datelor.
 7. Securitate și protecție a datelor: Asigură securitatea și confidențialitatea datelor utilizatorilor prin implementarea unor măsuri adecvate de securitate și protecție.
 8. Actualizări și suport tehnic: Beneficiază de actualizări regulate și suport tehnic pentru a răspunde nevoilor și solicitărilor utilizatorilor și pentru a asigura funcționarea optimă a software-ului.

 • Generarea rapidă a modelelor geometrice: Permite utilizatorilor să creeze rapid modele geometrice ale structurilor pentru analiză.
 • Manipularea grafică a modelelor: Oferă instrumente grafice intuitive pentru adăugarea, editarea și ștergerea elementelor geometrice precum puncte, linii și suprafețe.
 • Import și export de fișiere: Suportă importul și exportul diverselor formate de fișiere pentru modele geometrice, facilitând interoperabilitatea cu alte aplicații.
 • Vizualizare 3D completă: Furnizează o vizualizare detaliată și interactivă a modelelor geometrice într-un mediu tridimensional.
 • Animare a deformărilor structurale: Permite vizualizarea animată a deformărilor structurale în timp real, pentru a înțelege mai bine comportamentul structural.
 • Integrare cu date de testare: Integrează datele de testare în analiza modelelor geometrice pentru a obține o evaluare mai precisă a comportamentului structural.
 • Controlul amplitudinii animației: Oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla amplitudinea animației deformărilor pentru o analiză mai detaliată.
 • Gestionare eficientă a datelor: Furnizează o structură de bază de date ușor de navigat și selectat pentru analizarea datelor din domeniul timpului și al frecvenței.
 • Securitate și protecție a datelor: Asigură securitatea și confidențialitatea datelor utilizatorilor prin implementarea unor măsuri adecvate de securitate.
 • Suport tehnic și actualizări: Beneficiază de suport tehnic și actualizări regulate pentru a asigura funcționarea optimă a software-ului și pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!