Delphin Technology Funcția Vibro

Funcția suplimentară Vibro este un component esențial ale sistemului de monitorizare și diagnosticare a vibrațiilor, integrat în software-ul ProfiSignal. Acestea permit înregistrarea și analiza vibrațiilor provenite de la diverse surse, inclusiv arboreți și lagăre. Prin diagrame speciale precum semnal temporal, spectrogramă și FFT, utilizatorii pot evalua starea mașinilor și sistemelor, identificând uzura și problemele potențiale. Funcțiile integrate facilitează afișarea datelor online și accesul la datele istorice pentru analiză ulterioară. Astfel, utilizatorii pot efectua o monitorizare exhaustivă și o diagnosticare precisă a vibrațiilor, contribuind la optimizarea performanței și prevenirea defectelor.
Cod Produs: C248 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Funcții
  • Review-uri (0)
Funcția Vibro completează funcțiile existente ale ProfiSignal cu diagrame speciale pentru măsurarea vibrațiilor, inclusiv FFT, cascadă, semnal temporal, curba de anvelopă, precum și orbita și spectrograma.
Cu funcția suplimentară Vibro și contorul de vibrații Expert Vibro, aveți un sistem capabil să înregistreze nu doar parametrii standard de proces, cum ar fi presiuni, curenti, tensiuni, temperaturi etc., ci și vibrații provenite de la rulmenți și arbori.Nu doar valorile online sunt disponibile, ci și datele istorice pot fi apelate și analizate în orice moment. Pentru a face acest lucru, accesați intervalul de timp din vizualizarea curentă.


Spectrul de referință în diagrama spectrului:

Un spectru de referință poate fi afișat în diagrama spectrului în plus față de datele de măsurare curente. Acest lucru vă permite să urmăriți cu ușurință dezvoltarea unui spectru de vibrații în timp și să obțineți informații valoroase, de exemplu despre uzura unei mașini sau a unui sistem.
Cele mai importante produse de la Vibro:

· Extinderea software-ului ProfiSignal cu diagramele speciale de măsurare a vibrațiilor semnal temporal, orbită, linie centrală a arborelui, polar, FFT, curbă anvelopă, cascadă, analiză de ordine, spectrogramă
· Afisaj on/offline, evaluarea valorilor masurate cu dispozitivul de vibratii Expert Vibro
· Achiziția, vizualizarea și analiza valorilor de măsurare a procesului și a valorilor de măsurare a vibrațiilor într-un singur sistem
· Documentarea valorilor vibrațiilor cu ajutorul generatorului de rapoarte, prin care sunt disponibile și toate diagramele speciale

  1. Diagrame Speciale: Software-ul ProfiSignal este extins cu diagrame specializate pentru măsurarea vibrațiilor, inclusiv semnal temporal, orbită, linie centrală a arborelui, polar, FFT, curbă anvelopă, cascadă, analiză de ordine, spectrogramă și Bode.
  2. Monitorizare Integrată: Capacitatea de afișare a datelor online și offline, evaluarea valorilor măsurate cu dispozitivul de vibrații Expert Vibro.
  3. Achiziție și Analiză: Posibilitatea de achiziționare, vizualizare și analiză a valorilor de măsurare a procesului și a valorilor de măsurare a vibrațiilor într-un singur sistem.
  4. Documentare Eficientă: Generatorul de rapoarte permite documentarea valorilor vibrațiilor, asigurând disponibilitatea tuturor diagramele speciale pentru analize ulterioare.
  5. Diagnoză și Monitorizare Detaliată: Funcționalitatea este concepută pentru diagnoza și monitorizarea vibrațiilor arborelui și a vibrațiilor lagărului, oferind utilizatorilor informații precise despre mișcarea statică și dinamică a arborelui și evaluând vibrația absolută a rulmenților.
  6. Optimizare Performanță: Prin identificarea uzurii și a problemelor potențiale, utilizatorii pot lua măsuri preventive și pot optimiza performanța mașinilor și sistemelor.
 

Diagnoza și monitorizarea vibrațiilor arborelui:
Vibrația arborelui se referă la înregistrarea și monitorizarea mișcării statice și dinamice a unui arbore care se rotește, cum ar fi turbinele hidroenergetice, compresoare etc.

Monitorizarea vibrațiilor lagărului:
În cazul vibrațiilor lagărelor, pe de altă parte, vibrația absolută a rulmenților a pieselor rotative montate pe rulmenți trebuie înregistrată și evaluată, de exemplu în motoare electrice, pompe, role etc.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!