Broadsens Sistem de monitorizare structurală SHM - BroadScan D110C

BroadScan D110C este un dispozitiv industrial avansat pentru monitorizarea structurală a sănătății (SHM). Rezistent la apă, vibrații și praf, acesta oferă o soluție fiabilă pentru evaluarea în timp real a integrității structurilor în medii industriale dure. Cu capacitatea de a genera forme de undă de excitație variate și de a se conecta la diverse tipuri de senzori, dispozitivul este ușor de utilizat și de controlat de la distanță, oferind o flexibilitate sporită în aplicații. Alimentat fie de la o sursă externă, fie de la o baterie internă reîncărcabilă, BroadScan D110C este soluția ideală pentru monitorizarea continuă și evaluarea integrității structurilor industriale.

Cod Produs: C180 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)

BroadScan D110C este un dispozitiv industrial avansat, proiectat pentru monitorizarea structurală a sănătății (SHM) în medii industriale dure. Cu o rezistență deosebită la apă, vibrații și praf (IP65), acest dispozitiv oferă o soluție fiabilă pentru monitorizarea și evaluarea integrității structurilor în timp real.

Cu capacități impresionante, BroadScan D110C poate genera forme de undă de excitație arbitrară, adaptându-se nevoilor specifice ale aplicațiilor active SHM. Fiind echipat cu un senzor piezoelectric de înaltă tensiune, acesta oferă o gamă variată de tensiuni de excitație, facilitând o adaptabilitate optimă la diversele necesități ale mediului industrial.
De asemenea, dispozitivul oferă posibilitatea de conectare la diverse tipuri de senzori, cum ar fi senzori de temperatură, accelerometre, senzori de umiditate sau de tensiune, extinzând astfel gama de aplicații și funcționalități disponibile.
Cu un design compact și ușor de conectat, BroadScan D110C poate fi utilizat și controlat cu ușurință de la distanță, fie de pe un laptop sau un PC, prin intermediul conexiunii Ethernet.

Dispozitivul este alimentat fie de la o sursă externă, fie de la o baterie reîncărcabilă internă, oferind o flexibilitate sporită în ceea ce privește modalitatea de utilizare. Bateria internă are o durată de viață de până la 4 ore, asigurând funcționarea continuă în condiții variate de mediu.
BroadScan D110C este soluția ideală pentru monitorizarea structurală a sănătății în medii industriale, oferind o combinație de performanță, fiabilitate și adaptabilitate, esențiale pentru evaluarea și menținerea integrității structurilor critice.

Top of Form
 

 1. Rezistență la medii dure: Produsul este conceput pentru a funcționa în medii industriale dure, fiind rezistent la apă (IP65), vibrații și praf.
 2. Senzor piezoelectric de înaltă tensiune: Dispune de un senzor piezoelectric de înaltă tensiune, care permite generarea de forme de undă de excitație arbitrară, inclusiv unde de miel pentru aplicații active SHM.
 3. Flexibilitate în excitație: Are o gamă largă de tensiuni de excitație, variind de la 1V la 140V vârf-vârf.
 4. Gama extinsă de frecvențe: Suportă o gamă largă de frecvențe, cuprinse între 50 kHz și 4 MHz.
 5. Canalizare extinsă: Dispune de 17 canale de ieșire pentru excitare și 68 de canale de intrare pentru recepție.
 6. Conectivitate și control: Poate fi controlat de la distanță prin intermediul unui laptop sau PC prin Ethernet.
 7. Alimentare flexibilă: Poate fi alimentat fie de la o sursă externă, fie de la o baterie reîncărcabilă internă, cu o durată de viață de până la 4 ore.
 8. Capacitate de stocare: Dispune de o memorie integrată de 64 GB, extensibilă la 128 GB.
 9. Suport pentru diverse tipuri de senzori: Suportă o gamă largă de senzori, inclusiv senzori de temperatură, accelerometre, senzori de umiditate, senzori de tensiune și altele.
 10. Microprocesor integrat: Are un microprocesor Ethernet integrat cu o frecvență de 1,2 GHz.
 11. Fiabilitate la temperaturi extreme: Funcționează într-un interval de temperatură cuprins între -30°C și 65°C.
 12. Adaptor de alimentare universal: Adaptorul de alimentare acceptă intrare între 100V și 240V DC.
Top of Form

 

 1. Rezoluție ADC: 14 biți pentru recepție cu ultrasunete.
 2. Rezoluție DAC: 14 biți pentru generatorul de forme de undă arbitrară pentru transmisia ultrasunetelor.
 3. Rate de eșantionare ajustabile: Scanarea cu ultrasunete poate fi setată la rate de eșantionare de 80MS/s, 40MS/s, 20MS/s, 10MS/s, 5MS/s, 2,5MS/s și 1,25MS/s.
 4. Puncte de prelevare ajustabile: Pentru scanarea cu ultrasunete, se pot seta puncte de prelevare variabile între 1024 și 32768.
 5. Capacitate de stocare: Dispune de o capacitate de stocare integrată de 64 GB, cu posibilitate de extindere la 128 GB.
 6. Procesor: Integrat cu o frecvență de 1,2 GHz, pentru gestionarea funcțiilor Ethernet și procesare.
 7. Interval de temperatură de funcționare: Extins, cuprins între -30 grade Celsius și 65 grade Celsius, asigurând funcționarea în condiții extreme.
 8. Compatibilitate cu senzori: Suportă o gamă largă de senzori, inclusiv senzori Broadsens, accelerometre, senzori de umiditate, senzori de tensiune, senzori de distanță și altele.
 9. Alimentare: Poate fi alimentat fie de la o sursă externă cu intrare între 100V și 240V DC, fie de la o baterie reîncărcabilă internă.
 10. Dimensiuni: Compact și ușor de instalat, cu dimensiuni care permit utilizarea în spații restrânse sau greu accesibile în medii industriale.
Top of Form

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!