Adash Calibrator echipamente de măsură - A4802

Simulatorul Senzorului A4802 este un instrument compact și versatil, proiectat pentru testarea și calibrarea precisă a contoarelor de vibrații și analizoarelor. Cu semnale stabile la 80 Hz și 8 kHz, acest dispozitiv oferă măsurători precise la o sensibilitate de 100 mV/g.
Cod Produs: C309 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)

    Descarca brosura aici

 
Simulatorul Senzorului A4802 reprezintă un instrument de testare avansat și compact, proiectat pentru a verifica și calibra precis contoarele de vibrații și analizoarele. Cu o gamă variată de caracteristici și funcționalități, acest dispozitiv este esențial în procesul de inspecție a cablurilor și conectorilor din sistemele de măsurare.

Una dintre caracteristicile sale remarcabile este capacitatea de a genera semnale de tensiune stabile la frecvențele de 80 Hz și 8 kHz. Aceste semnale sunt cruciale pentru verificarea corectitudinii măsurătorilor efectuate de contoarele de vibrații și analizoarele conectate.


 
Simulatorul este configurabil la sensibilitatea senzorului de intrare de 100 mV/g, asigurând astfel măsurători precise și fiabile.

Cu conexiuni versatile, inclusiv MIL2 și BNC, acest dispozitiv se integrează perfect în diversele configurații de testare și măsurare. Mai mult decât atât, datorită dimensiunilor sale compacte, este ușor de transportat și utilizat în diverse medii de lucru.

Alimentat atât de baterie, cât și prin intermediul portului USB, Simulatorul Senzorului A4802 oferă flexibilitate maximă în utilizare, indiferent de locația sau condițiile de lucru.

Un aspect important de menționat este indicatorul LED integrat, care oferă informații vitale despre starea conexiunilor. În cazul în care LED-ul clipește în timpul tensionării cablurilor sau a conectorilor, este semnalul unei conexiuni slabe întreanalizor și simulatorul senzorului, ceea ce indică necesitatea unei verificări și corecții a conexiunilor.
· Semnale stabile: Generează semnale de tensiune stabile la frecvențele de 80 Hz și 8 kHz pentru teste precise.
· Sensibilitate ajustabilă: Configurabil la o sensibilitate de 100 mV/g pentru măsurători precise și consistente.
· Versatilitate în conexiuni: Dispune de conexiuni MIL2 și BNC pentru integrare simplă în diverse configurații de testare și măsurare.
· Alimentare flexibilă: Funcționează cu baterie sau prin intermediul portului USB, oferind flexibilitate în utilizare și portabilitate maximă.
· Indicator LED integrat: Indicator LED pentru monitorizarea conexiunilor, semnalând conexiuni slabe între analizor și simulator.
· Compact și ușor de utilizat: Dimensiuni compacte pentru portabilitate și utilizare simplă în diverse medii de lucru.
· Esențial în inspecția cablurilor și conectorilor: Instrument indispensabil pentru verificarea și calibrarea contoarelor de vibrații și analizoarelor.

 

 1. Frecvențe de semnal: 80 Hz și 8 kHz
 2. Sensibilitate: Configurabil la 100 mV/g
 3. Interval de măsurare:
  • Viteză: 10 mm/s
  • Accelerare: 0,5 g
 4. Conexiuni:
  • Conector MIL2
  • Conector BNC
 5. Alimentare:
  • Baterie internă
  • Port USB
 6. Indicator LED pentru monitorizarea conexiunilor
 7. Dimensiuni compacte pentru portabilitate
 8. Greutate redusă pentru manipulare ușoară
 9. Compatibilitate: Potrivit pentru utilizare cu diverse contoare de vibrații și analizoare
 10. Fiabilitate: Asigură măsurători precise și consistente în timpul testelor și calibrărilor

   

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!