Broadsens Sistem de monitorizare semnale - BroadScan D200

BroadScan D200 este un scaner ultrasonic cu 16 canale cu transmițător, multiplexor și receptor de înaltă tensiune. D200 are o rezoluție mare de 14 biți și un convertor analog-digital de mare viteză. Poate genera forme de undă arbitrare de la 50 kHz până la 5 MHz, până la 130 V vârf-vârf pentru scanare rapidă și ultrasonică. 

Cod Produs: C181 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
                                                        

Calitate industrială și conexiune ușoară

BroadScan D200 reprezintă cea mai recentă inovație în domeniul monitorizării sănătății structurale, fiind conceput atât pentru instituțiile de cercetare, cât și pentru aplicațiile NDT din industrie. Acest dispozitiv poate opera senzori piezoelectrici și traductoare cu ultrasunete la o tensiune de excitație de vârf-vârf de până la 130 V. De asemenea, BroadScan D200 poate transmite unde lamb sau forme de undă definite de utilizator, precum semnale chirp, și poate colecta răspunsul structurii în timp real. Cu 16 canale de transmisie și 16 canale de recepție, acesta asigură o capacitate excelentă de monitorizare. Pentru conectarea rapidă și ușoară la senzorii piezoelectrici cu fire deschise, BroadScan D200 dispune de un bloc de conectare de calitate industrială. Cercetătorii pot utiliza propriile traductoare cu ultrasunete sau senzori piezoelectrici și se pot conecta la D200 în doar câteva minute, economisind timp și efort în procesul de conectare. Cu o rezoluție înaltă de 14 biți și un convertor analog-digital de mare viteză, precum și un generator de forme de undă pe 14 biți, BroadScan D200 oferă un raport semnal/zgomot ridicat și precis. Acest dispozitiv se remarcă prin cel mai înalt raport calitate/preț din categoria sa de produse destinate monitorizării sănătății structurale. Compact și robust, este ușor de transportat pentru teste și măsurători pe teren.


 

Configurare și control ușoară

BroadScan D200 poate fi configurat în câteva minute și controlat de un laptop sau PC prin interfața Ethernet sau WIFI (opțional). O interfață web ușor de utilizat este disponibilă pentru controlul de la distanță al BroadScan D200. Are o memorie integrată de 32 GB și un procesor rapid de 1,2 GB. Consumul de energie al D200 este de obicei mai mic de 10w.

 • Gamă largă de frecvență de excitație: Acest dispozitiv are o gamă de frecvență de excitație extrem de versatilă, reglabilă între 50 kHz și 5 MHz, permițând adaptabilitate pentru diferite aplicații și condiții de testare.
 • 16 canale de transmisie și recepție cu ultrasunete: Dispune de 16 canale pentru atât transmitere, cât și recepție, oferind o acoperire amplă pentru monitorizarea sănătății structurale.
 • Câștig reglabil: Are un câștig ajustabil între 20 db și 80 db pentru calea de recepție, permițând optimizarea sensibilității în funcție de nevoile specifice ale aplicației.
 • ADC de 14 biți și DAC de 14 biți: Beneficiază de un convertor analog-digital de 14 biți pentru recepție și un convertor digital-analog de 14 biți pentru scanare, asigurând o reproducere precisă a semnalului și o rezoluție înaltă.
 • Rate de eșantionare ajustabile: Oferă rate de eșantionare variabile pentru a se potrivi nevoilor specifice, cu opțiuni între 80MS/s și 1.25MS/s.
 • Suport pentru diverse tipuri de senzori: Acceptă o varietate de senzori, inclusiv senzori de temperatură Broadsens, senzori de vibrații, senzori de deplasare, accelerometre, senzori de extensometru, senzori de mediu etc.
 • Software integrat și stocare de date: Include o bază de date integrată Influx DB cu acces la interfață web pentru gestionarea datelor și configurarea parametrilor de scanare cu ultrasunete. Dispune, de asemenea, de o capacitate de stocare internă de 32 GB pentru înregistrarea datelor.
 • Conexiune Ethernet și wireless: Poate fi conectat atât prin Ethernet, cât și prin conexiune wireless, oferind flexibilitate în utilizare și integrare în diferite medii de lucru.
 • Alimentare și dimensiuni: Funcționează cu un adaptor de alimentare cu intrare de 12V DC și are dimensiuni compacte de 107x220x42mm (DxLxH), fiind ușor de integrat și transportat.
 • Interfață și temperatură de funcționare: Dispune de interfață I2C pentru conectarea altor senzori I2C, cum ar fi senzori de temperatură, umiditate, presiune. Funcționează într-un interval de temperatură de la 0 până la 65 de grade Celsius (32-149 Fahrenheit).
 • Precizie și greutate: Include un ceas hardware integrat de înaltă precizie în timp real și cântărește doar 0,91 kg (2 lbs), fiind ușor de manipulat și instalat în diferite medii de lucru.

 

 1. Monitorizarea sănătății structurale: BroadScan D200 este proiectat pentru a monitoriza și evalua sănătatea structurilor, oferind informații vitale despre integritatea și performanța acestora.
 2. Scanare cu ultrasunete: Dispozitivul utilizează tehnologia ultrasunetelor pentru a efectua scanări precise ale structurilor, detectând eventuale defecte, fisuri sau alte anomalii.
 3. Recepție și transmitere simultană: Cu 16 canale de transmisie și recepție, BroadScan D200 poate efectua operațiuni de transmitere și recepție simultane, permițând o monitorizare eficientă și detaliată.
 4. Reglajul câștigului: Utilizatorii pot ajusta nivelul de câștig pentru calea de recepție, permițând optimizarea sensibilității în funcție de condițiile specifice ale testului.
 5. Generare de forme de undă: Dispozitivul este echipat cu un generator de forme de undă DAC de 14 biți, oferind posibilitatea de a genera forme de undă arbitrare pentru scanarea cu ultrasunete.
 6. Interfață software ușor de utilizat: BroadScan D200 include un software intuitiv și ușor de utilizat, care permite configurarea simplă a parametrilor de scanare și gestionarea datelor colectate.
 7. Stocare și gestionare a datelor: Cu o capacitate de stocare internă de 32 GB și o bază de date integrată Influx DB, dispozitivul permite înregistrarea, stocarea și gestionarea eficientă a datelor de monitorizare.
 8. Conectivitate Ethernet și wireless: Poate fi conectat la rețea atât prin Ethernet, cât și prin conexiune wireless, oferind flexibilitate în utilizare și integrare în diferite medii de lucru.
 9. Suport pentru diverse tipuri de senzori: Pe lângă ultrasunete, dispozitivul suportă o varietate de senzori suplimentari, inclusiv senzori de temperatură, vibrații, deplasare, accelerometre, etc.
 10. Funcționare într-un interval larg de temperatură: Cu un interval de temperatură de funcționare între 0 și 65 de grade Celsius, BroadScan D200 poate fi utilizat într-o gamă variată de medii și condiții de testare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!