Sistem laser de aliniere arbori - AVV-711

ALVIB SISTEMAS
AVV-711 este un sistem de aliniere laser fără fir, compact și puternic, conceput pentru a asigura alinierea precisă a arborelui laser pe mașini și echipamente industriale. Cu un afișaj color și o interfață ușor de utilizat, acest sistem oferă informații clare și accesibile despre starea alinierii. Echipat cu o baterie reîncărcabilă de lungă durată și protecție împotriva factorilor externi, AVV-711 este instrumentul ideal pentru optimizarea performanței echipamentelor industriale.
Cod Produs: C301 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

 
AVV-711 este un sistem avansat de aliniere laser fără fir, ce reprezintă o soluție inovatoare pentru alinierea precisă și dinamică a arborelui laser pe diverse mașini și echipamente industriale. Cu un design compact și o construcție robustă, acest sistem oferă beneficii remarcabile pentru optimizarea performanței echipamentului și reducerea timpului de nefuncționare.

Dotat cu un afișaj grafic color TFT iluminat din spate, cu rezoluție QVGA și o diagonală de 3,5 inch, AVV-711 furnizează informații clare și lizibile chiar și în condiții de iluminare solară intensă. Interacțiunea cu sistemul este ușoară și intuitivă datorită tastaturii alfanumerice și a elementelor de control ergonomic plasate strategic.

Indicatorii LED și pictogramele pe ecran furnizează informații vizuale rapide despre starea laserului și starea de aliniere, facilitând monitorizarea și diagnosticarea rapidă a echipamentului. Sistemul este echipat și cu comunicare wireless integrată de clasă 1, permițând transferul rapid și sigur al datelor către alte dispozitive sau calculatoare.

Alimentat de o baterie reîncărcabilă cu descărcare automată scăzută NiMH, AVV-711 oferă o autonomie de funcționare impresionantă, asigurând operativitate continuă fără întreruperi frecvente pentru reîncărcare. Protecția IP65 îl face rezistent la praf și la stropire cu apă, iar șasiul cu prindere cauciucată îi conferă o durabilitate sporită chiar și în condiții de utilizare dificile sau în medii industriale agresive.

Cu o temperatură de funcționare cuprinsă între 0°C și 55°C și o umiditate relativă de la 10% până la 90%, AVV-711 este proiectat să facă față unei game variate de condiții de mediu, garantând performanțe consistente și fiabile în diverse aplicații industriale.

Elegant și eficient, AVV-711 este un instrument indispensabil pentru întreținerea și optimizarea echipamentelor industriale, asigurând o aliniere precisă și o funcționare fără probleme, ceea ce duce la creșterea productivității și a eficienței operaționale.


   
 • Afișaj grafic color TFT iluminat din spate, cu rezoluție QVGA și o diagonală de 3,5 inch.
 • Procesor ARM cu putere ultra scăzută, care rulează la 533 MHz.
 • Memorie internă de 64 MB RAM, 256 MB Flash și 2 GB memorie ultra-rapidă.
 • Indicatori LED și pictograme pe ecran pentru starea laserului și starea de aliniere.
 • Comunicare wireless integrată de clasă 1, cu o putere de transmisie de 100 mW.
 • Baterie reîncărcabilă cu descărcare automată scăzută NiMH, oferind o autonomie de funcționare de până la 28 de ore.
 • Protecție IP65 împotriva prafului și stropirii cu apă, rezistență la șocuri.
 • Interfață externă inclusiv port USB pentru memorie externă, port USB pentru comunicare cu PC și încărcare rapidă, precum și port RS232 pentru traductoare S & M.
 • Temperatură de funcționare între 0°C și 55°C și umiditate relativă între 10% și 90%.
 • Dimensiuni aproximative: 215 x 102 x 38 mm.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!