Colector date - analizor vibrații 107VF

ALVIB SISTEMAS
Contorul de vibrații portabil KohTect 107VF este un instrument avansat și compact, special conceput pentru măsurarea parametrilor de vibrație și evaluarea imediată conform standardelor ISO 10816. Cu capacități extinse de măsurare, inclusiv analiza spectrului FFT și măsurători pe traseu, acest contor oferă o soluție completă și eficientă pentru monitorizarea vibrațiilor în medii industriale. Echipat cu o baterie reîncărcabilă și o interfață USB pentru gestionarea datelor, acest instrument ușor de utilizat este perfect pentru colectarea și analiza datelor la distanță.
Cod Produs: C302 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)
Contorul de vibrații portabil KohTect 107VF este un instrument de măsurare avansat și puternic, proiectat pentru a oferi o evaluare precisă a parametrilor de vibrație ai mașinilor rotative. Cu o construcție compactă și robustă, acest contor de vibrații este ideal pentru utilizare pe teren, permițând utilizatorilor să efectueze măsurători rapide și precise în diverse medii industriale.

Funcțiile sale extinse de măsurare includ compararea nivelurilor de vibrație cu standardele ISO 10816-3, permitând utilizatorilor să evalueze gradul de severitate al vibrațiilor în conformitate cu normele industriale. De asemenea, contorul de vibrații măsoară nivelul general de accelerație, viteză și deplasare a vibrațiilor, oferind o imagine cuprinzătoare a comportamentului sistemului testat.

Pentru o analiză mai detaliată, acest instrument poate testa spectrul FFT al mașinilor rotative, permițând identificarea și diagnosticarea problemelor specifice ale echipamentului. Funcțiile de măsurare pot fi efectuate atât pe traseu, cât și în afara acestuia, asigurând o acoperire completă a necesităților de monitorizare a vibrațiilor.

Cu stocare de date pe un card micro SD de 4 GB și o interfață PC USB, utilizatorii pot înregistra și analiza datele colectate cu ușurință, facilitând gestionarea și interpretarea rezultatelor măsurătorilor.

Designul ergonomic și afișajul color lizibil la lumina soarelui fac utilizarea acestui contor de vibrații o experiență plăcută și eficientă chiar și în condiții de lucru dificile. Bateria LiPo reîncărcabilă oferă până la 8 ore de funcționare continuă, asigurând că utilizatorii pot continua să efectueze măsurători fără întreruperi frecvente pentru reîncărcare.

Împreună cu accesoriile incluse în setul de testare a vibrațiilor 107VF, cum ar fi accelerometrul AC102-1A, sonda optică și incarcatorul USB de perete, acest contor de vibrații reprezintă o soluție completă și eficientă pentru evaluarea și monitorizarea vibrațiilor în medii industriale diverse.


 • Intrări IEPE sau accelerometre de tip încărcare, comutabile, pentru măsurarea vibrațiilor.
 • Conversie AD de 24 de biți pentru o precizie optimă a datelor.
 • Gama de frecvențe măsurabile între 1 și 10000 Hz, acoperind o gamă variată de frecvențe de vibrații.
 • Rezoluția spectrului FFT selectabilă între 400, 800, 1600 și 3200 linii, pentru analize detaliate ale spectrului de frecvențe.
 • Moduri de măsurare multiple, inclusiv accelerație a vibrațiilor, viteză, nivel general al deplasării și spectrul FFT, precum și posibilitatea de a efectua măsurători pe traseu sau în afara acestuia.
 • Capacitate de stocare a datelor pe un card micro SD de 4 GB, pentru înregistrarea și analiza ulterioară a datelor.
 • Interfață PC USB pentru transferul ușor și rapid al datelor către calculatoare sau alte dispozitive de analiză.
 • Afișaj color lizibil la lumina soarelui, asigurând o vizualizare clară și precisă a rezultatelor măsurătorilor chiar și în condiții de lumină puternică.
 • Baterie LiPo reîncărcabilă, oferind până la 8 ore de funcționare continuă, pentru utilizare pe termen lung fără necesitatea reîncărcării frecvente.
 • Dimensiuni compacte de 128 x 70 x 35 mm, pentru portabilitate și utilizare ușoară pe teren.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!