Crystal Instruments Controlul istoric al timpului tranzitoriu (TTH)

Controlul istoric al timpului tranzitoriu (TTH) este un sistem specializat pentru testarea și controlul vibrațiilor, oferind o gamă largă de profile pre-stocate și funcționalități avansate de ajustare a semnalelor de vibrație. Acesta permite generarea și replicarea formelor de undă tranzitorii pentru diverse aplicații industriale și de cercetare, furnizând utilizatorilor o soluție eficientă și puternică pentru testarea și monitorizarea vibrațiilor.
 
Cod Produs: C676 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Controlul istoric al timpului tranzitoriu (TTH) este un sistem specializat pentru testarea și controlul vibrațiilor în diverse aplicații industriale și de cercetare. Acesta oferă o gamă largă de funcționalități și opțiuni de testare pentru a satisface nevoile variate ale utilizatorilor.


Cu TTH, utilizatorii pot genera sau importa forme de undă de timp tranzitorie pentru a fi replicate pe un sistem de control al testului de vibrație. Acest lucru este realizat prin intermediul unui set bogat de profile pre-stocate, inclusiv forme de undă sinusoidală, triunghiulară, chirp, zgomot alb și multe altele. Aceste profile sunt proiectate pentru a simula diferite condiții de vibrație întâlnite în medii industriale și de testare.

Produsul oferă, de asemenea, funcționalități avansate de control, cum ar fi compensarea cu filtre pre-puls și post-puls, eliminarea DC și filtrele trece-înalt. Aceste caracteristici permit utilizatorilor să ajusteze și să optimizeze semnalele de vibrație în conformitate cu cerințele specifice ale testului lor.

Un alt aspect important al TTH este capacitatea sa de a permite vizualizarea vibrațiilor, oferind o caracteristică de vizualizare a vibrațiilor EDM pentru toate tipurile de teste. Această opțiune oferă generarea rapidă și eficientă a modelului structural și vizualizarea completă 3D a modelului de vibrații online pe structura testată.

Controlul istoric al timpului tranzitoriu (TTH) reprezintă o soluție cuprinzătoare și puternică pentru testarea și controlul vibrațiilor, oferind utilizatorilor o gamă largă de opțiuni și funcționalități avansate pentru a satisface nevoile lor specifice în domeniu.
 
 1. Generare și import de forme de undă tranzitorie: Permite utilizatorilor să genereze sau să importe o varietate de forme de undă, inclusiv sinusoidală, triunghiulară, chirp, zgomot alb și multe altele, pentru testarea și controlul vibrațiilor.
 2. Profile pre-stocate: Include o gamă largă de profile pre-stocate, precum Bellcore Z1 și Z2, Bellcore Z3, Bellcore Z4, Sine, Triangle, Chirp, White Noise, Door Slam, Sine Beat, și altele, pentru a facilita selecția și utilizarea rapidă a formelor de undă.
 3. Compensare și ajustare: Oferă metode de compensare a semnalelor, inclusiv filtre pre-puls, post-puls, eliminare DC și filtre trece-înalt, pentru a ajusta și optimiza semnalele de vibrație conform cerințelor specifice ale testului.
 4. Vizualizare a vibrațiilor: Furnizează o caracteristică de vizualizare a vibrațiilor EDM pentru toate tipurile de teste, inclusiv MIMO VCS, permițând generarea rapidă și eficientă a modelului structural și vizualizarea completă 3D a modelului de vibrații online pe structura testată.
 5. Control multi-shaker (MSC): Permite monitorizarea și controlul mai multor teste de agitare de la o singură stație PC, facilitând gestionarea eficientă a mai multor sisteme Spider și a testelor de vibrații separate.
 6. Înregistrare continuă a datelor: Oferă capacitatea de a înregistra continuu semnalele de intrare și de transmisie ale măsurătorilor pe un Spider-NAS sau pe un spațiu de stocare intern, pentru analiză ulterioară și monitorizare a datelor.

 1. Frecvența de eșantionare: Până la 102,4 kHz.
 2. Dimensiunea blocului de timp: De la 512 la 65.536 de puncte.
 3. Profile pre-stocate: Include o gamă largă de profile pre-stocate pentru forme de undă tranzitorie, cum ar fi sinusoidală, triunghiulară, chirp, zgomot alb, Door Slam, Sine Beat, etc.
 4. Compensare și ajustare: Oferă opțiuni de compensare a semnalelor, cum ar fi filtre pre-puls, post-puls, eliminare DC și filtre trece-înalt pentru ajustarea semnalelor de vibrație.
 5. Control multi-shaker (MSC): Permite monitorizarea și controlul mai multor teste de agitare de la o singură stație PC, până la 12 controlere pot fi accesate simultan.
 6. Vizualizare a vibrațiilor: Caracteristica de vizualizare a vibrațiilor EDM este disponibilă pentru toate tipurile de teste, inclusiv MIMO VCS, oferind o vizualizare completă 3D a modelului de vibrații online pe structura testată.
 7. Înregistrare continuă a datelor: Capacitatea de a înregistra continuu semnalele de intrare și de transmisie ale măsurătorilor pe un Spider-NAS sau pe un spațiu de stocare intern pentru analiză ulterioară și monitorizare a datelor.

 • Generare și import de forme de undă tranzitorie: Permite utilizatorilor să creeze și să importe o varietate de forme de undă pentru testarea și controlul vibrațiilor.
 • Selectare și utilizare ușoară a profilurilor pre-stocate: Oferă o gamă largă de profile pre-stocate pentru forme de undă tranzitorie, precum și opțiuni de selectare și utilizare rapidă a acestora.
 • Compensare și ajustare a semnalelor: Furnizează funcții de compensare a semnalelor, cum ar fi filtre pre-puls, post-puls, eliminare DC și filtre trece-înalt pentru optimizarea semnalelor de vibrație.
 • Vizualizare a vibrațiilor: Oferă o caracteristică de vizualizare a vibrațiilor pentru toate tipurile de teste, inclusiv MIMO VCS, pentru generarea rapidă și eficientă a modelului structural și vizualizarea completă 3D a acestuia online pe structura testată.
 • Control multi-shaker (MSC): Permite monitorizarea și controlul mai multor teste de agitare de la o singură stație PC, facilitând gestionarea eficientă a mai multor sisteme Spider și a testelor de vibrații separate.
 • Înregistrare continuă a datelor: Oferă capacitatea de a înregistra continuu semnalele de intrare și de transmisie ale măsurătorilor pentru analiză ulterioară și monitorizare a datelor.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!