Crystal Instruments Control aleatoriu MIMO

Controlul aleatoriu MIMO oferă o soluție avansată și versatilă pentru testarea și analiza vibrațiilor în timp real pe mai multe canale. Cu capacitatea de a gestiona până la 512 canale de intrare și până la 8 canale de ieșire, acest sistem oferă control precis și eficient într-o gamă largă de aplicații. Cu caracteristici precum optimizarea deplasării pentru aleatoriu și măsuri de siguranță avansate, acest produs este o alegere ideală pentru nevoile de testare complexe.
 
Cod Produs: C694 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Controlul aleatoriu MIMO oferă o soluție avansată pentru controlul și analiza precisă a vibrațiilor în timp real, pe mai multe canale. Cu capacitatea de a accepta până la 512 canale de intrare și până la 8 canale de ieșire (shakers), acest sistem oferă o flexibilitate și scalabilitate remarcabile.


Parametrii de control, cum ar fi gama de frecvențe de până la 4.900 Hz și rezoluția spectrală variabilă, permit adaptabilitatea la diversele nevoi de testare. Timpul de buclă rapid, de mai puțin de 15 ms, asigură un control precis și eficient al vibrațiilor.

Cu o gamă de funcționalități avansate, inclusiv optimizarea deplasării pentru aleatoriu și importul, editarea și reducerea profilului aleatoriu, acest produs oferă utilizatorilor o putere și o versatilitate semnificative în procesul lor de testare.
În plus, măsurile de siguranță incluse, precum sensibilitatea de avort, limitele de siguranță ale agitatorului și detecția buclei deschise, asigură un mediu de testare sigur și fiabil.

Cu hardware-ul și software-ul de testare corespunzătoare, acest sistem oferă o gamă largă de aplicații, de la testarea vibrațiilor sinusoidale și de șoc la replicarea formei undei în timp real și multe altele.
Prin intermediul monitorizării prin EDM Cloud, utilizatorii pot accesa și gestiona testele lor de vibrații de oriunde în lume, oferind o soluție convenabilă și conectată pentru controlul și analiza vibrațiilor MIMO.
 
 1. Capacitate mare de canal: Poate gestiona până la 512 canale de intrare și până la 8 canale de ieșire, oferind o flexibilitate considerabilă în procesul de testare.
 2. Control și analiză în timp real: Asigură control și analiză precise în timp real pe mai multe canale, permițând utilizatorilor să obțină rezultate imediate și fiabile.
 3. Gama largă de frecvențe: Acoperă o gamă largă de frecvențe de până la 4.900 Hz, fiind potrivit pentru diverse aplicații de testare a vibrațiilor.
 4. Timp de buclă rapid: Timpul de buclă de sub 15 ms asigură o reacție rapidă și un control eficient al vibrațiilor, contribuind la obținerea rezultatelor precise.
 5. Optimizare pentru aleatoriu: Algoritmul proprietar minimizează deplasarea în timpul testelor de control ale vibrațiilor aleatorii, asigurând un profil PSD țintă, în timp ce reducerea deplasării cu 10% până la 20%.
 6. Măsuri de siguranță avansate: Include funcții de sensibilitate de avort, limite de siguranță ale agitatorului și detecție a buclei deschise pentru un mediu de testare sigur și fiabil.
 7. Versatilitate și scalabilitate: Poate fi utilizat într-o varietate de aplicații, de la testarea vibrațiilor sinusoidale și de șoc la replicarea formei undei în timp real, oferind o soluție completă și adaptabilă pentru diverse nevoi de testare.

· Control precis al vibrațiilor: Permite utilizatorilor să controleze și să ajusteze vibrațiile în timp real pe mai multe canale, asigurând o reproducere precisă a profilului de vibrație dorit.
· Analiză în timp real: Oferă funcții avansate de analiză pentru datele de vibrații în timp real, permițând utilizatorilor să monitorizeze și să evalueze performanța sistemului în timpul testelor.
· Optimizare pentru aleatoriu: Include un algoritm proprietar pentru a minimiza deplasarea în timpul testelor de control ale vibrațiilor aleatorii, asigurând un profil PSD țintă, în timp ce reducerea deplasării cu 10% până la 20%.
· Import și editare de profiluri aleatorii: Permite utilizatorilor să importe și să editeze profiluri aleatorii existente pentru a se potrivi nevoilor lor specifice de testare.
· Măsuri de siguranță avansate: Include funcții precum sensibilitatea de avort, limitele de siguranță ale agitatorului și detecția buclei deschise pentru a asigura un mediu de testare sigur și fiabil.
· Versatilitate în testare: Poate fi utilizat într-o varietate de aplicații, inclusiv testarea vibrațiilor sinusoidale, de șoc, TTH (Time Wavveform Replication), SRS (Shock Response), precum și înregistrarea continuă a datelor pentru analize ulterioare.
 

 1. Capacitate de canal:
  • Intrări: până la 512 canale
  • Ieșiri: până la 8 canale (shakers)
 2. Gama de frecvențe:
  • Până la 4.900 Hz
 3. Rezoluție spectrală:
  • 200, 400, 800, 1.600, 3.200 și 6.400
  • Rezoluția mai mare de 1.600 poate reduce numărul maxim de canale și cel mai mare raport de suprapunere permis
 4. Timp de buclă:
  • Sub 15 ms pentru 2000 Hz
 5. Număr mediu:
  • 1 - 500 (2 - 1000 DOF)
 6. Raport de suprapunere:
  • Niciunul, 50%, 75% și 87,5%
 7. Interval dinamic de control:
  • 90 dB
 8. Precizia controlului:
  • ±1 dB la 99% de încredere cu 200 DOF
 9. Drive Sigma Clipping:
  • 3 - 10 sau dezactivat
 10. Alte caracteristici:
 • Optimizarea deplasării pentru aleatoriu
 • Import, editare și reducere a profilului aleatoriu
 • Funcții de siguranță avansate: sensibilitatea de avort, limitele de siguranță ale agitatorului, detecția buclei deschise
 • Compatibilitate cu software-ul de analiză post-testare
 • Monitorizare prin EDM Cloud pentru acces și gestionare de la distanță

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!