Crystal Instruments Control acustic

Acoustic Control oferă o soluție completă și eficientă pentru testarea și controlul acustic în medii reverberante sau cu tuburi de undă progresivă. Bazat pe platforma hardware Spider, acest sistem asigură un control precis și fiabil al nivelului de zgomot și al presiunii sonore în spectrul de octave de referință. Cu funcții configurabile și integrare EDM Cloud, Acoustic Control este alegerea ideală pentru nevoile de testare acustică.
 
Cod Produs: C688 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
     Descarca brosura aici

Acoustic Control oferă o soluție completă și eficientă pentru testarea și controlul acustic în medii reverberante sau cu tuburi de undă progresivă. Cu o implementare pe platforma hardware Spider, acest sistem asigură un control precis și fiabil al nivelului de zgomot și al presiunii sonore în spectrul de octave de referință. Fie că este vorba de instalații RATF sau PWT, Acoustic Control oferă o soluție sigură și eficientă pentru necesitățile de testare acustică.


Cu funcții de control și monitorizare configurabile, acest sistem permite definirea și ajustarea parametrilor de testare în funcție de nevoile utilizatorului. Greutatea poate fi atribuită individual fiecărui canal de control, iar spectrul de octave poate fi definit și configurat conform specificațiilor dorite.

Hardware-ul Spider oferă suportul necesar pentru implementarea acestui sistem, fie că este vorba de controlere de testare a vibrațiilor, dispozitive de achiziție a datelor sau alte componente necesare pentru testarea și monitorizarea eficientă a procesului.

Cu integrarea EDM Cloud, utilizatorii pot beneficia de acces facil și sigur la datele testelor, indiferent de locație. Acest aspect oferă flexibilitate și ușurință în monitorizarea și gestionarea testelor de acustică.

 
 1. Control precis: Asigură un control precis al testării acustice în medii reverberante sau cu tuburi de undă progresivă.
 2. Fiabilitate: Garantează fiabilitatea în măsurarea nivelului de zgomot și presiunii sonore în spectrul de octave de referință.
 3. Configurabilitate: Permite utilizatorului să definească și să ajusteze parametrii de testare, cum ar fi banda de octavă, banda joasă/superioară și linii de frecvență.
 4. Siguranță: Incluzând caracteristici de siguranță, asigură protecția unității testate și a personalului implicat în testare.
 5. Integrare hardware Spider: Folosește hardware-ul Spider pentru a oferi suportul necesar pentru implementarea și funcționarea sistemului.
 6. Integrare EDM Cloud: Permite accesul facil și sigur la datele testelor prin integrarea cu EDM Cloud, oferind flexibilitate și ușurință în monitorizarea și gestionarea testelor de acustică.
 7. Scalabilitate: Capacitatea de a scală și de a configura multiple canale de control și monitorizare în funcție de necesitățile specifice ale utilizatorului.
 8. Spectru de octave: Permite definirea și configurarea spectrului de octave conform specificațiilor dorite, inclusiv spectrul de 1/3 și 1/1 de octavă.

                                                    

 • Precizie de măsurare: Asigură o precizie de măsurare a nivelului de zgomot și presiunii sonore în spectrul de octave de referință, cu o eroare minimă.
 • Configurabilitate: Permite definirea și ajustarea parametrilor de testare, inclusiv banda de octavă, banda joasă/superioară și linii de frecvență.
 • Integrare hardware: Se integrează cu hardware-ul Spider pentru a furniza suportul necesar pentru implementarea și funcționarea sistemului.
 • Număr de canale de control: Poate configura și monitoriza multiple canale de control în funcție de cerințele specifice ale utilizatorului.
 • Spectru de octave: Suportă definirea și configurarea spectrului de octave, inclusiv spectrul de 1/3 și 1/1 de octavă conform necesităților.
 • Integrare EDM Cloud: Permite accesul la datele testelor prin integrarea cu EDM Cloud, facilitând monitorizarea și gestionarea acestora.
 • Siguranță: Include caracteristici de siguranță pentru protecția unității testate și a personalului implicat în procesul de testare.
 • Scalabilitate: Capacitatea de a scala și configura multiple canale de control și monitorizare în funcție de cerințele și dimensiunea sistemului de testare.

                                            

 1. Controlul nivelului de zgomot: Permite utilizatorului să controleze precis nivelul de zgomot în medii reverberante sau cu tuburi de undă progresivă.
 2. Monitorizarea presiunii sonore: Monitorizează continuu presiunea sonoră în spectrul de octave de referință pentru a asigura conformitatea cu standardele și specificațiile.
 3. Configurabilitatea parametrilor de testare: Oferă utilizatorului posibilitatea de a defini și ajusta parametrii de testare, precum banda de octavă, linii de frecvență etc.
 4. Integrare hardware Spider: Se integrează perfect cu hardware-ul Spider pentru a oferi suportul necesar și funcționarea corectă a sistemului.
 5. Siguranță și protecție: Include caracteristici de siguranță pentru a asigura protecția unității testate și a personalului implicat în procesul de testare.
 6. Integrare EDM Cloud: Permite accesul la datele testelor prin integrarea cu EDM Cloud, oferind o modalitate convenabilă de monitorizare și gestionare a acestora.
 7. Scalabilitate și flexibilitate: Produsul este scalabil și poate fi configurat pentru a satisface nevoile specifice ale diferitelor aplicații și medii de testare.
 8. Spectru de octave configurabil: Oferă posibilitatea de a configura spectrul de octave conform cerințelor specifice, inclusiv spectrul de 1/3 și 1/1 de octavă.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!